Danas kuham...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Danas kuham...
nisam "ovisnik" o hrani, tako da sve ovo sto pises meni je isto kao da si napisao : bla bla bla ... bla
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Nije to ovisnost,naprotiv..ja u sustini malo jedem,ali gledam da je to ebeno ukusno napravljeno..
iskreno mi zao,sto si na nivou,ubacivanja nutritivnih stvari u sebe,a ne na nivou uzivanja u delicijama...
iskreno mi zao,sto si na nivou,ubacivanja nutritivnih stvari u sebe,a ne na nivou uzivanja u delicijama...
Guest- Guest
ubaci saku graska,,glavu celera nqa cetvrtine,persin,mrkvicu,,ma znas ti to vec...Lady_D wrote:Danas idem kod svekrve na rucak.
Mislim da ce pravit juhu od teletine...
Guest- Guest
Ja recimo obozavam kuhat.
Uzivam u dobroj hrani i volim eksperimentirat.
Cesto za isto nemam vremena, ali recimo slobodnim danima volim probati nesto novo. Ljeti mixam svakakve salatice od ribe, piletine, lagano, a ukusno.
Cesto za isto nemam vremena, ali recimo slobodnim danima volim probati nesto novo. Ljeti mixam svakakve salatice od ribe, piletine, lagano, a ukusno.
Guest- Guest
E kapa doli... ..mene priprema hrane jako lijepo opusti,pustim si lagano mjuziku,jos ako imam drustvo,trtljamo i zezamo se,popijemo koje pivce,druzimo se...zna biti jako lijepo..Lady_D wrote:Ja recimo obozavam kuhat.
Guest- Guest
Ma zao mi Betuljak,volim da sa ljudima podijelim gastronomska uzivanja,a ispa ti gastronomski Asketa... ..no dobro,evo malo za tebe..betty.boop wrote:nemoj da ti bude zao, gledaj u svoj pijat ;)
dobro,ono gore list,je cisto preseravanje..ignoriraj ga..ionako nije moja slika,a kolac po originalu otkida-Juliška..
Guest- Guest
Lajdy,precesto spominjes Rujku,to cure rade ,odnosno spominju trece cure,kad su ljubomorne...
I da,vrlo cesto filujem Rujku
I da,vrlo cesto filujem Rujku
Guest- Guest
Mislis druge zenske :D
No pa samo pitam eh. Ima zena koje vole i ne vole biti filovane :p
No pa samo pitam eh. Ima zena koje vole i ne vole biti filovane :p
Guest- Guest
Salata od paste, tune, kiselog vrhnja, zelene salate, matovilca, zacina, krastavaca
Guest- Guest
Danas ne kuham, nego jedem ostatak bakalara.
Inače sirnice (pince) su mi ispale savršeno ove godine, po drugom receptu sam radila, tako da ga se ubuduće držim.
Inače sirnice (pince) su mi ispale savršeno ove godine, po drugom receptu sam radila, tako da ga se ubuduće držim.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Grah iz ktc-a i bio dobar....kobaja manje jestiva ali uz ulcodin ,probaviću je....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Juha od govedjeg mesa, kuhani krumpir u umaku od maslinog ulja i majcine dusice
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50