ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu - Page 3 Empty Re: Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu

Post by RayMabus 26/4/2016, 11:01

Ja najviše volim nosit one plahte da mi se jaja njišu ....to je moja normalna i najdrža obuća.

To je malo viša razina koja se zove : boli me kuraz

AL NIKAD AL BAŠ NIKAD PRAVI DESNIČAR TJ NETKO NA TOJ RAZINI NEĆE NOSIT KRAVATU I ODIJELO JER SAMO PRAVI DESNIČAR ZNA ŠTA JE TO I ŠTA JE DIREKTNI KOMUNIKACIJSKI LOM I ZAŠTO ON TO NIKAD NEĆE OBUČI.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu - Page 3 Empty Re: Austrija: Najviše glasova radikalnom desničaru Norbertu Hoferu

Post by RayMabus 26/4/2016, 11:04

Uglavnom ja sam liberalan lik koji bi najradije gol hodao jer voli slobodu al kad se spusti na tu razinu jer mu je pukao film onda neče obuči kravatu i odijelo ....nego će obuči neku tamnu košulju ili tako nešto a kad dođe na razgovor sa kravatašima ......ugurat će im tu kravatu u usta da je pojedu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2016, 11:05

A moga bi ih i objesit za tu kravatu pa neka se malo njišu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2016, 11:06

Idu mi na jetra ovi lažni desničari.

To bi ja sve pobija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2016, 11:08

Više poštujem ljude koji su lijevićari , liberali i to pa ok ljudi nose kravatu , to je njihov stil i poruka preko odijela .....nego ove kvazi desničare sa kravatima.

To triba pobit.

Lažno predstavljanje.

Obični licemjerni šljam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics