ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE

Go down

AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE Empty AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE

Post by muckodjubre 22/4/2016, 15:52

"OVAJ klinac ima veliku priliku zaigrati u NBA ligi", tako su u Kanadi predstavljali Jonathona Nicolu, zvijezdu srednjoškolske momčadi Cometsa.

Međutim, sumnja se da je Nicola sve prevario, te da nema 17 godina, već 29. Naime, u Kanadu je došao iz Južnog Sudana prije pola godine i tvrdio da ima 16 godina, ali su Kanađani otkrili da je ranije pokušao dobiti američku vizu i tada se predstavio kao 29-godišnjak.

Trenutno je u pritvoru i očekuje ga velika borba da ga ne vrate nazad u Afriku.

"Izgledao mi je malo starije. Njegove vještine su na razini srednje škole, ali visina mu je davala prednost nad svima", rekao je jedan tinejdžer o, navodno mladoj, zvijezdi visokoj 205 cm i teškoj 100 kg.

link

kao i većina afričkih sportaša,posebno se odnosi na nogometaše

AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE 6b8efe2f85c2b63406b2AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500AHAHAHAH šta reći osim CRNCI IZ AFRIKE Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics