Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Onda se na kraju čude kad owi katolibani popizde pa ih počmu watat mačetama okolo.
Pa prwi su počeli.
Jel se owi u koga diraju sa owim šta idu posjetit owu relikwiju ?
Nisu.
A netko drugi u njih ?
OOOO DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pa prwi su počeli.
Jel se owi u koga diraju sa owim šta idu posjetit owu relikwiju ?
Nisu.
A netko drugi u njih ?
OOOO DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I sigurnost..u Jugi je bilo sigurno,cesto se kutje nisu kljucale nocu,a danu su zjapile i otvorenih vrata,mogo si otici u ducan,vamo i tamo i doslovno ostaviti otvorena vrata i pendžere,i nis nije bilo..kao youngsteri smo bajkovima isli posvuda,klinci su se kretali slobodno,nitko te nije dirao,pa cak se islo preko bajkovima bez motora u Bosniju,preko starog srusenog mosta..drzilo se sa ekipom preko,zderalo cevape,lokala kola,i sviralo na guitar...
Toga vise nema,bar u tom obliku...
Toga vise nema,bar u tom obliku...
Guest- Guest
Šta misliš, da su Leopolda za života pitali slaže li se da dugo nakon njegove smrti počnu sa njegovim posmrtnim ostacima praviti ovakav circus, šta misliš da bi kao skroman i nomalan čovjek odgovorio.RayMabus wrote:HVALJEN ISUS.Ringo10 wrote:Ovi naši popovi u sprezi sa HDZom upiru svim snagama da od Hrvatske naprave srednjevijekovnu katoličku talibaniju.
Nema gorega zla nego kad se njima dopusti da se nešto pitaju u politici. To se domah pretvara u Talibaniju.
Shvatio je na koji će način vršiti svoj ekumenski apostolat te uskliknuo: “Odsada pa ubuduće svaka duša koja bude tražila moju službu bit će moj Istok.” Kao dugogodišnji neumorni ispovjednik on će sve svoje molitve, žrtve, napore prinositi na veliku nakanu: “Da svi budu jedno!” Stalno je molio Boga, da se pravoslavni i katolici ne sukobljavaju, nego da se sve bolje slažu.
Preci su mu podrijetlom iz Zakučca (Omiš), zaselak Mandići. Naime, njegov pradjed Nikola je došao u Herceg Novi gdje se i oženio. Na krštenju je dobio ime Bogdan, a po ulasku u kapucine promijenio ga je u Leopold. Bio je dvanaesto dijete u obitelji Mandić. Njegovi roditelji bili su vjerni kršćani, Hrvati. Dobri otac pratio je svako jutro malog Bogdana u crkvu na svetu misu i pričest, što je tada bilo nešto posve neobično. U duboko kršćanskom obiteljskom ozračju Bogdan je od malena učio mnogo moliti. Rodbina i znanci zvali su ga "naš Bogdo", a bio je visok samo 135 cm.
Crkva svetog Leopolda Mandića u Herceg Novom.
Njegova dobrostojeća obitelj nije uspjela sačuvati blagostanje. Druge će u sličnim prilikama znati tješiti iz vlastitog iskustva. Tako je jednog osiromašenog očajnika ovako tješio u ispovjedaonici: “Razumijem vaš žalosni položaj, jer i moja je obitelj nekoć bila bogata. No izgubila je sve svoje imanje i dobra, te zapala u bijedu. I vi ste slično iskusili pa stoga razumijem vašu žalost.” Živeći u Herceg-Novom među pravoslavcima, Bogdan je veoma rano upoznao i iskusio žalosnu činjenicu rastavljenosti kršćanske braće. Zato je još kao dječak govorio: “Dobro, ja ću se posvetiti spasenju tolikih siromašnih i nesretnih ljudi. Postat ću njihov misionar”. Promatrajući nesebično djelovanje kapucina u svom rodnom gradu, koje su cijenili i pravoslavci, Bogdan je mislio, da će svoj misionarski naum najbolje ostvariti ako stupi u njihov red. Roditelji su se složili s njegovim izborom zvanja, premda im je rastanak s njime bio veoma težak.
U dobi od 16 godina polazi na nauke u sjemenište u Udinama u sjevernoj Italiji. Na dan 20. rujna 1890., kardinal Domenico Agostini ga je zaredio za svećenika. Nakon kratkog boravka u Zadru, Kopru i na Rijeci, po volji svojih poglavara bio je konačno određen za Padovu. Shvatio je na koji će način vršiti svoj ekumenski apostolat te uskliknuo: “Odsada pa ubuduće svaka duša koja bude tražila moju službu bit će moj Istok.” Kao dugogodišnji neumorni ispovjednik on će sve svoje molitve, žrtve, napore prinositi na veliku nakanu: “Da svi budu jedno!” Stalno je molio Boga, da se pravoslavni i katolici ne sukobljavaju, nego da se sve bolje slažu.
Početkom Prvog svjetskom rata nije htio primiti talijansko državljanstvo pa je kao stranac iz neprijateljske države morao u koncentracijski logor. Obrazložio je to riječima: “Krv nije voda!” Imao je izvanrednu sposobnost razumijevanja onih koji su mu se povjeravali i sposobnost pomaganja u zamršenim tjeskobama. Prije smrti o. Leopold je prorekao, da će kapucinski samostan u Padovi biti razrušen od bombi. Ipak, kod te strašne ratne katastrofe njegova ispovjedaonica osta pošteđena da bude trajan znak njegova pomiriteljskoga apostolata. Brojni hodočasnici, koji sa svih strana dolaze na njegov grob, dotiču se s poštovanjem i njegove drage ispovjedaonice u kojoj je zaslužio nebo, u kojoj je vršio svoje ekumensko poslanje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mahanje kokoskom iznad glave je odgovor.....
2014-04-14
Kaparot, ha? Pa bolje koka u ruci nego kurton na faci.
Guest- Guest
Inteligentno??? Slaviti kada odsjeces kozu sa kurca???? Klitoris takodjer?? Svaka vjera ima svoje. Moze ti se svidjati ili ne. Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti. To je neki osnov. Ili jedi govna za svoj gros, boli me kurac.
2014-04-14
abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Guest- Guest
Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
2014-04-14
Od kad je iznošenje činjenica uvreda? Jel mu faca rekonstruirana istim materijalom od kojeg se rade i kurtoni, i grudni umetci i dilda? Katotalibanija u punom zamahu u Hrvatskoj, a i na ovom forum. I Giordano Bruno je zbog iznošenja činjenica svojedobno proglašen heretikom i kao takav spaljen od strane Crkve, tak da ono 400 godina i nije neki vremenski period u kojem Crkva može evoluirati,a ni vjernici. Jedino kaj se, valjda, ne smije više vatrica palit na otvorenim površinama, pa me to spašava.abraham wrote:Inteligentno??? Slaviti kada odsjeces kozu sa kurca???? Klitoris takodjer?? Svaka vjera ima svoje. Moze ti se svidjati ili ne. Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti. To je neki osnov. Ili jedi govna za svoj gros, boli me kurac.
Guest- Guest
Svaka javna djelatnost podložne je kritičkom promišljanju i iznošenju argumenata. Ja sam svoje dala, poliuretanska faca. Ti ih pobij, ak možeš.abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Guest- Guest
Gledaj,mahanje kokoskom iznad glave, odsijecanje koze djeci. zabrana sjedenja zenama u prvom dijelu autobusa i sl. Mogao bih jos ali necu. Teski kretenluk ali mene to ne zanima. Zivite svoj zivot,jebi te se preko plahte i nosite gace da ne dirate genitalije. To nije moj problem. Pritisnut cu i gumb u autobusu da moze sici kod sinagoge jer subotom se nista ne radi , cak ni gumb za stop se ne pritisce. Nisam jednom i opet cu ako me se uljudno upita. Kretenluk na izvolte ali nije moj problem. Kao sto rekoh , ne mislim da je nekoga dobro vrijedjati, bio on katolik ili zidov ili musliman ili bilo sto. Sve je to isti kretenluk, manje vise. Sto netko drugi radi, moj problem nije. Meni iznad glave neces mahati niti sa mojom kokosi. Drugima koji hoce, masi koliko vam je volja.Eva wrote:Svaka javna djelatnost podložne je kritičkom promišljanju i iznošenju argumenata. Ja sam svoje dala, poliuretanska faca. Ti ih pobij, ak možeš.abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
2014-04-14
Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
2014-04-14
A Tita možeš vrijeđati i svetinje NOBa, no ni slučajno da netko nije dirnuo u kršćanstvo?abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Što bi ti htio da dolazi nakon toga? Asila je pričao o nekakvom rasporivanju trbuha.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Iknarov svjedok wrote:......tijelo ne truli .....čudo ......jel.
Ma kakvo tijelo kakvo čudo. Tijela niti nema nego glava i ruke od voska, kraj priče, mita i čuda.
