Duboko sam razočarana presudom Šešlju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Duboko sam razočarana presudom Šešlju
Megi, kakvu si mi ovo sliku poslala na PP?
Pa tu se niš se ne vidi.
Pa tu se niš se ne vidi.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Neee..ja sam se za tebe i više nego žrtvovala..stavila svoju najljepšu sliku na avatar, ti ni to ne primjećuješ..crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš?crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
Pošalji mi svoju sliku na PP, ne mogu više ovako.
Zar to nije Audrey Hepburn iz Praznika u Rimu?
nije, to sam ja..
2014-04-12
crvenkasti wrote:Winter is coming wrote:šta je ovo?
oznaka za mali pimpek
2014-04-14
Eva wrote:Pišem pismo, tinta mi se proli
Na njezinoj, Kolindinoj, inauguraciji nalazili su se ljudi koji izravno odbacuju hrvatski antifašizam i proglašavaju NDH temeljem hrvatske državnosti. Ona je skupljala glasove među tom populacijom. Ona se domogla Pantovčaka na valu tog svjetonazora, idelogije i sentimenta.
I što je ona konkretno učinila da se Hrvatska odupre ovom valu povijesnog revizionizma?
Da bi sad kada je došao onaj Amer pa je malo išamarao u kupaonic, da nitko ne vidi, ta ista Kolinda izjavila: "Hrvatska je izrasla na korijenima antifašizma koji je utemeljen u našem Ustavu",
Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.
Guest- Guest
Eva wrote:Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.
jedva ga je strpala u onaj šlafrok u kojem je dočekala princa Charlesa
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Kolinda je prije svega karijeristica-plaćenica i sve će otrpit za dobru pinku. Uz to ima jako dobar želudac.
jedva ga je strpala u onaj šlafrok u kojem je dočekala princa Charlesa
Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?
Za daleko dogurati treba imati dobar želudac, jako širiti nogice i ne birati kome. Kak niš od navedenog nerem delat, ostala sam na marginama. Rekel bi Regoč, to je moj domet, kao i blagajnici kaj veli da za bolje ne zna.
Guest- Guest
E Eva, ja bi te ženio oma, iako si starija.Eva wrote:marcus-t wrote:Eva, ti si ljubomorna na Kolindicu. Nema tvoj šarm i ljepotu a opet je daleko dogurala. Gdje je tu pravda?
Za daleko dogurati treba imati dobar želudac, jako širiti nogice i ne birati kome. Kak niš od navedenog nerem delat, ostala sam na marginama. Rekel bi Regoč, to je moj domet, kao i blagajnici kaj veli da za bolje ne zna.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pišem pismo,proli mi se tintaEva wrote:Pišem pismo, tinta mi se proli
Kompjuter mi ne može da printa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lezbijska organizacija Rijeke-LORI-zadovoljna presudom
» Antifa razocarana Zokijem
» Predsjednica razočarana Vučićem i zabrinuta stanjem u BiH