Duboko sam razočarana presudom Šešlju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Duboko sam razočarana presudom Šešlju
BIVŠI predsjednik Ivo Josipović podržao je Kolindino pismo UN-u kojim se ukazuje na promašenost oslobađajuće presude za Šešelja. No, ipak, bivši je predsjednik Kolindi spočitao činjenicu što je u jeku kampanje Velimir Bujanec, otvoreni medijski zagovaratelj Kolinde Grabar Kitarović, u emisiju pozvao oslobođenog ratnog zločinca. Kolinda, smatra Josipović, to nije spriječila.
"Predsjednica Grabar Kitarović s pravom u pismu UN-u ukazuje na promašenost oslobađajuće haaške presude za Šešelja. Pismo bi bilo puno uvjerljivije da nije dopustila da taj isti Šešelj bude u okviru njene kampanje pozvan u emisiju kod Bujanca, jednog od njenih medijskih podupiratelja", napisao je Josipović na Facebooku.
“Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić tresu se od straha, blokirali su me ovdje, pa sam se javio preko Hrvatske", rekao je Šešelj 27. studenog 2014. godine u emisiji Bujica.
Osuđeni diler koji je priznao da je prostitutke plaćao kokainom pozvao je u emisiju notornog četnika, a sve skupa je izvrsno poslužilo tadašnjoj HDZ-ovoj kandidatkinji u izbornoj utrci.
“Četnici su se 1945. pridružili partizanima a početkom devedesetih su istupili iz partizana. Početkom devedesetih nisam čuo ni jednog Srbina se izjašnjava partizanom”, rekao je Šešelj, a Bujanec velikodušno prihvatio tu tezu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-kolinda-pise-unu-protiv-seselja-a-nije-nista-napravila-kad-ga-je-bujanec-zvao-u-emisiju/888339.aspx
Bujanec, za kojeg aktualni ministar vanjskih poslova Miro Kovač tvrdi da je prosvjetitelj i enciklopedist, hvalio se tom emisijom tvrdeći da je upravo njegova emisija zaslužna za povratak Šešelja u Haag. No, kako se pokazalo, Šešelj se do sada nije vratio u Haag.
Štoviše, nakon oslobođenja, Šešelj je najavio dolazak u Zagreb.
"Vidjeli ste kako im se kost zaplela u grlu kad su krenuli džonom na mene. Odmah sam im promijenio strukturu državnog vrha. Najurio Ivu Josipovića, poslije Milanovića, doveo na vlast moju dragu Kolindicu i sad očekujem da me pozove u službenu posjetu", rekao je Šešelj na konferenciji povodom oslobođenja.
"Predsjednica Grabar Kitarović s pravom u pismu UN-u ukazuje na promašenost oslobađajuće haaške presude za Šešelja. Pismo bi bilo puno uvjerljivije da nije dopustila da taj isti Šešelj bude u okviru njene kampanje pozvan u emisiju kod Bujanca, jednog od njenih medijskih podupiratelja", napisao je Josipović na Facebooku.
“Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić tresu se od straha, blokirali su me ovdje, pa sam se javio preko Hrvatske", rekao je Šešelj 27. studenog 2014. godine u emisiji Bujica.
Osuđeni diler koji je priznao da je prostitutke plaćao kokainom pozvao je u emisiju notornog četnika, a sve skupa je izvrsno poslužilo tadašnjoj HDZ-ovoj kandidatkinji u izbornoj utrci.
“Četnici su se 1945. pridružili partizanima a početkom devedesetih su istupili iz partizana. Početkom devedesetih nisam čuo ni jednog Srbina se izjašnjava partizanom”, rekao je Šešelj, a Bujanec velikodušno prihvatio tu tezu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-kolinda-pise-unu-protiv-seselja-a-nije-nista-napravila-kad-ga-je-bujanec-zvao-u-emisiju/888339.aspx
Bujanec, za kojeg aktualni ministar vanjskih poslova Miro Kovač tvrdi da je prosvjetitelj i enciklopedist, hvalio se tom emisijom tvrdeći da je upravo njegova emisija zaslužna za povratak Šešelja u Haag. No, kako se pokazalo, Šešelj se do sada nije vratio u Haag.
Štoviše, nakon oslobođenja, Šešelj je najavio dolazak u Zagreb.
