Uškopljenac Davor Gjenero potpuno pomahnitao
Page 1 of 1
Uškopljenac Davor Gjenero potpuno pomahnitao
http://direktno.hr/en/2014/kolumne/57023/Putinova-opasnost-za-Hrvatsku-po%C4%8Delo-je-politi%C4%8Dko-antagoniziranje-s-istoka.htm
Kermit-
2014-04-17
Re: Uškopljenac Davor Gjenero potpuno pomahnitao
Uznojeni ameroliberal na aparatima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od Nikoletine Bursaća, Kolinde, lepog Zoke do vasionskig imperatora zlog hazjajina Putina hehe sta ce nam analiticari sa kastratom Gjenerom
Kermit-
2014-04-17
Putin je drogirao milijune evropljana da sruše preljepi NWO projekt masovne imigracije i stvaranja Kalifata, ali no tu je vitez bez jaja naš Gjenero da nas izvede iz crne šumeepikur37 wrote:Uznojeni ameroliberal na aparatima
Kermit-
2014-04-17
Ministarstvo istine biti će zadovoljno pa će opet biti objavljen ili pozvan u emisiju...
aha..ekspert za medjunarodne odnose,geostrategiju i freneticno ispijanje žuje..
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
u zegeju sam jednom naletio na jednoj terasi kako je zucno raspravljao sa nekima,lokao zuju i znojio se ki pas..no zaudaralo je onako ustajalo..
Guest- Guest
Živio je sa materom kada je ova jadnica umrla higijena mu je drastično pala...bogomdani wrote:u zegeju sam jednom naletio na jednoj terasi kako je zucno raspravljao sa nekima,lokao zuju i znojio se ki pas..no zaudaralo je onako ustajalo..
Kermit-
2014-04-17
tak osa svim dripcima koje mama cuva do 30..i koje..asilovski wrote:Živio je sa materom kada je ova jadnica umrla higijena mu je drastično pala...bogomdani wrote:u zegeju sam jednom naletio na jednoj terasi kako je zucno raspravljao sa nekima,lokao zuju i znojio se ki pas..no zaudaralo je onako ustajalo..
Guest- Guest
Similar topics
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
» Davor Gjenero: Nije povijesni revizionizam izražavati pijetet prema bleiburškim žrtvama
» Šešelj potupno pomahnitao,opet divljao u Skupštini:'Je..u vam majku ustašku!Dok mi budeš pušila!
» Gjenero o posjeti Erdogana
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Davor Gjenero: Nije povijesni revizionizam izražavati pijetet prema bleiburškim žrtvama
» Šešelj potupno pomahnitao,opet divljao u Skupštini:'Je..u vam majku ustašku!Dok mi budeš pušila!
» Gjenero o posjeti Erdogana
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
Page 1 of 1