Gjenero o posjeti Erdogana
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gjenero o posjeti Erdogana
Eva wrote:Hasančetove rođake, a to ti je i Erina familija.
Tito je dosta nesavjesno obavljao posao, očito
catabbath-
2015-08-22
Tvoja sreća.Eva wrote:Kasno sam se rodila. Mea culpa
Elhamdulillah.Eva wrote:Ero wrote:'Ercegovci smo po tome poznati... Eno pitaj Soru.Eva wrote:Ero wrote:Ka'će više te revolucije, a? De malo upri, pobro...pa da jope' krenemo međ' španske borce.provocator wrote:I to je to!Eva wrote:I maknula Titovu bistu s Pantovčka a prima diktatora koji ubija Kurde, okupira crkve, ubija kršćane po Turskoj, trguje s ISILom, krši ustav svoje države, i općenito reketari cijelu EU i ucjenjuje ju s izbjeglicama. Hm, baš je dosljedna ta Kolindica.
Ti nećeš, ti ćeš primit islam kao i tvoji pretci.
Znam, dosta se zadžamijali. Aferim
Erdogan i "kurdsko pitanje" - Genocidni rat na jugoistoku Turske
Ankara od prošlog ljeta, a posebno u protekla dva mjeseca, u jugoistočnim provincijama zemlje vodi pravu genocidnu kampanju protiv vlastitih Kurda.
Sredinom prosinca 2015. je turski predsjednik Erdogan pokrenuo takozvanu "protuterorističku operaciju" protiv lokalnih Kurda u provincijama Sirnak, Diyarbakir i Mardin. Tamo je poslao najmanje 10 tisuća vojnika i policajaca koji još nisu uspjeli slomiti otpor turskih Kurda, a situacija je za Ankaru svakim danom sve kompliciranija.
U međuvremenu je "protuteroristička kampanja" izazvala ustanak turskih Kurda, a sve što Erdogan i njegova vojska mogu učiniti je odmazda nad nevinim civilima.
Turska : Apel Kurda – .MOLIM VAS, PODIJELITE!!!! ……Turska vojska sve žešće napada Dyiarbakir…..
Ono šta su Turci napravili nad Armencima, Grcima sada čine kurdima, masovna ubojstva i masakri..........genocid.
TURSKA, ERDOGAN VRŠI MASAKR NAD KURDIMA
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A kaj ćeš kad je hrvatska vanjska politika, Da, sluge pokorne. Kome treba pušit?
Guest- Guest
Policijskom akcijom spriječen atentat na Erdogana - privedeno 13 sinjskih alkara s njihovim momcima
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović oštro je osudio ovaj potez koji se kosi s vrijednostima, vjerom i tradicijom Hrvata kroz povijest.
spješnom policijskom akcijom spriječen je pokušaj atentata na turskog predsjednika Erdogana od strane trinaestorice sinjskih alkara i njihovih momaka, stoji u priopćenju MUP-a. Alkari su se sa svojim momcima raspodijelili po gradu, kako bi iz više strateških točaka imali priliku napasti kolonu u kojoj se vozio turski predsjednik, pa su se tako njih par sakrilo u šator u Savskoj, ali zbog oproštajne fešte obilate janjetinom i alkoholom, jednostavno su zaboravili zašto se bore i u što vjeruju. Dvojica alkara sa svojim momcima, onako zagrljeni već su na ulazu u Zagreb počeli dovikivati turskoj koloni poruke uvredljivog sadržaja poput "Đes' bio 1493.?" ili "Noćas grički top zapucat će".
- Jebo ja njima mater Tursku. Jel' smo se za to borili, da nam Turčini u Zagreb dolaze? - rekao je jedan od momaka u pratnji svojeg alkara, 16 godišnji Jure.
No do pravog incidenta je došlo u Avenija Većeslava Holjevca, gdje alkar Mate, onako skriven iza Bandićeve fontane na koju nitko inače ne obraća pozornost, izlijeće iz zasjede, te u punom galopu pogađa ravno u znak od Mercedesa koji je vozio turskog predsjednika.
- U dva! U dva ! - povikaše momci skačući poput navijačica na američkom Super Bowlu.
Nakon što je policija privela sve alkare i situacija se primirila, oglasio se i ministar kulture Zlatko Hasanbegović.
- Ovaj podmukli čin napada na turskog predsjednika kosi se s hrvatskom tradicijom,vjerom i povijesti. Turci su bratski narod Hrvatima, mogli bi ih čak nazvati našim precima - kratko se obratio ministar kulture, te pozvao Erdogana kod sebe na kavu - tursku. http://news-bar.hr/vijesti/hrvatska/policijskom-akcijom-sprijechen-atentat-na-erdogana-privedeno-13-sinjskih-al
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović oštro je osudio ovaj potez koji se kosi s vrijednostima, vjerom i tradicijom Hrvata kroz povijest.
spješnom policijskom akcijom spriječen je pokušaj atentata na turskog predsjednika Erdogana od strane trinaestorice sinjskih alkara i njihovih momaka, stoji u priopćenju MUP-a. Alkari su se sa svojim momcima raspodijelili po gradu, kako bi iz više strateških točaka imali priliku napasti kolonu u kojoj se vozio turski predsjednik, pa su se tako njih par sakrilo u šator u Savskoj, ali zbog oproštajne fešte obilate janjetinom i alkoholom, jednostavno su zaboravili zašto se bore i u što vjeruju. Dvojica alkara sa svojim momcima, onako zagrljeni već su na ulazu u Zagreb počeli dovikivati turskoj koloni poruke uvredljivog sadržaja poput "Đes' bio 1493.?" ili "Noćas grički top zapucat će".
- Jebo ja njima mater Tursku. Jel' smo se za to borili, da nam Turčini u Zagreb dolaze? - rekao je jedan od momaka u pratnji svojeg alkara, 16 godišnji Jure.
No do pravog incidenta je došlo u Avenija Većeslava Holjevca, gdje alkar Mate, onako skriven iza Bandićeve fontane na koju nitko inače ne obraća pozornost, izlijeće iz zasjede, te u punom galopu pogađa ravno u znak od Mercedesa koji je vozio turskog predsjednika.
- U dva! U dva ! - povikaše momci skačući poput navijačica na američkom Super Bowlu.
Nakon što je policija privela sve alkare i situacija se primirila, oglasio se i ministar kulture Zlatko Hasanbegović.
- Ovaj podmukli čin napada na turskog predsjednika kosi se s hrvatskom tradicijom,vjerom i povijesti. Turci su bratski narod Hrvatima, mogli bi ih čak nazvati našim precima - kratko se obratio ministar kulture, te pozvao Erdogana kod sebe na kavu - tursku. http://news-bar.hr/vijesti/hrvatska/policijskom-akcijom-sprijechen-atentat-na-erdogana-privedeno-13-sinjskih-al
Guest- Guest
Pravi Hercegovci imaju u ostavstinama,bodeze na kojima jos ima ostataka turske krvi..
Ero,imas li i ti bodez takav?..
Ero,imas li i ti bodez takav?..
Guest- Guest
Ne pali vam to više, dajte nešto novo. Ne stajemo mi 2x na iste grablje kao neki.
hahahahaha..ali se tad pokazala hrabrost i prosula i vlastita krf..ebi ga..bolje i drugi puta,nego biti sluzincad Cigefikerima...
Guest- Guest
Pa cuh da je u reali i Alka bila u biti pusiona,iliti Pirova pobjeda..tko bi ga znao..svejedno,jedini spektakl,koji mi se svidja na tim prostoriuma..zadnji put bila 300.Alka..osobno sm nazocio i uvelicao predstavu svojim bogomdanim prisustvom...
Guest- Guest
Pa sto ne bi bili dobri s njim, još ako neku lovu donese gdje ces bolje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa bili su zadnjih godina. Iz turskog veleposlanstva.Eva wrote:Treba Turke pozvat na alku
2015-08-15
:). Pa bas sam joj napisala na drugoj temi. Nju ne bi ko dedu i baku spasili ziher . Ona bi nesretnica bila kremirana doma u pećnici . A susjedi bi se tukli koji ce dici temperaturu vise.Ero wrote:Tvoja sreća.Eva wrote:Kasno sam se rodila. Mea culpa
2015-08-15
provocator wrote:Mrš... Spreman si popušiti kurčinu Turčinu za šaku zlata... Sramota!Ero wrote:Turska je faktor bez kojeg se svijet pred kolapsom ne može spasiti.
Ne budimo ovce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa to je istina. Ne stajete na iste,ali vam je u navadi stajati na raznovrsne grablje.Ero wrote:Ne pali vam to više, dajte nešto novo. Ne stajemo mi 2x na iste grablje kao neki.
Najprije na pravoslavne,pa katoličke i sad vas čekaju one turske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Uškopljenac Davor Gjenero potpuno pomahnitao
» Gjenero:Sve što se zamjera Kolindi tolerira se Milanoviću(i Josipoviću)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Brat Kim u posjeti Kini
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
» Gjenero:Sve što se zamjera Kolindi tolerira se Milanoviću(i Josipoviću)
» Vučić: Gjenero važnija vijest od mene i Putina
» Brat Kim u posjeti Kini
» DAVOR GJENERO: O Milanoviću i Kolindi Grabar - Kitarović! (PODSJETNIK!)
Page 4 of 5