Za drugove komesare to svejedno predstavlja zločin
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Za drugove komesare to svejedno predstavlja zločin
Europski birokrati iz centralnog komiteta za planiranje tržišta na čelu s dugogodišnjom čelnicom danske Stranke radikalne ljevice (ozbiljno, tako se zove stranka) žele poduzeću Google ukrasti nekoliko milijardi dolara.
Grijeh ove korporacije je u tome što svojim proizvodima i uslugama predobro udovoljavaju željama i potrebama potrošača diljem Europe i svijeta koji ih odabiru koristiti češće u odnosu naslične proizvode nekih drugih pružatelja usluga. Popularna internetska tražilica, web preglednik, oprativni sustav za mobitele i tablete, servis elektroničke pošte, interaktivne satelitske zemljopisne karte, najveća baza besplatnih video uradaka na svijetu, prevoditelj za preko 100 jezika, aplikacije za online pohranu podataka i uređivanja raznih vrsta datoteka, i još mnogo toga što je danas dio Google obitelji, milijardama ljudi svakodnevno olakšava život, a uz to je i praktički besplatno za korisnike.
Međutim, za drugove komesare to svejedno predstavlja zločin. Isti idioti su svojedobno na sličan način kazneno gonili Microsoft i Amazon, a objašnjenja koja navode zvuče urnebesno.
https://tkojejohngalt.wordpress.com/2016/04/22/eussr-vs-google/
Grijeh ove korporacije je u tome što svojim proizvodima i uslugama predobro udovoljavaju željama i potrebama potrošača diljem Europe i svijeta koji ih odabiru koristiti češće u odnosu naslične proizvode nekih drugih pružatelja usluga. Popularna internetska tražilica, web preglednik, oprativni sustav za mobitele i tablete, servis elektroničke pošte, interaktivne satelitske zemljopisne karte, najveća baza besplatnih video uradaka na svijetu, prevoditelj za preko 100 jezika, aplikacije za online pohranu podataka i uređivanja raznih vrsta datoteka, i još mnogo toga što je danas dio Google obitelji, milijardama ljudi svakodnevno olakšava život, a uz to je i praktički besplatno za korisnike.
Međutim, za drugove komesare to svejedno predstavlja zločin. Isti idioti su svojedobno na sličan način kazneno gonili Microsoft i Amazon, a objašnjenja koja navode zvuče urnebesno.
https://tkojejohngalt.wordpress.com/2016/04/22/eussr-vs-google/
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Za drugove komesare to svejedno predstavlja zločin
Za državne birokrate trebalo bi biti potpuno nebitno koliki udio na kojem tržištu zauzima koja kompanija. Google zauzima tržišnu poziciju koju zauzima zato što su njihove usluge vrlo povoljne korisnicima i odlično zadovoljavaju njihove želje i preferencije. Kome se ne sviđa Google, uvijek može koristiti neku drugu tražilicu, neki drugi e-mail servis, neki drugi preglednik, smartphone s nekim drugim OS-om, itd., ili jednostavno, što je još važnije, ne mora uopće koristiti ni računalo, ni internet, ni mobitel, kao što ni većina ljudi nije koristila do prije petnaestak godina (ljevičari ionako tvrde da se prije živjelo bolje, pa tako za njih sigurno ne bi bio problem odreći se tih kapitalističkih proizvoda), a svoje vrijeme i resurse neka utroši na bilo što drugo. Nitko nikoga ne prisiljava da koristi internet, pogotovo ne Google proizvode. S druge strane, prisiljeni smo koristiti (a ako ne koristiti, onda barem masno plaćati) brojne državne “usluge”, ali to očito ne smeta regulatorima iz komisija za tržišno natjecanje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nije baš tako crno-bijelo. Ako imaš android mobitel probaj npr. deinstalirati Gooogle Play pa ćeš vidjeti šta će ti se desiti.
dawson wrote:Nije baš tako crno-bijelo. Ako imaš android mobitel probaj npr. deinstalirati Gooogle Play pa ćeš vidjeti šta će ti se desiti.
ne moraš ga maknuti...rootaš mob i ograničiš govno na minimum...
Dread_Pirate_Roberts wrote:dawson wrote:Nije baš tako crno-bijelo. Ako imaš android mobitel probaj npr. deinstalirati Gooogle Play pa ćeš vidjeti šta će ti se desiti.
ne moraš ga maknuti...rootaš mob i ograničiš govno na minimum...
I dalje ovisiš o Google play services
catabbath-
2015-08-22
ma možeš ga i maknuti skroz, ali onda moraš ručno apdejtati aplikacije...
Dread_Pirate_Roberts wrote:ma možeš ga i maknuti skroz, ali onda moraš ručno apdejtati aplikacije...
I neće ti ratiti gmail, youtube, maps... i bilo koja aplikacija koja koristi njihove servise.
catabbath-
2015-08-22
a neće :)
ali koga to jebe neka ga makne...neće se mob raspasti, ali život bi mogao...
ali koga to jebe neka ga makne...neće se mob raspasti, ali život bi mogao...
inače dosta se radi o ekonomskom ratu USA vs EU. naime USA je sjeba njemački volkswagen sa nekim bolesnim kaznama, a onda se EU osvećuje tako što se iživljava na googlu, i mcdonaldsu itd..
