KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
Bravo HDZ...dvije najveće stranke se natječu tko će pobijediti u negativnoj stranačkoj selekciji...mislim da HDZ lagano preuzima vodstvo, mada SDP opasno puše za vratom...ovo više nije niti odvratno koliko je...a nemam adekvatan izraz...
Last edited by jasambrend on 25/4/2016, 18:02; edited 1 time in total
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
nacelno da , u uhodanoj demokracijimarcellus wrote:neki minimum pristojnosti u politici je da se ne kadrovira po tuđoj stranci, naročito ne na lokalnoj razini. Dakle, koga hdz-ovci biraju u omišu za svog lokalnog lidera partije nije briga lokalnog lidera druge partije.
ovdje zlocinacka org. jos jednom pokazala pravo lice
kovacic je potpuno u pravu , most je bitku za reforme izgubio
nadam se da vlada potraje do jeseni , ovako bi zlocinacka org. mogla prodati pricu HR tulipanima da je most kocio reforme
nakon jeseni svima sve bude jasno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
isusebože, ovu redikuliju sve vijesti prenose uz fanfare..ko da nema gorućih problema.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Prvo što mi pada na pamet je bilo da su davali jer su kao određena prezimena toliko česta pa se išlo na tu varijantu. Ali sve je to cirkus, kao i svi ti s portugalskih(ne portugalskog) govornih područja.IvyTeasdale wrote:ahahahaha,luda li si :Dfrakcija wrote:Srića da san same čere rađala, da in se uguši dušmanska loza. :pIvyTeasdale wrote:haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
Treba to k'o u Brazilu..svoje prezime zadrzat tj. Prvo na popisu prezimena je majcino,pa ocevo..
"Maria do Carmo Mão de Ferro e Cunha de Almeida Santa Rita Santos Abreu" Šta ti je reći ime i hrpa prezimena. Ni Arapi im nisu ravni.
https://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_name
Na kraju Argentinci ispadaju gazde za svu ibero hispansku raju s uglavnom dva imena i samo jednim prezimenom. Baš kao i naš Argentinac Davor Ivo Štier.
Guest- Guest
treba preusmjerit paznju s pravih problema..:Sfrakcija wrote:isusebože, ovu redikuliju sve vijesti prenose uz fanfare..ko da nema gorućih problema.
2014-04-12
ili Drago Carlos Pilsel
2014-04-15
Pila naopako, ne bi li trebao biti presretan što mu protu kandidat lopov i muljator ?marcellus wrote:neki minimum pristojnosti u politici je da se ne kadrovira po tuđoj stranci, naročito ne na lokalnoj razini. Dakle, koga hdz-ovci biraju u omišu za svog lokalnog lidera partije nije briga lokalnog lidera druge partije.
2014-04-15
Imaš - promašaj. Kompletna Birokratska je totalno promašena država kao nijedna dosad. One države kroz povijest koje su stvorene od strane stranih sila se ne ubrajaju, već samo oni koji su sami svoju stvarali. Hrvati su tu popljugali. Da bar postoji vremeplov pa da se čovjek vrati u vrijeme kad je Birokratska bila zemlja gdje se moglo još živjeti bez svega ovoga, negdje između 1995-2005.jasambrend wrote:Bravo HDZ...dvije najveće stranke se natječu tko će pobijediti u negativnoj stranačkoj selekciji...mislim da HDZ lagano preuzima vodstvo, mada SDP opasno puše za vratom...ovo više nije niti odvratno koliko je...a nemam adekvatan izraz...
Guest- Guest
.....nekako mi to izgleda kao neki presutni dogovor izmedju karamarka i petrova...da se ne diraju lokalni gradovi gdje je most ili hdz na vlasti....jer. izborom skaricica hdz ne moze dobit u omisu...to je i vrapcima jasno...ne vidim inace tu neku drugu soluciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hahahaha. Naš "mariposito" Drago. Ćaća se od muke totalno asimilirao u Paragvajca pored njegovog Drage.n_razbojnik wrote:ili Drago Carlos Pilsel
Guest- Guest
argentinci su najdiscipliniraniji dolje,s najvecim udjelom bijele populacije..:-)Fénix wrote:Prvo što mi pada na pamet je bilo da su davali jer su kao određena prezimena toliko česta pa se išlo na tu varijantu. Ali sve je to cirkus, kao i svi ti s portugalskih(ne portugalskog) govornih područja.IvyTeasdale wrote:ahahahaha,luda li si :Dfrakcija wrote:Srića da san same čere rađala, da in se uguši dušmanska loza. :pIvyTeasdale wrote:haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
Treba to k'o u Brazilu..svoje prezime zadrzat tj. Prvo na popisu prezimena je majcino,pa ocevo..
"Maria do Carmo Mão de Ferro e Cunha de Almeida Santa Rita Santos Abreu" Šta ti je reći ime i hrpa prezimena. Ni Arapi im nisu ravni.
https://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_name
Na kraju Argentinci ispadaju gazde za svu ibero hispansku raju s uglavnom dva imena i samo jednim prezimenom. Baš kao i naš Argentinac Davor Ivo Štier.
2014-04-12
Evo recimo yoda... mlad, pametan, ambiciozan. Uđe u partiju i pomalo učlanjuje obitelj, prijatelje, obećaje namještanje poslova, uhljebljivanje, poziva na domoljublje/prije je bilo bolje, povezuje se ekipom koja je već učlanjena i za trajanja jednog izbornog ciklusa skupi 100 odanih članova. U Omišu neka ima 5000 stanovnika i neka je 5 % u partiji to je 250 članova na unutarstranačkim izborima, neki neće ni izići na izbore i trebati će recimo 100 glasova.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:Isto kao i sestrinskoj stranci sdp.debotoijusto wrote:na stranu sad koalicija , raspadi politika...kakvi to ljudi zive u omisu kad nakon godina bezobraznog otimanja dobara od strane HDZ poslusnika ljudi ponovo izaberu istog ?
Učlaniš se danas u neku od dvije partije i svaki mjesec vrbuješ par novih članova s kojim održavaš odnose, obećaješ uhljebljenja... za par godina si kandidat za gradonačelnika u mjestu poput Omiša.
Upravo tako. U pravilu sto je manje mjesto to su te stvari jasnije.
Znači samo 100 ljudi na unutarstranačkim izborima bira gradonačelnika, a poslije puk kad iziđe na izbore glasa protiv hdza ili sdpa...
Ili se omakne neko treći ako se ovi baš mnogo umoče...
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Natezanje vladajuće koalicije u Njemačkoj oko novca
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
Page 4 of 4