AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE
"OVAJ klinac ima veliku priliku zaigrati u NBA ligi", tako su u Kanadi predstavljali Jonathona Nicolu, zvijezdu srednjoškolske momčadi Cometsa.
Međutim, sumnja se da je Nicola sve prevario, te da nema 17 godina, već 29. Naime, u Kanadu je došao iz Južnog Sudana prije pola godine i tvrdio da ima 16 godina, ali su Kanađani otkrili da je ranije pokušao dobiti američku vizu i tada se predstavio kao 29-godišnjak.
Trenutno je u pritvoru i očekuje ga velika borba da ga ne vrate nazad u Afriku.
"Izgledao mi je malo starije. Njegove vještine su na razini srednje škole, ali visina mu je davala prednost nad svima", rekao je jedan tinejdžer o, navodno mladoj, zvijezdi visokoj 205 cm i teškoj 100 kg.
link
kao i većina afričkih sportaša,posebno se odnosi na nogometaše
Međutim, sumnja se da je Nicola sve prevario, te da nema 17 godina, već 29. Naime, u Kanadu je došao iz Južnog Sudana prije pola godine i tvrdio da ima 16 godina, ali su Kanađani otkrili da je ranije pokušao dobiti američku vizu i tada se predstavio kao 29-godišnjak.
Trenutno je u pritvoru i očekuje ga velika borba da ga ne vrate nazad u Afriku.
"Izgledao mi je malo starije. Njegove vještine su na razini srednje škole, ali visina mu je davala prednost nad svima", rekao je jedan tinejdžer o, navodno mladoj, zvijezdi visokoj 205 cm i teškoj 100 kg.
link
kao i većina afričkih sportaša,posebno se odnosi na nogometaše
Similar topics
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Kako kmeče alač i deica ahahahah
» Hahaha ahahahah ubio se Ruski bloger koji je rekao da su imali nekoliko x veće gubitke
» Na Hitlera iz Afrike
» Invazije afrike na Španjolsku
» Kako kmeče alač i deica ahahahah
» Hahaha ahahahah ubio se Ruski bloger koji je rekao da su imali nekoliko x veće gubitke
» Na Hitlera iz Afrike
» Invazije afrike na Španjolsku
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1