Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
Prilično ujedinjeni preko društvenih mreža, ali i priopćenja, traže objašnjene činjenice da je predsjednica u Mali Lošinj otišla nauštrb Okučana koje nije spomenula niti na svom Facebook profilu. Gotovo zborno zahtijevaju da im "vrati glas koji su joj dali na predsjedničkim izborima", ali i napominju kako će "i taj mandat proći, a da oni neće zaboraviti".
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/drugo-lice-vrhovne-zapovjednice-branitelji-vracaj-nam-glasove-koje-smo-ti-dali-na-izborima-918337
Kolinda Grabar Kitarović kao predstavnik najvišeg državnog vrha ovim je potezom odaslala vrlo jasnu poruku hrvatskom narodu, ali i hrvatskim braniteljima: Domovinski rat bio je koristan u predizbornoj kampanji, ali sada je posve beskoristan, bespotreban i bezvrijedan čak i jednog običnog posta prisjećanja i zahvale preko Facebooka.
Guest- Guest
Re: Branitelji Kolindi: "Vraćaj nam glasove koje smo ti dali na izborima!"
to joj nije trebalo...ali zapetljava se na baltiku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislim da je ovo sa Apoxiomenom kap koja je prelila čašu.
Kad sam Eru upitao zašto KGK nije nazočila u Okučanima,već na Lošinju odajući počast poganskom kipu, Slovenac je odgovorio da zašto ondje nije bilo Milanovića. Iako je Milanović dok je bio premijer dolazio tamo.
No po mom mišljenju,Kolinda je najviše zamjerki kod dijela branitelja "pobrala" svojom izjavom o zločinačkoj naravi NDH,a ovo sa poganskim kipom je samo povod više za napade na nju.
Sad kad je neće biti i na komemoraciji u Blajburgu,napadi na nju će porasti.
Kad sam Eru upitao zašto KGK nije nazočila u Okučanima,već na Lošinju odajući počast poganskom kipu, Slovenac je odgovorio da zašto ondje nije bilo Milanovića. Iako je Milanović dok je bio premijer dolazio tamo.
No po mom mišljenju,Kolinda je najviše zamjerki kod dijela branitelja "pobrala" svojom izjavom o zločinačkoj naravi NDH,a ovo sa poganskim kipom je samo povod više za napade na nju.
Sad kad je neće biti i na komemoraciji u Blajburgu,napadi na nju će porasti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote: Domovinski rat bio je koristan u predizbornoj kampanji
Eto prestali su piti nakon šta su im demontirali šator pa se sad čude
catabbath-
2015-08-22
Obzirom da se, nakon što je sve to sama i zakuhala, pokvareno ograđuje od podjela i pobjeda, po istoj logici, neće je biti ove godine ni 05.08. u Kninu.
ajme, dernekaaa
ajme, dernekaaa
Guest- Guest
Ma moguće da sve to nema puno veze s politikom, vjerojatno se Kolly ne da previše družiti s krkanima.
Yo,yo...strasni sukob ispao..nece vise nikad glasovat za nju,razdor nepomirljiv,ona rize vene..i tako :D
2014-04-12
Placem.
:D
:D
2014-04-12
po mojim saznanjima,šator je raspustio Karamarko.I što sad dalje?Objavljena je pobjeda a trofeja nema.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:po mojim saznanjima,šator je raspustio Karamarko.I što sad dalje?Objavljena je pobjeda a trofeja nema.
pa rekao je Đuro..pobjeda se sastoji u tome što su oba pala, a i nepoćudni trojac iz ministarstva dobio je voljno
jebeš prava branitelja, jebeš smanjeni proračun ministarstva...
Guest- Guest
dogodio se šator,Glogoški i Klem ili ne,trojca poslije izbora ionako ne bi više bilo.Tu se zapravo radilo o nečem drugom ali to nitko neće javno priznati.Računica je od početka bila pogrešna jer taj šator nije dobio širu braniteljsku podršku a razloge ako treba mogu ponoviti opet.Noor wrote:vili40 wrote:po mojim saznanjima,šator je raspustio Karamarko.I što sad dalje?Objavljena je pobjeda a trofeja nema.
pa rekao je Đuro..pobjeda se sastoji u tome što su oba pala, a i nepoćudni trojac iz ministarstva dobio je voljno
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:dogodio se šator,Glogoški i Klem ili ne,trojca poslije izbora ionako ne bi više bilo.Tu se zapravo radilo o nečem drugom ali to nitko neće javno priznati.Računica je od početka bila pogrešna jer taj šator nije dobio širu braniteljsku podršku a razloge ako treba mogu ponoviti opet.Noor wrote:vili40 wrote:po mojim saznanjima,šator je raspustio Karamarko.I što sad dalje?Objavljena je pobjeda a trofeja nema.
e, obzirom na rasplet događaja oko formiranja vlade, slučaja Crnoje i tako to, u to nisu bili sigurni, pa su, kažu šatordžije, morali držati stražu
Guest- Guest
Nu sranja,a bilo im tako lijepo,jela se jagnjetina,pila žuja,pjevalo.....za mladiće u mirovini,mila majka život....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Nu sranja,a bilo im tako lijepo,jela se jagnjetina,pila žuja,pjevalo.....za mladiće u mirovini,mila majka život....
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Vidim da ste Srbi jako zabrinuti zbog imagea gđe KGK.
Čim ste vi zabrinuti znam da je sve u redu.
catabbath-
2015-08-22
Za dobrim konjima se prašina diže...
Josipović? Kao da nikad nije ni postojao.
Mesić? On se uglavnom javlja iz Bosne.
Josipović? Kao da nikad nije ni postojao.
Mesić? On se uglavnom javlja iz Bosne.
Ero wrote:Vidim da ste Srbi jako zabrinuti zbog imagea gđe KGK.
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» GOP elektori u nevadi svoje glasove dali trumpu...
» Da li biste dali glas na izborima ovoj pravašici?
» Oštra poruka Kolindi iz Ružine koalicije:Bez desnice nema pobjede na predsjedničkim izborima
» kosovo je mesto za koje bi srbi život dali,
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
» Da li biste dali glas na izborima ovoj pravašici?
» Oštra poruka Kolindi iz Ružine koalicije:Bez desnice nema pobjede na predsjedničkim izborima
» kosovo je mesto za koje bi srbi život dali,
» Šibenski branitelji protiv cajki: Dosta je orgija četničkih pjevača u klubovima koje drže HDZ-ovci
Page 1 of 5