ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Duboko sam razočarana presudom Šešlju

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 Empty Re: Duboko sam razočarana presudom Šešlju

Post by crvenkasti 20/4/2016, 14:00

Megi, kakvu si mi ovo sliku poslala na PP?

Pa tu se niš se ne vidi.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 Empty Re: Duboko sam razočarana presudom Šešlju

Post by L'âme 20/4/2016, 14:01

crvenkasti wrote:
IvyTeasdale wrote:
crvenkasti wrote:
IvyTeasdale wrote:
crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš? scratch

Pošalji mi svoju sliku na PP, ne mogu više ovako.
Neee..ja sam se za tebe i više nego žrtvovala..stavila svoju najljepšu sliku na avatar, ti ni to ne primjećuješ.. elephant

Zar to nije Audrey Hepburn iz Praznika u Rimu?
:x
nije, to sam ja..
:ashamed

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Winter is coming 20/4/2016, 14:02

crvenkasti wrote:
Winter is coming wrote:šta je ovo? Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 Icon_elephant

oznaka za mali pimpek
pirat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by provocator 20/4/2016, 14:02

Eva wrote:Pišem pismo, tinta mi se proli Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 1f600

Na njezinoj, Kolindinoj, inauguraciji nalazili su se ljudi koji izravno odbacuju hrvatski antifašizam i proglašavaju NDH temeljem hrvatske državnosti. Ona je skupljala glasove među tom populacijom. Ona se domogla Pantovčaka na valu tog svjetonazora, idelogije i sentimenta.

I što je ona konkretno učinila da se Hrvatska odupre ovom valu povijesnog revizionizma?

Da bi sad kada je došao onaj Amer pa je malo išamarao u kupaonic, da nitko ne vidi, ta ista Kolinda izjavila: "Hrvatska je izrasla na korijenima antifašizma koji je utemeljen u našem Ustavu",

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/4/2016, 14:27

Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/4/2016, 14:35

Eva wrote:Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.

jedva ga je strpala u onaj šlafrok u kojem je dočekala princa Charlesa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 20/4/2016, 14:37

Noor wrote:
Eva wrote:Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.

jedva ga je strpala u onaj šlafrok u kojem je dočekala princa Charlesa
lol!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by marcus-t 20/4/2016, 15:02

Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?  Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 1f609
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 20/4/2016, 15:10

marcus-t wrote:Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?  Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 1f609

Za daleko dogurati treba imati dobar želudac, jako širiti nogice i ne birati kome. Kak niš od navedenog nerem delat, ostala sam na marginama. Rekel bi Regoč, to je moj domet, kao i blagajnici kaj veli da za bolje ne zna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 20/4/2016, 15:15

Eva wrote:
marcus-t wrote:Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?  Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 1f609

Za daleko dogurati treba imati dobar želudac, jako širiti nogice i ne birati kome. Kak niš od navedenog nerem delat, ostala sam na marginama. Rekel bi Regoč, to je moj domet, kao i blagajnici kaj veli da za bolje ne zna.
E Eva, ja bi te ženio oma, iako si starija. :x
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 20/4/2016, 15:21

Edipe, sav si vražji!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 20/4/2016, 17:25

Eva wrote:Pišem pismo, tinta mi se proli Duboko sam razočarana presudom Šešlju - Page 2 1f600

Pišem pismo,proli mi se tinta
Kompjuter mi ne može da printa.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics