Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
Pa pa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/blizi-se-trenutak-istine-andrej-plenkovic-je-prelomio-hns-odlazi-iz-vladajuce-koalicije-ali-izbora-ipak-nece-biti/9551588/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/blizi-se-trenutak-istine-andrej-plenkovic-je-prelomio-hns-odlazi-iz-vladajuce-koalicije-ali-izbora-ipak-nece-biti/9551588/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
Štakori prvi napuštaju brod koji tone...
Da. Predosjetili da ovi neće dobit iduće izbore pa na vrime idu u oporbu da se priključe ljevici.mutava baštarda wrote:Štakori prvi napuštaju brod koji tone...
2014-04-11
Važno je sada da mu manine isto zaprijete i eto nama povišica...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bogami, bez aenesa, crno nam se pise:)
dijagram-
2015-08-09
Sve je to igrokaz za mase i predstojeće izbore jer bez HNS Plenkovic može računat na glasove desnog biračkog tijela...a onda ako zafali ručica eto opet HNS u koaliciji s HDZ-om jer će mu napravit uslugu šta ga neće rušit dok Hrvatska presjeda EU.
Sve je to dogovoreno.
Sve je to dogovoreno.
2014-04-11
epikur37 wrote:Važno je sada da mu manine isto zaprijete i eto nama povišica...
Pupi podržava povišicu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
uh glasam za HDZ iduće izbore
Uvijek glasaš za njih...hahahahahahahahahaAssadNaPodmornici wrote:uh glasam za HDZ iduće izbore
red wolf-
2016-02-10
Mi imamo u siječnju unutarstranačke izbore, što znači da ćemo na proljeće vjerojatno svi na birališta.
£otk@-
2019-02-12
Ja čekam pravomoćnu presudu...E tad će postati zabavno...£otk@ wrote:Mi imamo u siječnju unutarstranačke izbore, što znači da ćemo na proljeće vjerojatno svi na birališta.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ja čekam pravomoćnu presudu...E tad će postati zabavno...£otk@ wrote:Mi imamo u siječnju unutarstranačke izbore, što znači da ćemo na proljeće vjerojatno svi na birališta.
Ti evidentno ne znaš uopće ništa o predmetu, pravosudju, njegovom “ugledu” u javnosti, a ni o mogućoj kazni/ama koje bi se mogle izreći. ;)
£otk@-
2019-02-12
Kad postane pravomoćna, e onda kreće...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha£otk@ wrote:red wolf wrote:Ja čekam pravomoćnu presudu...E tad će postati zabavno...£otk@ wrote:Mi imamo u siječnju unutarstranačke izbore, što znači da ćemo na proljeće vjerojatno svi na birališta.
Ti evidentno ne znaš uopće ništa o predmetu, pravosudju, njegovom “ugledu” u javnosti, a ni o mogućoj kazni/ama koje bi se mogle izreći. ;)
red wolf-
2016-02-10
Sve su to foteljaši , mi odavno nemamo politiku u smislu pravilnog vođenja društva i zato mi je drago da Afd u Njemačkoj raste pa kad krenu imigranti Hrvatska je u sendviču pa nek izvole to rješit.
2014-04-11
plenkoviću je jedino važno da ne bude izbora
a kome nije..jedini koji je riskirao prijevremene izbore bio je gle karamarkomarcellus wrote:plenkoviću je jedino važno da ne bude izbora
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:plenkoviću je jedino važno da ne bude izbora
Hns, pupi i manjine i imamo ga u saci.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
velika šansa da manjinci nešto išćeprkaju kao i bandić,a ruke njegove legije stranaca(prodanih duša)će koštati malo više.Para ima ko pljeve a hdz i plenki se ne ucjenjuju.
vili40-
2015-08-02
Nikome se sad ni ne ide na parlamentarne izbore posebno jer postoje ovi predsjednkčki a onda presjedanje EU i ako izbacimo Britaniju za vrijeme našeg presjedanja to je ogroman plus Plenkovicu od strane desnice u Hrvatskoj.
2014-04-11
Brexit je odgođen i desnica sad ne želi izbore pošto je jedini način da Plenkovic dobije simpatije desnice da napravi nešto veliko prije izbora a to je da za vrijeme hrvatskog predsjedanja unijom izbaci Britaniju iz EU.
Jer nakon toga ide referendum o neovisnosti Škotske i to je raspad Velike Britanije.
Jer nakon toga ide referendum o neovisnosti Škotske i to je raspad Velike Britanije.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Natezanje vladajuće koalicije u Njemačkoj oko novca
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Natezanje vladajuće koalicije u Njemačkoj oko novca
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
Page 1 of 3