ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuska desnica

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Francuska desnica - Page 2 Empty Re: Francuska desnica

Post by Guest 18/4/2016, 14:06

Počeli su ih potapat. Nema više u EU, izgleda.

TALIJANSKI predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.

Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.

Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. "Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život", kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.

BBC na arapskom poziva se na somalijskog veleposlanika u Egiptu koji je izvijestio o brodolomu i mogućih 400 žrtava.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 18/4/2016, 14:44

Nažalost, potopili se sami. Uspjeh bi bio da ih je potopio Frontex, a onda pobio one koji doplivaju do obale.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 14:50

Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 18/4/2016, 14:54

Eva wrote:Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
I Henok je nedavno imao sličan san.

Sanjao je kako čudovišne letjelice pune raznovrsnih islamista vrše desant na njegovo selo koje se nalazi nasuprot Dramlju.

Bio je u velikomu strahu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 14:58

Uf, prava noćna mora. A najgora mi je bila ta monstrumka s ogromnim bijelim nožem koja je baki skinula skalp, a lubanja se vidjela onak prokrvljena da si mogel svaku žilicu prebrojat. Urlala sam na nju, ali ona me nije čula a ni vidjela, i to me još više užasavalo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 18/4/2016, 15:01

Eva wrote:Uf, prava noćna mora. A najgora mi je bila ta monstrumka s ogromnim bijelim nožem koja je baki skinula skalp, a lubanja se vidjela onak prokrvljena da si mogel svaku žilicu prebrojat. Urlala sam na nju, ali ona me nije čula a ni vidjela, i to me još više užasavalo.
Ja sam prije jedno mjesec dana sanjao kako me kolju,tj. režu mi glavu.

Ali nisam osjećao strah ni bol.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by catabbath 18/4/2016, 15:02

marcellus wrote:
dzango wrote:Ona u kojoj je Balija ministar kulture?

bar nije šiptar premijer... još i peder.

Bolje neko nhdnostalgični taliban.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:10

I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 18/4/2016, 15:18

Eva wrote:Ja sam noćas sanjala da prisustvujem terorističkom napadu i masakru. I to je bilo jezivo. Moja ZG ulica odjednom postaje poprište nasumičnih pucnjeva. Nisi znao tko je terorist a tko žrtva. Ljudi koji normalno izgledaju, počeli su iz svojih sakoa, torbi vadit puške i pucat po slučajnim prolaznicima, trafikantici, cvjećarki, ono užas. Pucali su u psa i klinca koji su se igrali. A jedna s bijelim kermačikim nožem skalpirala je baku koju je netko upucao. Mene kao da nisu vidjeli jer prolazili su kraj mene i ne dotičući me, a ja sam pokušavala nekaj reći ali nitko me nije čuo. Jezivo.
Ja sam noćas sanjao moju bivšu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by epikur37 18/4/2016, 15:20

Eva wrote:I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.

Sad mi je jasno zašto govori sa zadrškom u kratkim dahovima. Bokte eva ušla si mu i u zdravstveni karton.

U glavnom i hercegbosanski forumski kokus diže ruku za njegovu smjenu. Kolega ero je izočan ali on svakako nema pravo glasa već je savjetodavni emeritus.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:20

Tvoj san je tek mora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:21

epikur37 wrote:
Eva wrote:I još kronični astmatičar. Pa dok izgovori jednu rečenicu prođe 20 minuta.

Sad mi je jasno zašto govori sa zadrškom u kratkim dahovima. Bokte eva ušla si mu i u zdravstveni karton.

U glavnom i hercegbosanski forumski kokus diže ruku za njegovu smjenu. Kolega ero je izočan ali on svakako nema pravo glasa već je savjetodavni emeritus.
Nema tabu tema. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 18/4/2016, 15:21

dzango wrote:
epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen,  uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.
Šta tebi smeta što se neko smeje?

Ma ne smeta ali ovo je baš bio napušeni neontrolirani hihot tik do mog stola..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 18/4/2016, 15:23

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:Ajme dosao lik u kafic napusen,  uhvatila ga smijalica....doista djankijima treba lijepizi kazne za remecenje ja nog reda.

Ljudi se malo opuste a ti odmah u dževu. Gadan penzioner rasteš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:25

Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 18/4/2016, 15:25

dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:

Kaj god, zasmetalo mi. Obješenjak neki, nekontrolirano se ponašao i remetio moj zen uz zlatnog pana.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 18/4/2016, 15:27

Eva wrote:Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Još bolje, tebe i Kaju. Da se opusti do jaja.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:28

dzango wrote:
Eva wrote:Epiju treba Kaju malo poslat da ga liberalizira. Tjedan oko Kornata, i popustile bi sve brane i barijere.
Još bolje, tebe i Kaju. Da se opusti do jaja.
Kaj ti je? Pa da se hihoće po forumu Francuska desnica - Page 2 1f600 kao napušen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/4/2016, 15:28

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:

Kaj god, zasmetalo mi. Obješenjak neki, nekontrolirano se ponašao i remetio moj zen uz zlatnog pana.
Da to ni bil Jehudi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 18/4/2016, 15:29

epikur37 wrote:
dzango wrote:

Da nije Branko Kalanj?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by L'âme 18/4/2016, 15:31

Eva wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:

Da to ni bil Jehudi?
nije..on bi vidio slovo u u obliku epijevih usana,ako bi se nasmijao pa bi se naglo uozbiljio..:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics