Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Po čemu je on agresivni islamist?Eva wrote:tre911 wrote:malo bolje čitajEva wrote:vuksadinare wrote:Jedini oponent agresivnom islamu je vjera krscanska...vidis li ti evo mozda drugi nacin?
Vidim, Mujo u kulturi
Ili da odem do Medžlise islamističkog centra u Zagrebu, pa Tmuju pitam jel se bori protiv agresivnog islama?
Guest- Guest
tre911 wrote:To sve ostaje na prijetnjama, ateisti kad dođu na vlast onda su pune rudnici, gulazi,nasipi....Noor wrote:tre911 wrote:Ovo je reakcija na vrijeđanje i o tome sam već pisao u svom prvom postu na temi. Dakle kada ljudima serete po glavi i kada vam se vrati ide kmečanje kako sam i naveo. Dakle njihova akcija(sranje po glavama vjernika i svetcima) izaziva reakciju i to je uvijek tako u svemu a ne samo među ljudima. Posve prirodna stvar. No pitanje je zašto sada kmeče kada ih zaspe lavina koju su sami pokrenuli?Noor wrote:tre911 wrote:A oćeš reći da je dežulović vjernik? Da je to tomić? da je to babić,lovrićka,jergović,rudan....sve je to ateistička projugoslovenska stoka koja uvijek sere po Hrvatima, braniteljima, vjernicima, svetcima, RH...dakle kakve to ima veze sa vjeronaukom u školama? Ko ima toliko pljuvačke i rakaca sa desne strane a da piše po medijima? Daj da i to vidimo ko od vjernika može parirati ovima gore navedenimaNoor wrote:tre911 wrote:Zašto bi se to meni dogodilo? Pa ne pišam ja po tuđim svetinjama niti omalovažavam ljude drugačije vjere. To je rezervirano za taj vaš agresivni ateizam i jugoslavenštinu, umirete u vlastitoj kaljuži i mržnji.Noor wrote:tre911 wrote:I kad neko popizdi i istrese kantu govana na takvu njušku biti će opet kmečanja do nebaasilovski wrote:Crkvu ne volim ni najmanje ali ovo je odvratna, gnjusna neo ateistička licemjerna splačina od teksta čiji je jedini cilj mržnja i zlo i to iako sami udbaši cijeli svoj imaginerij temelje na sličnim stvarima zapravo teškim imitacijama upravo te Crkve i vjernika koje bi pobili....da ne govorim ove horde bezumnih zombij slijedbenika
ajd, kad se to i tebi desi, budi muško, pa nemoj kmečati
u osnovne škole je naguran predmet vjeronauk, a ne ateizam.
toliko o agresivnosti .
oooo...i te kako oni mogu, istina na način primjeren primitivnom mentalnom sklopu, stupnju obrazovanja i obiteljskom nasljeđu, ali - mogu.
.....i skrolaj do kraja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/katolicki-ekstremizam-zavladao-hrvatskom-ovo-su-prijetnje-smrcu-koje-smo-primili/887957.aspx
dakle, zaključak je - vjernici mogu parirati.
ali, prijetnje smrću nisu puko pariranje, nego je to odraz nemoći
Djela a ne riječi, to se pamti
Guest- Guest
tre911 wrote:Gle ako neko skreće sa teme onda si to ti. Vjeronauk nije obavezan predmet u školama.Noor wrote:
vidim da ne prestaješ mutiti vodu i skretati s teme...
pitam te sada, jasno i glasno...
1/ da li je u škole uguran vjeronauk ili ateizam?
2/ da li je za vrijeme Yuge u školama bilo predmeta ateizam?
Reci što su ljudi koji onako vulgarno pišo u vjernicima i svetcima? jesu li to vjernici možda? Odgovori konkretno ko od desne strane ima takav vulgaran riječnik i da se barem malo približio ovoj govnarskoj ateističkoj ekipi koju braniš
kako ja skrećem...ti si spomenuo agresiju ateista i ja sam ti u tom smjeru odgovorila, te postavila dva dodatna pitanja. ako ne odgovoriš...shvatit ću da priznaješ poraz.
u nastavku diskusije, ti elegantno i perfidno preskačeš na drudi dio posta. neće moći...ići ćeš redom.
