FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Biži i'ti, Soro, sorila se dabogda...Sora wrote:Regoč wrote:Kofein je objasnio, trgovina je otišla u centre. Obrti su propali zbog konkurencije jeftine kineske robe.
Kinezi masovno napuštaju RH l znam nekoliko mjesta odakle su pobjegli
Također i siptari i odlaze u Albaniju , Tiranu
To je toliko lose da se i najveci domoljubi bi trebali crveniti , da i da i da ..
Jeboga ma ne mogu se ono crveniti, zaboravila sam ...
Crveno ne mogu smisliti
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: FOTO Ovako izgleda propast: Osijek sablasno prazan, svaki drugi obrt zatvoren
Idem . Idući tjedan u Toskanu
Pa u Maju u Irsku
Nisam radila u socijalizmu da bi sad pecalbarila u tuđini
To vama prepuštam
Pa u Maju u Irsku
Nisam radila u socijalizmu da bi sad pecalbarila u tuđini
To vama prepuštam
Kad Slavoniju opet počnu kolonizirati Hercegovci,Ličani,Dalmatinci,Bosanci i Srbi,to će biti znak da je Sclavonia rediviva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:Biži i'ti, Soro, sorila se dabogda...Sora wrote:Regoč wrote:Kofein je objasnio, trgovina je otišla u centre. Obrti su propali zbog konkurencije jeftine kineske robe.
To je toliko lose da se i najveci domoljubi bi trebali crveniti , da i da i da ..
Crveno ne mogu smisliti
Ovo je lijepa rijec a rijetko unuporabi
"SORILA "
Sto zapravo znaci ?
Smršavila ?
Urušila se, razmrvila, dezintegrirala:)Sora wrote:Ero wrote:Biži i'ti, Soro, sorila se dabogda...Sora wrote:Regoč wrote:Kofein je objasnio, trgovina je otišla u centre. Obrti su propali zbog konkurencije jeftine kineske robe.
Crveno ne mogu smisliti
"SORILA "
Sto zapravo znaci ?
dijagram-
2015-08-09
,,,,razbila .....sorijem li ti p.dijagram wrote:Urušila se, razmrvila, dezintegrirala:)Sora wrote:Ero wrote:Biži i'ti, Soro, sorila se dabogda...Sora wrote:Regoč wrote:Kofein je objasnio, trgovina je otišla u centre. Obrti su propali zbog konkurencije jeftine kineske robe.
Crveno ne mogu smisliti
"SORILA "
Sto zapravo znaci ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Soriti ...aktivni glagol ....razbiti , razvaliti ....pasivni ; urušiti , smrviti , dezintegrirati.
Ako je aktivni onda ti razvalim p a ne urušavam je.
Ako je aktivni onda ti razvalim p a ne urušavam je.
Last edited by RayMabus on 20/4/2016, 20:15; edited 1 time in total
2014-04-11
Viš kako se veseli da joj ero,...to:)RayMabus wrote:,,,,razbila .....sorijem li ti p.dijagram wrote:Urušila se, razmrvila, dezintegrirala:)Sora wrote:Ero wrote:Biži i'ti, Soro, sorila se dabogda...Sora wrote:Regoč wrote:Kofein je objasnio, trgovina je otišla u centre. Obrti su propali zbog konkurencije jeftine kineske robe.
Crveno ne mogu smisliti
"SORILA "
Sto zapravo znaci ?
dijagram-
2015-08-09
Zavisi od konteksta rečenice ....zid se može razbiti ....sorit ćemo nešto nekoga a može se i urušiti ...sorija se tj solirlo se ( samo od sebe ) ...urušilo se dakle.
Sorit ću te ...znači : razbit ću te.
Sorit ću te ...znači : razbit ću te.
2014-04-11
Joj sora, urušila seSora wrote:Smršavila ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad bi se neki trgnuli pa malo raspitali u 3-4 europske države za podatke o Hrvatima, znalo bi se koliko ih je otišlo + ljudi koji su u međuvremenu umrli u proteklih 5 godina.Yehudi wrote:asilovski wrote:
Ovo je još i dobro jer pokriva do 2011.g., a tada počinje ubrazani pad, osim toga 70% ljudi nikad ne prijavi da je otišlo van države
Pročitao sam negdi da je sa 130 000 stanovnika, Osijek pao na 70 000. Jeli to istina?
Sad mi se 70k čini pretjeranom brojkom. Ajmo reći 80-85k je još nekako realna brojka. Čak i tih 130k je previše, to možda s prigradskim naseljima jedino ima toliko. Tendencija opadanja je strašna u zadnjih 5 godina. Od 2011. dolazi do potpunog kolapsa.
Županja i ta okolica je najgore što postoji u HR. Tamo će se život potpuno ugasiti. Ove školske godine u Gunji ili jednom drugom selu je jedno jedino dijete upisano u prvi razred OŠ.
