Primjerena kazna za pedofila
Page 1 of 1
Primjerena kazna za pedofila
Screenshot: YouTube
INDIJAC je odsjekao obje šake 17-godišnjaka koji je optužen za silovanje njegove kćeri, stare tek 7 mjeseci, piše Daily Mail.
Otac, 25-godišnji Parminder Singh, navodno je prvo prebio 17-godišnjeg osumnjičenika, onda ga je svezao za drvo, a potom mu je odsjekao obje šake. U konačnici je osakaćenog mladića ostavio kraj obližnjeg kanala.
17-godišnjak je 2014. godine optužen za zlostavljanje bebe, nakon što je navodno uhvaćen na djelu od strane majke male djevojčice.
Policija ga je do suđenja smjestila u popravni dom.
17-godišnjak odmah prebačen u bolnicu
Jučer se pojavio na sudu u okrugu Bathinda u Punjabu, a tom ga je prilikom otac djeteta odmamio na osamu, nudeći mu da se sporazume izvan suda.
Swapan Sharma, policijski službenik u Bathindi, opisao je incident.
"Otac je čovjeka teško prebio, potom ga je svezao za drvo i odsjekao mu šake", rekao je.
"Lokalno stanovništvo pozvalo je policiju, a mi smo ga odmah po dolasku odveli u bolnicu", dodao je Sharma.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-indijac-odsjekao-sake-17godisnjaku-optuzenom-za-silovanje-njegove-sedmomjesecne-kceri/888465.aspx
Jeli moguće da je otac bebe islamske vjeroispovjesti ...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Primjerena kazna za pedofila
Ma, trebo ga je mrknut, ovako će još dobivati socijalnu pomoć i imati osobnoga pomagača.
Boga mi,ovo je kazna gora od smrti.Cijeli život nesposoban za bilo šta.Trebao mu je odsjeći i kurac.Regoč wrote:Ma, trebo ga je mrknut, ovako će još dobivati socijalnu pomoć i imati osobnoga pomagača.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nadam se da će udruge za ljudska prava u Indiji strogo reagirati na ovaj bezumni čin.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cim je Singh iz Punjaba - onda nema zajebancije. To su lavovi u borbama, jedni od najpouzdanijih vojnika British Commonwealtha i nemaju milosti. Nisu muslimani. Njihova vjera je neki ogranak hinduizma...
i da dodam...steta da su pedofila nasli i odnijeli u bolnicu, trebao je lagano umirati na drvetu i razmisljati sto je napravio...
i da dodam...steta da su pedofila nasli i odnijeli u bolnicu, trebao je lagano umirati na drvetu i razmisljati sto je napravio...
Last edited by flumen on 20/4/2016, 19:23; edited 1 time in total (Reason for editing : govno od covika)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Misliš Sikh?flumen wrote:cim je Singh iz Punjaba - onda nema zajebancije. To su lavovi u borbama, jedni od najpouzdanijih vojnika British Commonwealtha i nemaju milosti. Nisu muslimani. Njihova vjera je neki ogranak hinduizma...
2014-04-22
Očekuje se Štulhoferov oštar prosvjed.
dijagram-
2015-08-09
A ne ne ne..sad kad mu se digne,nece ga moci niti izdrkati..Iknar je gay wrote:Boga mi,ovo je kazna gora od smrti.Cijeli život nesposoban za bilo šta.Trebao mu je odsjeći i kurac.Regoč wrote:Ma, trebo ga je mrknut, ovako će još dobivati socijalnu pomoć i imati osobnoga pomagača.
Guest- Guest
točno to, osim toga lik je obilježen.. svi će znati razlog zašto su mu odsječene ruke.. usput nadam se da otac neće dana u zatovruIknar je gay wrote:Boga mi,ovo je kazna gora od smrti.Cijeli život nesposoban za bilo šta.Trebao mu je odsjeći i kurac.Regoč wrote:Ma, trebo ga je mrknut, ovako će još dobivati socijalnu pomoć i imati osobnoga pomagača.
Guest- Guest
Još ništa nije gotovo.
Možda budu pedofilu išli na ruku,pa ga na suđenju osude na vješala.
2014-04-22
Na ruku???jastreb wrote:Još ništa nije gotovo.
Na koju ruku???
2014-04-22
A vidi pedofilcica ..o boze, bozered wolf wrote:Divljaštvo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda sam trebao napisati da je divljaštvo jedno i drugo, ali nisam smatrao potrebitim. Sad mi je žao.kaja_333 wrote:A vidi pedofilcica ..o boze, bozered wolf wrote:Divljaštvo...
red wolf-
2016-02-10
ma možda i nisi, znamo mi das' ti progresivanred wolf wrote:Možda sam trebao napisati da je divljaštvo jedno i drugo, ali nisam smatrao potrebitim. Sad mi je žao.kaja_333 wrote:A vidi pedofilcica ..o boze, bozered wolf wrote:Divljaštvo...
2014-04-15
Trebao mu je odrezat nešto drugo, ovako će bit na socijali čitav život i morat će ga hranit...
2015-08-22
Similar topics
» Metodologija kurikula nije primjerena fiizici
» Kazna
» Nadzor i kazna
» ovo ja zovem kazna
» Kriza u Agrokoru je ruska kazna Hrvatskoj
» Kazna
» Nadzor i kazna
» ovo ja zovem kazna
» Kriza u Agrokoru je ruska kazna Hrvatskoj
Page 1 of 1