Kazna
Page 1 of 1
Kazna
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bosanski-petrovac-policija-kaznila-muskarce-jer-su-nosili-subare-s-kokardama
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Kazna
Hahaha,neko srpsko krovno udruženje se želilo,jer da je kokarda stari nemanjićki grb,a šubara zaštita od hladnoće.
Podsjećaju me na nekoga.
Podsjećaju me na nekoga.
2014-04-22
Nema više isticanja kokardi. U Doboju ih prodaju ispod pulta,kaže mi jedan prijatelj.
I u Bosni polako se dozivaju pameti.
No onaj podrinski dio Andrićeve Bosne teško da će se moć obuzdat.
I u Bosni polako se dozivaju pameti.
No onaj podrinski dio Andrićeve Bosne teško da će se moć obuzdat.
2014-04-22
jastreb wrote: Iz Odbora za zaštitu Srba tvrde da je riječ o neutemeljenom progonu uz obrazloženje kako su kažnjeni muškarci nosili "grb Nemanjića koji je obilježje Srba gdje god oni živjeli".
"Što se tiče šubare, šubara je odjevni predmet za glavu koji se izrađuje od vune, koji se koristi i u BiH i Hrvatskoj i Srbiji, i svuda gdje je vremenski uvjeti nalažu da se čovjek ne prehladi", stoji u njihovom reagiranju.
Koji kreteni anti pasa jarca!
2014-04-22
ovako bi hasanbegovic , s visoka puno pametno , pojasnjavao ZDSjastreb wrote:jastreb wrote: Iz Odbora za zaštitu Srba tvrde da je riječ o neutemeljenom progonu uz obrazloženje kako su kažnjeni muškarci nosili "grb Nemanjića koji je obilježje Srba gdje god oni živjeli".
"Što se tiče šubare, šubara je odjevni predmet za glavu koji se izrađuje od vune, koji se koristi i u BiH i Hrvatskoj i Srbiji, i svuda gdje je vremenski uvjeti nalažu da se čovjek ne prehladi", stoji u njihovom reagiranju.
Koji kreteni anti pasa jarca!
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Similar topics
» Nadzor i kazna
» ovo ja zovem kazna
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» Kazna od 6000 kuna
» Primjerena kazna za pedofila
» ovo ja zovem kazna
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» Kazna od 6000 kuna