Guest- Guest
Tako su srali i protiv T-coma, te monopol te nabija cijene. Dok je bio T-com sam tamo je na iljade ljudi zarađivalo platu, sad ih nema koja stotina, zoveš informacije samo te šetaju po automatima. Osim toga šta je falilo onom internetu na modem? Kome nije dobro neka ne koristi internet ionako pričaju da se nekad živelo bolje.gargamel0101 wrote:Za državne birokrate trebalo bi biti potpuno nebitno koliki udio na kojem tržištu zauzima koja kompanija. Google zauzima tržišnu poziciju koju zauzima zato što su njihove usluge vrlo povoljne korisnicima i odlično zadovoljavaju njihove želje i preferencije. Kome se ne sviđa Google, uvijek može koristiti neku drugu tražilicu, neki drugi e-mail servis, neki drugi preglednik, smartphone s nekim drugim OS-om, itd., ili jednostavno, što je još važnije, ne mora uopće koristiti ni računalo, ni internet, ni mobitel, kao što ni većina ljudi nije koristila do prije petnaestak godina (ljevičari ionako tvrde da se prije živjelo bolje, pa tako za njih sigurno ne bi bio problem odreći se tih kapitalističkih proizvoda), a svoje vrijeme i resurse neka utroši na bilo što drugo. Nitko nikoga ne prisiljava da koristi internet, pogotovo ne Google proizvode. S druge strane, prisiljeni smo koristiti (a ako ne koristiti, onda barem masno plaćati) brojne državne “usluge”, ali to očito ne smeta regulatorima iz komisija za tržišno natjecanje.
Ma to je praksa forsiranja svojih proizvoda šta je meni recimo shvatljiva čak, ali ne može mene nitko natjerati koristiti Microsoft Edge kao browser ma koliko me god windowsi molili i nudili mi ga :)
Last edited by dawson on 22/4/2016, 11:11; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Folksvagen se sam sjeba kretenskim muljanjem po softveru koji miri plinove i potrošnju. To mogu kod nas prodavat, ne tamo.preko_vode_do_slobode wrote:inače dosta se radi o ekonomskom ratu USA vs EU. naime USA je sjeba njemački volkswagen sa nekim bolesnim kaznama, a onda se EU osvećuje tako što se iživljava na googlu, i mcdonaldsu itd..
Imaš stav koji kaže "ko to jebe" kupi Linux, OS, drugi sitem ili ga sam napiši pa tamo petljaj šta oćeš, a drugi opet kažu brale ako imaš 98 % tržišta i preko pola državne uprave korisit tvoje proizvode koje masno naplaćuješ daj malo vrati nešta para u državnu blagajnu.dawson wrote:Ma to je praksa forsiranja svojih proizvoda šta je meni recimo shvatljiva čak, ali ne može mene nitko natjerati koristiti Microsoft Edge kao browser ma koliko me god windowsi molili i nudili mi ga :)
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Dok je bio T-com sam
Mogao si kupiti mob samo kod njih, svaka usluga tipa ispis broja pozivatelja se plačala dodatno, sms je bio nepoznanica, prepaid nije postojao, internet na aparatima...
da ali USA birokrati su pretjerali sa kaznom.. i onda jebiga EU birokrati se osvećuju američkim firmama, pa naplaćuju googlu ovakve pizdarije..udba wrote:Folksvagen se sam sjeba kretenskim muljanjem po softveru koji miri plinove i potrošnju. To mogu kod nas prodavat, ne tamo.preko_vode_do_slobode wrote:inače dosta se radi o ekonomskom ratu USA vs EU. naime USA je sjeba njemački volkswagen sa nekim bolesnim kaznama, a onda se EU osvećuje tako što se iživljava na googlu, i mcdonaldsu itd..
Guest- Guest
Da američke firme muljaju u Europi, pogotovo sa porezom, to je činjenica.
Znam sve, ne bi ih Švabe među prvim firmama u privatizaciji kupile da nije bila dobra para, a malo se pružalo.dawson wrote:udba wrote:Dok je bio T-com sam
Mogao si kupiti mob samo kod njih, svaka usluga tipa ispis broja pozivatelja se plačala dodatno, sms je bio nepoznanica, prepaid nije postojao, internet na aparatima...
2015-11-10
svatko tko ima zeru mozga u glavi mora muljati sa porezima..dawson wrote:Da američke firme muljaju u Europi, pogotovo sa porezom, to je činjenica.
eu ima najveće poreze na svijetu, moraš tu muljati da bi preživio..
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:inače dosta se radi o ekonomskom ratu USA vs EU. naime USA je sjeba njemački volkswagen sa nekim bolesnim kaznama, a onda se EU osvećuje tako što se iživljava na googlu, i mcdonaldsu itd..
to s vw-om je pizdarija, svi inače muljaju s co2 i potrošnjom
ne znam, u vw se posipavaju pepelom i spremno plaćaju odštete po ameriku, sad je pala i nagodba.marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:inače dosta se radi o ekonomskom ratu USA vs EU. naime USA je sjeba njemački volkswagen sa nekim bolesnim kaznama, a onda se EU osvećuje tako što se iživljava na googlu, i mcdonaldsu itd..
to s vw-om je pizdarija, svi inače muljaju s co2 i potrošnjom
2015-11-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stara prica:'Za Pupovca teski zlocin u Vocinu izvrsili su 'tamo neki neljudi',dok za zlocin nad Aleksandrom Zec kriva hrvatska drzava'
» Biden uvodi neo-marksisticke komesare u sve federalne institucije
» Znamo, to sad već pomalo prestaje biti vijest, ali svejedno je zabavno.
» Mafijaskoj organizaciji FIFI svejedno tko organizira SP moze i Sjeverna Koreja
» U Zagrebu je izdržao svega sedam dana, no svejedno je poslao račun za svoje usluge
» Biden uvodi neo-marksisticke komesare u sve federalne institucije
» Znamo, to sad već pomalo prestaje biti vijest, ali svejedno je zabavno.
» Mafijaskoj organizaciji FIFI svejedno tko organizira SP moze i Sjeverna Koreja
» U Zagrebu je izdržao svega sedam dana, no svejedno je poslao račun za svoje usluge
Page 1 of 3