Vjeronauk nije obavezan predmet u školama, kažeš...
znam da nije, ali zašto je uopće uguran u škole? zašto komunjare nikad nisu uguravale ateizam?
hehe, opet smo na početku
Guest- Guest
Jasno jasno, kanta govana će vjerojatno biti Kanti Tomiću i nad nadgrobnom spomeniku.
Guest- Guest
tre911 wrote:To sve ostaje na prijetnjama, ateisti kad dođu na vlast onda su pune rudnici, gulazi,nasipi....Noor wrote:tre911 wrote:Ovo je reakcija na vrijeđanje i o tome sam već pisao u svom prvom postu na temi. Dakle kada ljudima serete po glavi i kada vam se vrati ide kmečanje kako sam i naveo. Dakle njihova akcija(sranje po glavama vjernika i svetcima) izaziva reakciju i to je uvijek tako u svemu a ne samo među ljudima. Posve prirodna stvar. No pitanje je zašto sada kmeče kada ih zaspe lavina koju su sami pokrenuli?Noor wrote:tre911 wrote:A oćeš reći da je dežulović vjernik? Da je to tomić? da je to babić,lovrićka,jergović,rudan....sve je to ateistička projugoslovenska stoka koja uvijek sere po Hrvatima, braniteljima, vjernicima, svetcima, RH...dakle kakve to ima veze sa vjeronaukom u školama? Ko ima toliko pljuvačke i rakaca sa desne strane a da piše po medijima? Daj da i to vidimo ko od vjernika može parirati ovima gore navedenimaNoor wrote:tre911 wrote:Zašto bi se to meni dogodilo? Pa ne pišam ja po tuđim svetinjama niti omalovažavam ljude drugačije vjere. To je rezervirano za taj vaš agresivni ateizam i jugoslavenštinu, umirete u vlastitoj kaljuži i mržnji.Noor wrote:tre911 wrote:I kad neko popizdi i istrese kantu govana na takvu njušku biti će opet kmečanja do nebaasilovski wrote:Crkvu ne volim ni najmanje ali ovo je odvratna, gnjusna neo ateistička licemjerna splačina od teksta čiji je jedini cilj mržnja i zlo i to iako sami udbaši cijeli svoj imaginerij temelje na sličnim stvarima zapravo teškim imitacijama upravo te Crkve i vjernika koje bi pobili....da ne govorim ove horde bezumnih zombij slijedbenika
toliko o agresivnosti .
oooo...i te kako oni mogu, istina na način primjeren primitivnom mentalnom sklopu, stupnju obrazovanja i obiteljskom nasljeđu, ali - mogu.
.....i skrolaj do kraja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/katolicki-ekstremizam-zavladao-hrvatskom-ovo-su-prijetnje-smrcu-koje-smo-primili/887957.aspx
ne ateisti, nego antifašisti
Guest- Guest
Trolaš. Okrenula si priču na vjernauk u školama a da ja to nisam prvi spomenio tako da je jasno ko je skretničar ovdje. Ja sam spomenio da su gore navedena ekipa svi odreda ateisti na što si ti ubacila vjernauk i nastavila u tom smjeru a ja sam ti postavio konkretna pitanja ko je sa desne strane pisao ili piše ogavne tekstove poput ovih goreNoor wrote:tre911 wrote:Gle ako neko skreće sa teme onda si to ti. Vjeronauk nije obavezan predmet u školama.Noor wrote:
Reci što su ljudi koji onako vulgarno pišo u vjernicima i svetcima? jesu li to vjernici možda? Odgovori konkretno ko od desne strane ima takav vulgaran riječnik i da se barem malo približio ovoj govnarskoj ateističkoj ekipi koju braniš
kako ja skrećem...ti si spomenuo agresiju ateista i ja sam ti u tom smjeru odgovorila, te postavila dva dodatna pitanja. ako ne odgovoriš...shvatit ću da priznaješ poraz.
u nastavku diskusije, ti elegantno i perfidno preskačeš na drudi dio posta. neće moći...ići ćeš redom.
znam da nije, ali zašto je uopće uguran u škole? zašto komunjare nikad nisu uguravale ateizam?