Uostalom ako je netko otrovan arsenom ili sl jakim otrovima, to pobije sve bakterije i bacile a
i na dalje to tkivo ostaje otrovno za svaku buhu, muhu ili bilo koju drugu beštiju koja bi ga pokušala
konzumirati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Točno.A poznato je da se katolčad međusobno trovala,pogotovu ako pretedent na mjesto nuncija,kardinala ili čak pape,bude razočaran njegovim ne izborom.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Iknarov svjedok wrote:......tijelo ne truli .....čudo ......jel.
Ma kakvo tijelo kakvo čudo. Tijela niti nema nego glava i ruke od voska, kraj priče, mita i čuda.
Uostalom ako je netko otrovan arsenom ili sl jakim otrovima, to pobije sve bakterije i bacile a
i na dalje to tkivo ostaje otrovno za svaku buhu, muhu ili bilo koju drugu beštiju koja bi ga pokušala
konzumirati.
Katolčad se borila za funkcije,jednako kao komesari u komunističkoj partiji koji su pakovali jedni drugima i slali jedni druge u gulage,samo da bi došli na njegovo mjesto.
Tu su vatikanski birokrati slični onim komunističkim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tito je definitivno utjecao i to vrlo negativno na moj zivot. Krscanstvo i vjera opcenito i nije. Nit u crkvu idem niti me tko tjera da to radim. Na stafetu su me tjerali kao dijete. U crkvu nisu. Tito i partija su krojili zivote, bili odluka zivot ili smrt. Da pojasnim . I da sam bio u ZG ne bih otisao pogledati svetca. Jos da stojim u redu, nemojmo se zajebavati. Isto tako nisam htio ni u kucu Anne Frank. Dakle ljudi stoje u redu i vjeruju u nesto ili postuju to. Meni svejedeno. Vrijedjat ih necu. Dok se ne petljaju i ne utjecu na moj zivot. Masi kokoskom iznad glave ali ne moje.deda na aparatima wrote:A Tita možeš vrijeđati i svetinje NOBa, no ni slučajno da netko nije dirnuo u kršćanstvo?abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Što bi ti htio da dolazi nakon toga? Asila je pričao o nekakvom rasporivanju trbuha.
2014-04-14
ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Kad si odgojen da ne vrijeđas i ne ponizavas tuđe,a stujes svoje,sve ti je jasno..:-)
2014-04-12
A šta bi rekao na sve one na čije živote je utjecala sveta katolička inkvizicija ?abraham wrote:Tito je definitivno utjecao i to vrlo negativno na moj zivot. Krscanstvo i vjera opcenito i nije. Nit u crkvu idem niti me tko tjera da to radim. Na stafetu su me tjerali kao dijete. U crkvu nisu. Tito i partija su krojili zivote, bili odluka zivot ili smrt. Da pojasnim . I da sam bio u ZG ne bih otisao pogledati svetca. Jos da stojim u redu, nemojmo se zajebavati. Isto tako nisam htio ni u kucu Anne Frank. Dakle ljudi stoje u redu i vjeruju u nesto ili postuju to. Meni svejedeno. Vrijedjat ih necu. Dok se ne petljaju i ne utjecu na moj zivot. Masi kokoskom iznad glave ali ne moje.deda na aparatima wrote:A Tita možeš vrijeđati i svetinje NOBa, no ni slučajno da netko nije dirnuo u kršćanstvo?abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Kršćanstvo danas jede samo djelić onih govana koja su kroz sva ova stoljeća izazsrali,te ako ima kozmičke pravde,ovo je samo početak.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Al godinama ista škvadra na forumu visi da bi pljuvala po hrvatskoj državi i narodu. Ne osijećaju se pripadnicima istog korpusa i njihove kritike nisu odraz altruističke zabrinutosti, nego neke opsesivne zluradosti. Malo baca na koprofiliju preforsirani plitki humor. Meni kad je nešto odbojno, to zaobilazim u širokom luku. Ne kužim te motive , ni dijagnozu.IvyTeasdale wrote:ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Kad si odgojen da ne vrijeđas i ne ponizavas tuđe,a stujes svoje,sve ti je jasno..:-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
Budi Libanonac ili nema posla, nema vlasništva...Imaju samo zbirni centri za njih i to je to. Nije loša metoda discipliniranja stranaca, moram priznati...Oš neš, imaš Bangladeš ...
Budi Libanonac ili nema posla, nema vlasništva...Imaju samo zbirni centri za njih i to je to. Nije loša metoda discipliniranja stranaca, moram priznati...Oš neš, imaš Bangladeš ...
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
Page 5 of 6