"Vidjeli ste kako im se kost zaplela u grlu kad su krenuli džonom na mene. Odmah sam im promijenio strukturu državnog vrha. Najurio Ivu Josipovića, poslije Milanovića, doveo na vlast moju dragu Kolindicu i sad očekujem da me pozove u službenu posjetu", rekao je Šešelj na konferenciji povodom oslobođenja.
Guest- Guest
Re: Duboko sam razočarana presudom Šešlju
.......i onda se cude odakle bijes,ogorcenost i radikalizacija u hrvatskoj...i jos to dodatno raspaljuju ovi iz eu...ne ono bicemo happy...sto nas tjetaju da suradjujemo s drzavom kojoj su na jedan nacin opet legalizirali projekt velike srbije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Boli Kolindu pipica za Šešelja, ovo je malo predstave za stoku sitnog zuba. Upravo je maca na turneji po SAD-u, i Šešelj joj ni ni u peti.
Guest- Guest
Šta misliš svidja li se njoj šeki?
2014-04-14
Naočiti je od muža joj...............ili su tu negdi po kilaži samo šta je ovaj mlakonja
a Šeki ( Hrvat ) joj se otvoreno udvara. Možda joj godi na neki perverzni način.
Čudni su putevi sex privlačnosti. Nešto kao švedski sindrom.
Siguran sam da joj nije dao spavati par nći joj se motao po glavi pa je
biće i onog svoga tutlešu pustila da se ogrebe za snošaj....
a Šeki ( Hrvat ) joj se otvoreno udvara. Možda joj godi na neki perverzni način.
Čudni su putevi sex privlačnosti. Nešto kao švedski sindrom.
Siguran sam da joj nije dao spavati par nći joj se motao po glavi pa je
biće i onog svoga tutlešu pustila da se ogrebe za snošaj....
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
jer se lijepo češlja.
crvenkasti-
2014-04-17
A jadna Kolindica... Ona je razočarana i potresena čak... Ali je zato branitelj Marić zdrav ko dren.
ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš?crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
2014-04-12
Hrvatska gori a Kolinda se češlja.crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
vucko, budi malo realan za promenu.vuksadinare wrote:.......i onda se cude odakle bijes,ogorcenost i radikalizacija u hrvatskoj...i jos to dodatno raspaljuju ovi iz eu...ne ono bicemo happy...sto nas tjetaju da suradjujemo s drzavom kojoj su na jedan nacin opet legalizirali projekt velike srbije
kako se mi nismo nadrkali nakon svih " presuda " hrvatskoj strani,
koja je usledila nakon svih zlocina i protrivanja srba.
nije vučko to, vec je problem sto ste navikli da vam cesu jajca,
i kad niste to pozeleli. dosao je trenutak kad je to prestalo,
a vas jajca skaklju a nigde ruke sa zapada u vasim gacama
Guest- Guest
ne znam, seselj je reko da dolazi, i da ce škripati kreveti !
Last edited by pizzon on 20/4/2016, 13:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš?crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
Pošalji mi svoju sliku na PP, ne mogu više ovako.
crvenkasti-
2014-04-17
šta se ono iza brda praši...
2014-04-14
Neee..ja sam se za tebe i više nego žrtvovala..stavila svoju najljepšu sliku na avatar, ti ni to ne primjećuješ..crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš?crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
2014-04-12
Nema sad kaj ona glumit sveticu. Mamić ju je trasirao.
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Neee..ja sam se za tebe i više nego žrtvovala..stavila svoju najljepšu sliku na avatar, ti ni to ne primjećuješ..crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:ne vrijedi...samo su ti dobre pjesmice namijenjene meni..što čekaš?crvenkasti wrote:Kolinda voli Šešlja
jer se lijepo češlja.
Zar to nije Audrey Hepburn iz Praznika u Rimu?
crvenkasti-
2014-04-17
šta je ovo?
2014-04-14
Winter is coming wrote:šta je ovo?
oznaka za mali pimpek
crvenkasti-
2014-04-17
Megi, kakvu si mi ovo sliku poslala na PP?
Pa tu se niš se ne vidi.
Pa tu se niš se ne vidi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lezbijska organizacija Rijeke-LORI-zadovoljna presudom
» Antifa razocarana Zokijem
» Predsjednica razočarana Vučićem i zabrinuta stanjem u BiH
» Ana je bila u Parizu i jako je razočarana u što se Francuska pretvorila
» duboko more za sinove plićaka
» Antifa razocarana Zokijem