Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
pa muriju, izvršitelje čekaš kad će doći,
kao nekad tvoji preci Turke prve bračne noći.
kao nekad tvoji preci Turke prve bračne noći.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Krivo shvaćen sam, avaj. Gange su mi OK. Naravno samo za pjevanje. Više puta sam se dobro zabavio s pravim majstorima gange. Klape su mi kao sprdnja. Nijih ne podnosim.Ero wrote:Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Meni se osobno najviše gade klape. Iz nekog iracionalnog razloga valjda. Previše me podsjećaju valjda na gange. Nekako mi to vuče na istu ekipu. Mogu ih s lakoćom zamisliti da se ljudskije obuku (a ne ko pičkice), malo se zapuste i zagangaju.
Skroz iracinalno.
Al ne bi ukino. Prije nahuškao bombaše samoubojice na njih.
Painkiller-
2014-04-27
Evo ti na! i roge i čokPainkiller wrote:Krivo shvaćen sam, avaj. Gange su mi OK. Naravno samo za pjevanje. Više puta sam se dobro zabavio s pravim majstorima gange. Klape su mi kao sprdnja. Nijih ne podnosim.Ero wrote:Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Meni se osobno najviše gade klape. Iz nekog iracionalnog razloga valjda. Previše me podsjećaju valjda na gange. Nekako mi to vuče na istu ekipu. Mogu ih s lakoćom zamisliti da se ljudskije obuku (a ne ko pičkice), malo se zapuste i zagangaju.
Skroz iracinalno.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Rekoh prije da je moje nepodnošenje klapa iracionalno. Nisam ja ko neki koji nekog pjevača ne podnose iz političkih razloga, kao na primjer crveni Thompsona.frakcija wrote:Evo ti na! i roge i čokPainkiller wrote:Krivo shvaćen sam, avaj. Gange su mi OK. Naravno samo za pjevanje. Više puta sam se dobro zabavio s pravim majstorima gange. Klape su mi kao sprdnja. Nijih ne podnosim.Ero wrote:Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Skroz iracinalno.
Kad ih vidim i čujem ne mogu da ne pomislim "Muškići koji izgledaju ko pičkice i tako i pjevaju". Da neki ne bi krivo shvatili pa to pripisali homofobnim sklonostima - nema u tome ni traga.
Inače, većina teško podnosi i ono što ja slušam. Jedino ne dam da mi diraju u dobre ženske vokale. Na njih sam posebno osjetljiv.
Painkiller-
2014-04-27
Ja volim Thopmsona, ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
E ako volis Thompsona,onda si veliki Hrvat,ne onaj obicni..
Guest- Guest
crvenkasti-
2014-04-17
da imam klub,ovo bi svakako imalo pristup..usprkos kojekakvim bundžijama..
Guest- Guest
Imaju novu pjevačicu? Nisam dugo pratio.Painkiller wrote:Rekoh prije da je moje nepodnošenje klapa iracionalno. Nisam ja ko neki koji nekog pjevača ne podnose iz političkih razloga, kao na primjer crveni Thompsona.frakcija wrote:Evo ti na! i roge i čokPainkiller wrote:Krivo shvaćen sam, avaj. Gange su mi OK. Naravno samo za pjevanje. Više puta sam se dobro zabavio s pravim majstorima gange. Klape su mi kao sprdnja. Nijih ne podnosim.Ero wrote:Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Skroz iracinalno.
Kad ih vidim i čujem ne mogu da ne pomislim "Muškići koji izgledaju ko pičkice i tako i pjevaju". Da neki ne bi krivo shvatili pa to pripisali homofobnim sklonostima - nema u tome ni traga.
Inače, većina teško podnosi i ono što ja slušam. Jedino ne dam da mi diraju u dobre ženske vokale. Na njih sam posebno osjetljiv.
Ukusi su različiti, ja gange ne podnosim, volim tamburice.
Guest- Guest
frakcija wrote:Evo ti na! i roge i čokPainkiller wrote:Krivo shvaćen sam, avaj. Gange su mi OK. Naravno samo za pjevanje. Više puta sam se dobro zabavio s pravim majstorima gange. Klape su mi kao sprdnja. Nijih ne podnosim.Ero wrote:Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Skroz iracinalno.
Osobno volim ovakvo šta poslušati.
Inače sam poznavao sina od autora teksta, sa otoka Iža je bio, tamo i umra prije par god.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» Branitelji protiv festivala ojkanja
» ''Ovo su top afere koje su HDZ-ovci izazvali u kampanji i premijer ih je sve ignorirao. Trebamo li se čuditi porazu? ''
» Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» Branitelji protiv festivala ojkanja
» ''Ovo su top afere koje su HDZ-ovci izazvali u kampanji i premijer ih je sve ignorirao. Trebamo li se čuditi porazu? ''
Page 5 of 5