Francuska desnica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Francuska desnica
nije..on bi vidio slovo u u obliku epijevih usana,ako bi se nasmijao pa bi se naglo uozbiljio..:DEva wrote:Da to ni bil Jehudi?epikur37 wrote:dzango wrote:Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Ma ne smeta ali ovo je baš bio napušeni neontrolirani hihot tik do mog stola..
Kaj god, zasmetalo mi. Obješenjak neki, nekontrolirano se ponašao i remetio moj zen uz zlatnog pana.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango wrote:Još bolje, tebe i Kaju. Da se opusti do jaja.Eva wrote:Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Eva ja za Brijune...to je taj svijet...
Kaja je za Kornate....
Inače vodim klince na ekskurziju u Istru i opet se ide na Brijune...prošli put sam se osjećao bezveze, taj jaz između titove ostavštine tamo i ovog vremena s ovim činjenicama svaki put je sve veći.
Što im reći, ni vodiči više nemaju entuzijazma.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nisu Brijuni samo Tito i Rade. A Austrijanci, a Sophia Loren? A Sony i Lenka?
Guest- Guest
Eva wrote:Pa nisu Brijuni samo Tito i Rade. A Austrijanci, a Sophia Loren? A Sony i Lenka?
ma dobro da i rimski temelji i onaj austrijanac koji je sredio močvare ali slonovi, sophia, safari park, muzej to je sve tito..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Praotac Hrvata, a očuh Srba.epikur37 wrote:Eva wrote:Pa nisu Brijuni samo Tito i Rade. A Austrijanci, a Sophia Loren? A Sony i Lenka?
ma dobro da i rimski temelji i onaj austrijanac koji je sredio močvare ali slonovi, sophia, safari park, muzej to je sve tito..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2