Guest- Guest
Ali sva ta ekipa je bila ateistička plus naci vođe koji nisu bili antifašisti. Poveznica im je da ga hebeš ateizam. Ne kažem da su svi ateisti takvi, dapače no kod ovih gore spomenutih je to izraženo.Noor wrote:tre911 wrote:To sve ostaje na prijetnjama, ateisti kad dođu na vlast onda su pune rudnici, gulazi,nasipi....Noor wrote:tre911 wrote:Ovo je reakcija na vrijeđanje i o tome sam već pisao u svom prvom postu na temi. Dakle kada ljudima serete po glavi i kada vam se vrati ide kmečanje kako sam i naveo. Dakle njihova akcija(sranje po glavama vjernika i svetcima) izaziva reakciju i to je uvijek tako u svemu a ne samo među ljudima. Posve prirodna stvar. No pitanje je zašto sada kmeče kada ih zaspe lavina koju su sami pokrenuli?Noor wrote:tre911 wrote:A oćeš reći da je dežulović vjernik? Da je to tomić? da je to babić,lovrićka,jergović,rudan....sve je to ateistička projugoslovenska stoka koja uvijek sere po Hrvatima, braniteljima, vjernicima, svetcima, RH...dakle kakve to ima veze sa vjeronaukom u školama? Ko ima toliko pljuvačke i rakaca sa desne strane a da piše po medijima? Daj da i to vidimo ko od vjernika može parirati ovima gore navedenimaNoor wrote:tre911 wrote:Zašto bi se to meni dogodilo? Pa ne pišam ja po tuđim svetinjama niti omalovažavam ljude drugačije vjere. To je rezervirano za taj vaš agresivni ateizam i jugoslavenštinu, umirete u vlastitoj kaljuži i mržnji.Noor wrote:tre911 wrote:I kad neko popizdi i istrese kantu govana na takvu njušku biti će opet kmečanja do nebaasilovski wrote:Crkvu ne volim ni najmanje ali ovo je odvratna, gnjusna neo ateistička licemjerna splačina od teksta čiji je jedini cilj mržnja i zlo i to iako sami udbaši cijeli svoj imaginerij temelje na sličnim stvarima zapravo teškim imitacijama upravo te Crkve i vjernika koje bi pobili....da ne govorim ove horde bezumnih zombij slijedbenika
toliko o agresivnosti .
.....i skrolaj do kraja.
ne ateisti, nego antifašisti
Guest- Guest
Trolaš. Okrenula si priču na vjernauk u školama a da ja to nisam prvi spomenio tako da je jasno ko je skretničar ovdje. Ja sam spomenio da su gore navedena ekipa svi odreda ateisti na što si ti ubacila vjernauk i nastavila u tom smjeru a ja sam ti postavio konkretna pitanja ko je sa desne strane pisao ili piše ogavne tekstove poput ovih gore
daj tre, skoncentriraj se...
reko si da su ateisti agresivni...i otud je krenula diskusija...aj idi vidi
evo
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7820-crkva-smije-sto-vi-ne-smijetemaltretiratii-mrtve-i-zive#330952
...to je rezervirano za taj vaš agresivni ateizam
i ko sad muti?
Guest- Guest
tre911 wrote:Trolaš. Okrenula si priču na vjernauk u školama a da ja to nisam prvi spomenio tako da je jasno ko je skretničar ovdje. Ja sam spomenio da su gore navedena ekipa svi odreda ateisti na što si ti ubacila vjernauk i nastavila u tom smjeru a ja sam ti postavio konkretna pitanja ko je sa desne strane pisao ili piše ogavne tekstove poput ovih goreNoor wrote:tre911 wrote:Gle ako neko skreće sa teme onda si to ti. Vjeronauk nije obavezan predmet u školama.Noor wrote:
Kaj se uči na vjeronauku?
Guest- Guest
tre911 wrote:
Ali sva ta ekipa je bila ateistička plus naci vođe koji nisu bili antifašisti. Poveznica im je da ga hebeš ateizam. Ne kažem da su svi ateisti takvi, dapače no kod ovih gore spomenutih je to izraženo.
yeah right
"Vjerujem da na današnji dan djelujem u smislu Svemogućeg Stvoritelja. Suzbijanjem Židova borim se za Božje djelo."