Guest- Guest
da ak one i manje, samo to nisu službene brojke...u biti većina onih koja je otišla i danas ima prebivalište prijavljeno u OsijekuYehudi wrote:asilovski wrote:
Ovo je još i dobro jer pokriva do 2011.g., a tada počinje ubrazani pad, osim toga 70% ljudi nikad ne prijavi da je otišlo van države
Pročitao sam negdi da je sa 130 000 stanovnika, Osijek pao na 70 000. Jeli to istina?
Kermit-
2014-04-17
Valpovo, Miholjac, Đakovo, Slatina pa od Vinkovaca do Županje i Vukovar to je katastrofa doslovce pustara ostat će uhljebi i seoski mafijaš sa 5 mercedesa ko onaj lihvar Marinac u Županji hahaha oteo pola grada a igra tenis sa "gradonačelnikom"Fénix wrote:Kad bi se neki trgnuli pa malo raspitali u 3-4 europske države za podatke o Hrvatima, znalo bi se koliko ih je otišlo + ljudi koji su u međuvremenu umrli u proteklih 5 godina.Yehudi wrote:asilovski wrote:
Sad mi se 70k čini pretjeranom brojkom. Ajmo reći 80-85k je još nekako realna brojka. Čak i tih 130k je previše, to možda s prigradskim naseljima jedino ima toliko. Tendencija opadanja je strašna u zadnjih 5 godina. Od 2011. dolazi do potpunog kolapsa.
Županja i ta okolica je najgore što postoji u HR. Tamo će se život potpuno ugasiti. Ove školske godine u Gunji ili jednom drugom selu je jedno jedino dijete upisano u prvi razred OŠ.
Kermit-
2014-04-17
Ne već Monsanto i ekipa iz Čadajastreb wrote:Kad Slavoniju opet počnu kolonizirati Hercegovci,Ličani,Dalmatinci,Bosanci i Srbi,to će biti znak da je Sclavonia rediviva.
Kermit-
2014-04-17
Nema razloga za paniku sve dok to nije došlo do Zagreba,a doći će vrlo brzo.Pa kad se u glavnom gradu pojave prve veće sirotinjske četvrti,drastičan porast kriminala i sve što ide uz to onda će napokon netko upitati da tko je ugasio svjetlo.A ostatak države već će biti opustošen do temelja pa neće moći dalje financirati lažni standard,udobne fotelje,bezbrojne urede i njemačke plaće.
Prije toga neće biti nikakvih zahvata ili ozbiljnjijih reformi,samo daljnje lupanje i bićevanje po narodu koji ih hrani.No bit će onda možda i kasno.
Prije toga neće biti nikakvih zahvata ili ozbiljnjijih reformi,samo daljnje lupanje i bićevanje po narodu koji ih hrani.No bit će onda možda i kasno.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Nema razloga za paniku sve dok to nije došlo do Zagreba,a doći će vrlo brzo.Pa kad se u glavnom gradu pojave prve veće sirotinjske četvrti,drastičan porast kriminala i sve što ide uz to onda će napokon netko upitati da tko je ugasio svjetlo.A ostatak države već će biti opustošen do temelja pa neće moći dalje financirati lažni standard,udobne fotelje,bezbrojne urede i njemačke plaće.
Glasajte i dalje za HDZ !
Njima je Slavonija vjerna do svoje propasti. Psmtr . I glupim ljudima.
Pada mi na pamet ona kreatura od politicara koja je rekla
sve za hrvatsku, hrvatsku za nista
Bogme je pogodio.
sve za hrvatsku, hrvatsku za nista
Bogme je pogodio.
Kao da je ekipa iz SDP-a ili HNS-a bolja,ista pošast samo sa drugim predznakom.Sora wrote:vili40 wrote:Nema razloga za paniku sve dok to nije došlo do Zagreba,a doći će vrlo brzo.Pa kad se u glavnom gradu pojave prve veće sirotinjske četvrti,drastičan porast kriminala i sve što ide uz to onda će napokon netko upitati da tko je ugasio svjetlo.A ostatak države već će biti opustošen do temelja pa neće moći dalje financirati lažni standard,udobne fotelje,bezbrojne urede i njemačke plaće.
Glasajte i dalje za HDZ !
Njima je Slavonija vjerna do svoje propasti. Psmtr . I glupim ljudima.
vili40-
2015-08-02
Imamo hrvatsku i šator za ostalo nas boli kurac......nek ide stoka sitnog zuba,fašisti imaju još ideja za pljačkat narod....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nastavi li se iseljavanje, 2032. Osijek će biti prazan grad
» Ovako izgleda klitoris
» ovako izgleda autentični fašizam
» Ovako izgleda 'kućica' Dragana Čovića
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
» Ovako izgleda klitoris
» ovako izgleda autentični fašizam
» Ovako izgleda 'kućica' Dragana Čovića
» Ovako izgleda govor ljubavi (sa spaljivanjem zastava)
Page 3 of 5