Francuska desnica
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Francuska desnica
Počeli su ih potapat. Nema više u EU, izgleda.
TALIJANSKI predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. "Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život", kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
BBC na arapskom poziva se na somalijskog veleposlanika u Egiptu koji je izvijestio o brodolomu i mogućih 400 žrtava.
TALIJANSKI predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. "Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život", kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
BBC na arapskom poziva se na somalijskog veleposlanika u Egiptu koji je izvijestio o brodolomu i mogućih 400 žrtava.
Guest- Guest
Nažalost, potopili se sami. Uspjeh bi bio da ih je potopio Frontex, a onda pobio one koji doplivaju do obale.
Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
Guest- Guest
I Henok je nedavno imao sličan san.Eva wrote:Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
Sanjao je kako čudovišne letjelice pune raznovrsnih islamista vrše desant na njegovo selo koje se nalazi nasuprot Dramlju.
Bio je u velikomu strahu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uf, prava noćna mora. A najgora mi je bila ta monstrumka s ogromnim bijelim nožem koja je baki skinula skalp, a lubanja se vidjela onak prokrvljena da si mogel svaku žilicu prebrojat. Urlala sam na nju, ali ona me nije čula a ni vidjela, i to me još više užasavalo.
Guest- Guest
Ja sam prije jedno mjesec dana sanjao kako me kolju,tj. režu mi glavu.Eva wrote:Uf, prava noćna mora. A najgora mi je bila ta monstrumka s ogromnim bijelim nožem koja je baki skinula skalp, a lubanja se vidjela onak prokrvljena da si mogel svaku žilicu prebrojat. Urlala sam na nju, ali ona me nije čula a ni vidjela, i to me još više užasavalo.
Ali nisam osjećao strah ni bol.
2014-04-22
marcellus wrote:dzango wrote:Ona u kojoj je Balija ministar kulture?
bar nije šiptar premijer... još i peder.
Bolje neko nhdnostalgični taliban.
catabbath-
2015-08-22
I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.
Guest- Guest
Ja sam noćas sanjao moju bivšu.Eva wrote:Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
Eva wrote:I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.
Sad mi je jasno zašto govori sa zadrškom u kratkim dahovima. Bokte eva ušla si mu i u zdravstveni karton.
U glavnom i hercegbosanski forumski kokus diže ruku za njegovu smjenu. Kolega ero je izočan ali on svakako nema pravo glasa već je savjetodavni emeritus.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema tabu tema.epikur37 wrote:Eva wrote:I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.
Sad mi je jasno zašto govori sa zadrškom u kratkim dahovima. Bokte eva ušla si mu i u zdravstveni karton.
U glavnom i hercegbosanski forumski kokus diže ruku za njegovu smjenu. Kolega ero je izočan ali on svakako nema pravo glasa već je savjetodavni emeritus.
Guest- Guest
dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Ma ne smeta ali ovo je baš bio napušeni neontrolirani hihot tik do mog stola..
2015-08-06
Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Guest- Guest
dzango wrote:Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Kaj god, zasmetalo mi. Obješenjak neki, nekontrolirano se ponašao i remetio moj zen uz zlatnog pana.
2015-08-06
Još bolje, tebe i Kaju. Da se opusti do jaja.Eva wrote:Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Kaj ti je? Pa da se hihoće po forumu kao napušen.dzango wrote:Još bolje, tebe i Kaju. Da se opusti do jaja.Eva wrote:Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Guest- Guest
Da to ni bil Jehudi?epikur37 wrote:dzango wrote:Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Kaj god, zasmetalo mi. Obješenjak neki, nekontrolirano se ponašao i remetio moj zen uz zlatnog pana.
Guest- Guest
Da nije Branko Kalanj?epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
2014-04-22
nije..on bi vidio slovo u u obliku epijevih usana,ako bi se nasmijao pa bi se naglo uozbiljio..:DEva wrote:Da to ni bil Jehudi?epikur37 wrote:dzango wrote:Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta tebi smeta što se neko smeje?epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen, uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Desnica vs HDZ/(NE)MOZEMO/SDP
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2
» ode Poljska desnica na kvasinu
» Trgovci vs ekstremna desnica
» Bolsonaro:'Desnica se organizira'
» desnica podize zicu , vol. 2