[Adolf Hitler, govor, Reichstag, 1936]
Adolf Hitler:
majka i otac (Klara i Alojz) pobožni katolici
kršten, primio prvu svetu pričest i krizman kao rimokatolik, nikada formalno nije napustio tu Crkvu
polazio samostansku školu (u grbu je imala svastiku)
bio ministrant u crkvi
kao dječak želio postati "Kristov vojnik" i svećenik
nikada nije ekskomuniciran ili osuđen od svoje crkve (za razliku od Martin Lutera)
za rođendan su mu dolazila Papina izaslanstva
Božanskom proviđenju zahvaljuje na 'čudesnom' preživljavanju atentata (The Rise and Fall of the Third Reich, William L. Shirer, p. 1069)
Generalu Gerhart Engelu, Hitler kaže: "Ja sam Katolik sada kao i prije, i uvijek ću to ostati" (njegovo je "kršćanstvo" bila neka njegova verzija)
"Ovaj ugovor (sa Svetom Stolicom) jasno pokazuje cijelom svijetu da je neprijateljstvo nacional socijalizma [nacizma] prema religiji laž." Adolf Hitler, 22 srpnja 1933. (Hitler i Papa: Tajna povijest Pija XII, od John Cornwell-a)
"Veličina Kršćanstva nije bila u pokušajima dolaska do kompromisa sa sličnim filozofskim mišljenjima staroga svijeta, nego u njegovom neumoljivom fanatizmu u propovijedanju i borbi za vlastitu doktrinu."
A. Hitler je cijenio M.Luthera:
"Hitler proglašava 31.X. (prema događaju iz 1517.) nacionalnim blagdanom, da obilježi dan kada je revoltirani augustinski redovnik Martin objesio svojih slavnih 95 teza protiv nadmoći Pape i pontifikalnih doktrina na crkvenim vratima dvorca u Wittenbergu." (Funck-Brentano: Luther (Paris: Grasset, 1943) str. 272.)
"Mein Kampf" (1924) (Moja borba - Hitlerova autobiografija): "vjera je jedini temelj moralnoga stava"; napad protiv religije "snažno nalikuje borbi protiv općih pravnih osnova države."
"Moramo se boriti da osiguramo opstanak i množenje naše rase [...] da bi naš narod mogao postignuti sudbinu koju mu je odredio stvoritelj svijeta."
blablabla
Guest- Guest
pa ima tu vise razloga, jedan je sto si ti glupa pa ne razlikujes demokraciju od komunizma.Uz to ti je demokracija agresivnija sa dobrovoljnim predmetom u skoli a citav komunisticki sistem je bio represivan prema religiji a i drugacijm idejama i misljenju. On nije bio agresivan. Takode marksizam je bio obavezan predmet. Kladim se da su ti i peder parade agresivne......cekaj, nisu ti si moderna kokos, pardon me. One nisu ugurane silom, tosu ljucka prava, jelde kokos.Noor wrote:tre911 wrote:Gle ako neko skreće sa teme onda si to ti. Vjeronauk nije obavezan predmet u školama.Noor wrote:
Koje sve budale covjek nece srest na ovom foumu
prckov- Posts : 34574
2014-04-19
Jadni Boro,matletiraju ga :D
2014-04-12
Evo npr. ja osobno izbjegavao sam bilo što reći na tu, i te, teme o svetom Leopoldu Mandiću, osim što sam malo potkubao ateistu marcellusa a da pritom nisam ni na koji način uvrijedio ni Leopolda a ni one koji su mu se došli pokloniti... Mandiću a ne marcellusu. Da me ne bi krivo razmeli.
No, kako stvari stoje vidim da desničari nisu ništa pametniji i da su oni koji su spremni hračnuti na sve koji su druge vjere, nacije i rase, ostali glupi kakvi su i bili, ne mogu a ne zaključiti da se Leopold Mandić i dalje okreće u grobu, a kakva govna su isplivala na vidjelo njega braneći vjerojatno će ga, zbog okretanja u grobu, ova ekipa iz pakla unajmiti da im služi kao ventilator.
No, kako stvari stoje vidim da desničari nisu ništa pametniji i da su oni koji su spremni hračnuti na sve koji su druge vjere, nacije i rase, ostali glupi kakvi su i bili, ne mogu a ne zaključiti da se Leopold Mandić i dalje okreće u grobu, a kakva govna su isplivala na vidjelo njega braneći vjerojatno će ga, zbog okretanja u grobu, ova ekipa iz pakla unajmiti da im služi kao ventilator.
Pa, zar ti nisi vjernik, provosatoru?!
Kako si ono rekao -kršten, krizman, vjenčan...
Naravno da onda nećeš reći ništa protiv običaja crkve..
Ili sam ja nešto krivo shvatila
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Pa, zar ti nisi vjernik, provosatoru?!
ba bio je mali, nije se mogao obratiti...
