KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
Bozi je Crkva najmanji problem, a i kuca, tek sad je shvatio u koje vode se uvalio, jebiga sad nema nego plivati :D .
darla- Admin
2015-10-22
Re: KRAJ VLADAJUĆE KOALICIJE? Mostovac Kovačić: S HDZ-om ne mogu nastaviti suradnju
tocno tako..nema bas izbora vise :Ddarla wrote:Bozi je Crkva najmanji problem, a i kuca, tek sad je shvatio u koje vode se uvalio, jebiga sad nema nego plivati :D .
2014-04-12
jebiga unutarstranačka stvar, demokra'cia..
LOL Božo urbi et orbi.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
IvyTeasdale wrote:
tocno tako..nema bas izbora vise :D
Nope ili plivati ili se utopiti, trebao je uciti na kolegama iz HSS-a, HSP-a i tako :D
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
E i sta nisi ujca slusala?
darla- Admin
2015-10-22
isplivat ce taj..neka mi intuicija govori..;-)darla wrote:IvyTeasdale wrote:
tocno tako..nema bas izbora vise :D
Nope ili plivati ili se utopiti, trebao je uciti na kolegama iz HSS-a, HSP-a i tako :D
2014-04-12
imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2014-04-12
Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2016-03-09
nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2014-04-12
Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2016-03-09
poslat cu ti na pp..;-)frakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda?IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2014-04-12
haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2014-04-12
Srića da san same čere rađala, da in se uguši dušmanska loza. :pIvyTeasdale wrote:haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
2016-03-09
ahahahaha,luda li si :Dfrakcija wrote:Srića da san same čere rađala, da in se uguši dušmanska loza. :pIvyTeasdale wrote:haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
Treba to k'o u Brazilu ili Belgiji..svoje prezime zadrzat tj. Prvo na popisu prezimena je majcino,pa ocevo..
2014-04-12
A i bila je praksa da zemlja zadržava prezime, pa akoš u podrepe, uzmi i prezime podrepno.IvyTeasdale wrote:ahahahaha,luda li si :Dfrakcija wrote:Srića da san same čere rađala, da in se uguši dušmanska loza. :pIvyTeasdale wrote:haha,da,ti..:Dfrakcija wrote:Na čije su ženinstvo došli onda? I ja sam uvela mletke na teritorij. :(IvyTeasdale wrote:nije nase prezime ;-)frakcija wrote:Iz koje su race?IvyTeasdale wrote:imam i ja tamo rodbine kod tebe..;-)frakcija wrote:Škaričić je iz roda vlastele Ugričića, a Mijo mi je bio zeru bliži rod. Ujac me uvik gonijo da se oden lipo javit.
Treba to k'o u Brazilu ili Belgiji..svoje prezime zadrzat tj. Prvo na popisu prezimena je majcino,pa ocevo..
2016-03-09
neki minimum pristojnosti u politici je da se ne kadrovira po tuđoj stranci, naročito ne na lokalnoj razini. Dakle, koga hdz-ovci biraju u omišu za svog lokalnog lidera partije nije briga lokalnog lidera druge partije.
Kad ih naučiš, onda ćeš ih izgubit, poć će u metropolu izučenimarcellus wrote:neki minimum pristojnosti u politici je da se ne kadrovira po tuđoj stranci, naročito ne na lokalnoj razini. Dakle, koga hdz-ovci biraju u omišu za svog lokalnog lidera partije nije briga lokalnog lidera druge partije.
2016-03-09
Mislim da je ovo posljedni trzaj MOST-a. On zahtjeva reforme ali ne navodi koje. To je pokušaj da se malo rejting digne pred izbore i ništa više.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Bravo HDZ...dvije najveće stranke se natječu tko će pobijediti u negativnoj stranačkoj selekciji...mislim da HDZ lagano preuzima vodstvo, mada SDP opasno puše za vratom...ovo više nije niti odvratno koliko je...a nemam adekvatan izraz...
Last edited by jasambrend on 25/4/2016, 18:02; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Natezanje vladajuće koalicije u Njemačkoj oko novca
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
» Pupovac : Razmišljam o odlasku iz vladajuće koalicije
» Plenkovic prelomio : HNS odlazi iz vladajuće koalicije
» Sukob slovačke vladajuće koalicije zbog ruskog cjepiva
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
Page 3 of 4