Gjenero o posjeti Erdogana
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gjenero o posjeti Erdogana
Pa to je istina. Ne stajete na iste,ali vam je u navadi stajati na raznovrsne grablje.Ero wrote:Ne pali vam to više, dajte nešto novo. Ne stajemo mi 2x na iste grablje kao neki.
Najprije na pravoslavne,pa katoličke i sad vas čekaju one turske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako može biti mudra osoba koja je još do jučer pljuvala po Erdoganu,a sada ga diže u nebesa???kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
Kako može biti mudra osoba koja je meni prije par godina predbacivala izgradnju džamije u Rijeci,a sada na sva usta hvali izgradnju iste u Dubrovniku???
Koliko može biti mudra osoba koja je prije nekoliko godina pisala "Putin je car!" a sad pljuje i po njemu i veliča ukro-naciste i Obamu???
Kako može biti mudra osoba koja je pisala da je Mladić gospodin i svaki dan trkeljao o Trećem entitetu,usput pisao o hrvatskim žrtvama ubijenim od mudžahida u Trusini,Križančevu Selu,Bugojnu,a sada o tome uopće ne piše,osim što mu Mladić više nije gospodin???
On,ponavljam ili je trešten pijan,ili je posve posenilio,jer normalna osoba ne može u tako kratkom roku promijeniti ideja,mišljenja,idola,ideala...
2014-04-22
kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
Ero je kao i ti dvoje sociopata ili psihopata.
Guest- Guest
Samo glup ne mjenja nikad mišljenje. Do njih informacija ne dopire i oni uvijek isto pile.jastreb wrote:Kako može biti mudra osoba koja je još do jučer pljuvala po Erdoganu,a sada ga diže u nebesa???kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
Kako može biti mudra osoba koja je meni prije par godina predbacivala izgradnju džamije u Rijeci,a sada na sva usta hvali izgradnju iste u Dubrovniku???
Koliko može biti mudra osoba koja je prije nekoliko godina pisala "Putin je car!" a sad pljuje i po njemu i veliča ukro-naciste i Obamu???
Kako može biti mudra osoba koja je pisala da je Mladić gospodin i svaki dan trkeljao o Trećem entitetu,usput pisao o hrvatskim žrtvama ubijenim od mudžahida u Trusini,Križančevu Selu,Bugojnu,a sada o tome uopće ne piše,osim što mu Mladić više nije gospodin???
On,ponavljam ili je trešten pijan,ili je posve posenilio,jer normalna osoba ne može u tako kratkom roku promijeniti ideja,mišljenja,idola,ideala...
2015-08-15
Malopimpeku ti opet bazdis? Ne moraš svu brlju odma popit, neće se pokvaritiUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
2015-08-15
Odlično,neka postane Erodogan i sve 5.kaja_333 wrote:
Samo glup ne mjenja nikad mišljenje. Do njih informacija ne dopire i oni uvijek isto pile.
U Hrvatsku s kojom nema nikakve veze,neka se ne pača.
2014-04-22
kaja_333 wrote:Malopimpeku ti opet bazdis? Ne moraš svu brlju odma popit, neće se pokvaritiUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
Opet pokušavaš izazvati sukob jel psihopatska kurbetino ustaška? Baš me zanima što o tvom poganom perfidnom izričaju misle Admini.
Guest- Guest
Pa vjerojatno misle da si prost, gnjevan i lud. Ako ne misle da bi te trebalo banirati ja bih ih molila da još jednom pročitaju tvoj i moj post i razmisle malo o tom.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Malopimpeku ti opet bazdis? Ne moraš svu brlju odma popit, neće se pokvaritiUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ero je samo mudar. Za razliku od vas dvojice koji ste još u filmu o dva junačka sina, Tita i Staljina.jastreb wrote:provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
Opet pokušavaš izazvati sukob jel psihopatska kurbetino ustaška? Baš me zanima što o tvom poganom perfidnom izričaju misle Admini.
2015-08-15
ne volim kad mi Kayu nazivaju prostim i vulgarnim nazivima..Ipak bih na nju od svih forumskih cura stavio terminalnu opkladu..jednostavno nes u toj djevi ima jako dobro..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Uškopljenac Davor Gjenero potpuno pomahnitao
» Gjenero:Sve što se zamjera Kolindi tolerira se Milanoviću(i Josipoviću)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Brat Kim u posjeti Kini
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
» Gjenero:Sve što se zamjera Kolindi tolerira se Milanoviću(i Josipoviću)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Brat Kim u posjeti Kini
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
Page 5 of 5