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
hmm, da, naročito nakon pričesti..Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Pa, zar ti nisi vjernik, provosatoru?!
ba bio je mali, nije se mogao obratiti...
2014-04-12
Vjera je osobna i privatna stvar svakog čovjeka, jel tako? Običaji Crkve su jedno a zlouporaba crkvenih običaja nešto sasvim drugo. Ni sam Isus nikoga nije ovlastio da od njega radi majmuna. Isus nije ovlastio svećenike da izrabljuju sirotinju i da ih kažnjavaju i maltretiraju, otimaju im imanja i služe im misu na latinskom kako taj prosti puk ništa razumi ne bi. Isus nije ovlastio svećenike da se sližu s vladajućom klikom i da sudjeluju u mrcvarenju jadnih ljudi. Sukladno svemu, Isus od svojih sljedbenika ne traži da budu glupani već naprotiv da upotrijebe vlastiti mozak jer Isus nije patio, bio mučen, razapet i umro za govnare koji pljuju po onima koji su druge nacije, vjere i rase.IvyTeasdale wrote:Pa, zar ti nisi vjernik, provosatoru?!
kada će bora objasniti javnost kako se samo on mogao vozikati po srušenom vukovaru u džipu sa oficirom jna dok su druge hrvate odvlačili i ubijali? to nas više zanima od ovih njegovih pizdarija..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I kaj to sad tebe jebe? Čemu i kome bi on to trebao objašnjavati? I ja da sam bio novinar nastojao bi napraviti tu i takvu reportažu. Kaj nisi pitala HDZ i Stanimirovića zašto ti nikada nisu objasnili kako to da je Stanimirović u JNA uniformi ispraćao ranjenike na Ovčaru pa to vladajućem HDZ-u nije smetalo da s njim koalira?kaja_333 wrote:kada će bora objasniti javnost kako se samo on mogao vozikati po srušenom vukovaru u džipu sa oficirom jna dok su druge hrvate odvlačili i ubijali? to nas više zanima od ovih njegovih pizdarija..
I kaj je to sad tema?
javnosti bi trebao objasniti, što je on to dao da su njega vozili a druge ubijali? stanimirovic je pitan, protiv njega i prijava podnesena međutim odbačena je nekim čudom. a ako ćemo pravo i zoki je rekao da nije lijepo da mu kolegu nazivaju četnik iako nije koalirao s njim, stao je u njegovu zaštitu.provocator wrote:I kaj to sad tebe jebe? Čemu i kome bi on to trebao objašnjavati? I ja da sam bio novinar nastojao bi napraviti tu i takvu reportažu. Kaj nisi pitala HDZ i Stanimirovića zašto ti nikada nisu objasnili kako to da je Stanimirović u JNA uniformi ispraćao ranjenike na Ovčaru pa to vladajućem HDZ-u nije smetalo da s njim koalira?kaja_333 wrote:kada će bora objasniti javnost kako se samo on mogao vozikati po srušenom vukovaru u džipu sa oficirom jna dok su druge hrvate odvlačili i ubijali? to nas više zanima od ovih njegovih pizdarija..
I kaj je to sad tema?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ok, shvatila sam..neiskreno i bez Isusa u srcu si prihvatio sakramente..ti bi ustvari osnovao svoju crkvu, bez crkve..provocator wrote:Vjera je osobna i privatna stvar svakog čovjeka, jel tako? Običaji Crkve su jedno a zlouporaba crkvenih običaja nešto sasvim drugo. Ni sam Isus nikoga nije ovlastio da od njega radi majmuna. Isus nije ovlastio svećenike da izrabljuju sirotinju i da ih kažnjavaju i maltretiraju, otimaju im imanja i služe im misu na latinskom kako taj prosti puk ništa razumi ne bi. Isus nije ovlastio svećenike da se sližu s vladajućom klikom i da sudjeluju u mrcvarenju jadnih ljudi. Sukladno svemu, Isus od svojih sljedbenika ne traži da budu glupani već naprotiv da upotrijebe vlastiti mozak jer Isus nije patio, bio mučen, razapet i umro za govnare koji pljuju po onima koji su druge nacije, vjere i rase.IvyTeasdale wrote:Pa, zar ti nisi vjernik, provosatoru?!
2014-04-12
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Ako trazite azil u Njemackoj ili Austriji smijete proci
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Ako trazite azil u Njemackoj ili Austriji smijete proci
Page 3 of 10