Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Neovisno od toga o kakvom se smecu od glazbe radi....dosli smo do te carobne granice kad ce udruge poceti propisivati kodeks ponasanja i sto se smije slusati i kako se ljudi trebaju zabavljati i slicno :)
Guest- Guest
Re: Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
vuksadinare wrote:...imas problema?....casne braniteljedawson wrote:Krenuo Rvat na Rvata
"Časni branitelji" pa reketare, tko bi se tome nadao
"Dečki, bio sam gdje i vi, bio sam u ratu prije svih vas, ali nije mi palo na pamet nakon rata sjesti na državne jasle, kao ratni plijen uzeti penziju i držati propovijedi, nego sam se uhvatio posla i u zadnjih 20 godina, nakon Domovinskog rata, zaposlio sam preko stotinu ljudi. I što sad? Da se vama opravdavam jer radim i kroz poreze našoj domovini plaćam i sve vas", poručuje predsjednicima braniteljskih udruga.
"Neki od potpisanih dolazili su reketariti, u mafijaškoj maniri su me obilazili i nudili se da će oni organizirati čuvarsku službu lokala, a neki od ovih koji me danas prozivaju ozbiljno su mi prijetili prije nekoliko dana. Kao što sam prijavio i policiji, pred zaposlenicima su mi poručili da oni nemaju što izgubiti, ali da ja imam.
catabbath-
2015-08-22
frakcija wrote:hehe..zamisli ovo u pozadini dok nešto radišEro wrote:Pa i ganga se samo piva, ne sluša se...Čini mi se da je to najbolje objašnjenje za gangu. Ne znam bolje objasniti.frakcija wrote: (taka mužika se piva, a ne sluša)
Tek uz ovo dobije pravi smisao....
Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
Ne želi si to, jer bi ti se želja mogla i ostvariti, po načelu - šta pošalješ u eter moglo bi se ti 3x vratit.Painkiller wrote:Sve bi ukidali. Neka narod gleda i sluša što hoće.Ero wrote:Sve to treba maknut s TV, kao i Big Brother i slična sranja. Otrov je to.
Meni se osobno najviše gade klape. Iz nekog iracionalnog razloga valjda. Previše me podsjećaju valjda na gange. Nekako mi to vuče na istu ekipu. Mogu ih s lakoćom zamisliti da se ljudskije obuku (a ne ko pičkice), malo se zapuste i zagangaju.
Skroz iracinalno.
Al ne bi ukino. Prije nahuškao bombaše samoubojice na njih.
Last edited by Ero on 23/4/2016, 01:34; edited 1 time in total
haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zaštićena je u UNESCO(milim da baš tu), kao narodno blago...Imoćani dosta rade po pitanju čuvanja narodnog blaga.frakcija wrote:haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
PS: Sveki ti je zakon!
evo se i ja sjatiofrakcija wrote:haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
ooooooj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šibenski branitelji hoće Bobana a ne ovu pišulju.
Pa ne i kad su u pitanju gusle.Ero wrote:Zaštićena je u UNESCO(milim da baš tu), kao narodno blago...Imoćani dosta rade po pitanju čuvanja narodnog blaga.frakcija wrote:haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
One se sustavno ignoriraju,zaboravljaju i hitaju u drugi plan.
U socijalističkom mraku Željko Šimić je prodavao ploče u dijamantskim tiražima. Pobjeđivao na festivalima guslara po Srbiji i C.Gori.
A gdje je danas?
Gdje su gusle u Imotskoj krajini,gdje nekada nije bilo kuće bez guslara?
I Hercegovci su gusle bacili u drugi plan,pa tako umjesto da hercegovačkim kršem odjekuju "vješti zvuci divnijeh gusalah" onuda se čuje dalmatinsko kreveljenje ili srpsko revanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema druge nego dislocirati šator iz ZG u ŠI
ili lakše dignuti još jedan
ili lakše dignuti još jedan
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jastreb wrote:Pa ne i kad su u pitanju gusle.Ero wrote:Zaštićena je u UNESCO(milim da baš tu), kao narodno blago...Imoćani dosta rade po pitanju čuvanja narodnog blaga.frakcija wrote:haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
U socijalističkom mraku Željko Šimić je prodavao ploče u dijamantskim tiražima. Pobjeđivao na festivalima guslara po Srbiji i C.Gori.
A gdje je danas?
I Hercegovci su gusle bacili u drugi plan,pa tako umjesto da hercegovačkim kršem odjekuju "vješti zvuci divnijeh gusalah" onuda se čuje dalmatinsko kreveljenje ili srpsko revanje.
Bez daljnjega ima, ono nešto, u guslama....iskonsko.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ima. Gusle imaju zvuk ko da kolješ neku živinu. A to ti je "iskonsko".Yehudi wrote:jastreb wrote:Pa ne i kad su u pitanju gusle.Ero wrote:Zaštićena je u UNESCO(milim da baš tu), kao narodno blago...Imoćani dosta rade po pitanju čuvanja narodnog blaga.frakcija wrote:haha, baš sam o tome razmišljala.. moja sveki se sva ozari kad čuje gangu..krv joj proključa..onda se sjetih djetinjstva..rodica i ja bi kad bi stigle u selo zavijale bismo ko vukovi, da čitavo selo čuje da smo stigle..u tren oka bi se sjatili momčići :DEro wrote:Ganga, ono što ja znam o tome, može bit i ljubavni poklič, a može biti i ono što je kod vehabija "Allahu egber"-ratni poklič. Dakle, ljubav ili rat. Rat i mir.
A gdje je danas?
Bez daljnjega ima, ono nešto, u guslama....iskonsko.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa iskonsko je priklati zivinu za pojesti..covjek mora jesti..
Guest- Guest
meni su gusle zakon
Guest- Guest
Konzumiram viski i opojne droge,
I jebavam samo zene koje briju noge.
I jebavam samo zene koje briju noge.
Ganga kao pjevno-glazbeno izražavanje pripada ustroju petoglasja koje potječe još iz kamenog doba.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
dzango wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Za šibenske branitelje:
pa muriju, izvršitelje čekaš kad će doći,
kao nekad tvoji preci Turke prve bračne noći.
kao nekad tvoji preci Turke prve bračne noći.
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» Branitelji protiv festivala ojkanja
» ''Ovo su top afere koje su HDZ-ovci izazvali u kampanji i premijer ih je sve ignorirao. Trebamo li se čuditi porazu? ''
» Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» Branitelji protiv festivala ojkanja
» ''Ovo su top afere koje su HDZ-ovci izazvali u kampanji i premijer ih je sve ignorirao. Trebamo li se čuditi porazu? ''
Page 4 of 5