Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Ovi naši popovi u sprezi sa HDZom upiru svim snagama da od Hrvatske naprave srednjevijekovnu katoličku talibaniju.
Nema gorega zla nego kad se njima dopusti da se nešto pitaju u politici. To se domah pretvara u Talibaniju.
Nema gorega zla nego kad se njima dopusti da se nešto pitaju u politici. To se domah pretvara u Talibaniju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jehova je kurac,jadan bog i jadan kreator.Bog u čijoj sam službi,mnogo je moćniji i na kraju krajeva lukaviji.Njemu ne trebaju Vege,Zete,Plejade da bi lažirali čuda koja bi pripisivao sebi kao ptica koja se kiti tuđim perijem.
U njegovoj su službi i Cefozoti iz jako udaljene galaktike,s njima i drugim rasama iz te galaktike nema šanse da mu se neko odupre.
U njegovoj su službi i Cefozoti iz jako udaljene galaktike,s njima i drugim rasama iz te galaktike nema šanse da mu se neko odupre.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
HVALJEN ISUS.Ringo10 wrote:Ovi naši popovi u sprezi sa HDZom upiru svim snagama da od Hrvatske naprave srednjevijekovnu katoličku talibaniju.
Shvatio je na koji će način vršiti svoj ekumenski apostolat te uskliknuo: “Odsada pa ubuduće svaka duša koja bude tražila moju službu bit će moj Istok.” Kao dugogodišnji neumorni ispovjednik on će sve svoje molitve, žrtve, napore prinositi na veliku nakanu: “Da svi budu jedno!” Stalno je molio Boga, da se pravoslavni i katolici ne sukobljavaju, nego da se sve bolje slažu.
Preci su mu podrijetlom iz Zakučca (Omiš), zaselak Mandići. Naime, njegov pradjed Nikola je došao u Herceg Novi gdje se i oženio. Na krštenju je dobio ime Bogdan, a po ulasku u kapucine promijenio ga je u Leopold. Bio je dvanaesto dijete u obitelji Mandić. Njegovi roditelji bili su vjerni kršćani, Hrvati. Dobri otac pratio je svako jutro malog Bogdana u crkvu na svetu misu i pričest, što je tada bilo nešto posve neobično. U duboko kršćanskom obiteljskom ozračju Bogdan je od malena učio mnogo moliti. Rodbina i znanci zvali su ga "naš Bogdo", a bio je visok samo 135 cm.
Crkva svetog Leopolda Mandića u Herceg Novom.
Njegova dobrostojeća obitelj nije uspjela sačuvati blagostanje. Druge će u sličnim prilikama znati tješiti iz vlastitog iskustva. Tako je jednog osiromašenog očajnika ovako tješio u ispovjedaonici: “Razumijem vaš žalosni položaj, jer i moja je obitelj nekoć bila bogata. No izgubila je sve svoje imanje i dobra, te zapala u bijedu. I vi ste slično iskusili pa stoga razumijem vašu žalost.” Živeći u Herceg-Novom među pravoslavcima, Bogdan je veoma rano upoznao i iskusio žalosnu činjenicu rastavljenosti kršćanske braće. Zato je još kao dječak govorio: “Dobro, ja ću se posvetiti spasenju tolikih siromašnih i nesretnih ljudi. Postat ću njihov misionar”. Promatrajući nesebično djelovanje kapucina u svom rodnom gradu, koje su cijenili i pravoslavci, Bogdan je mislio, da će svoj misionarski naum najbolje ostvariti ako stupi u njihov red. Roditelji su se složili s njegovim izborom zvanja, premda im je rastanak s njime bio veoma težak.
U dobi od 16 godina polazi na nauke u sjemenište u Udinama u sjevernoj Italiji. Na dan 20. rujna 1890., kardinal Domenico Agostini ga je zaredio za svećenika. Nakon kratkog boravka u Zadru, Kopru i na Rijeci, po volji svojih poglavara bio je konačno određen za Padovu. Shvatio je na koji će način vršiti svoj ekumenski apostolat te uskliknuo: “Odsada pa ubuduće svaka duša koja bude tražila moju službu bit će moj Istok.” Kao dugogodišnji neumorni ispovjednik on će sve svoje molitve, žrtve, napore prinositi na veliku nakanu: “Da svi budu jedno!” Stalno je molio Boga, da se pravoslavni i katolici ne sukobljavaju, nego da se sve bolje slažu.
Početkom Prvog svjetskom rata nije htio primiti talijansko državljanstvo pa je kao stranac iz neprijateljske države morao u koncentracijski logor. Obrazložio je to riječima: “Krv nije voda!” Imao je izvanrednu sposobnost razumijevanja onih koji su mu se povjeravali i sposobnost pomaganja u zamršenim tjeskobama. Prije smrti o. Leopold je prorekao, da će kapucinski samostan u Padovi biti razrušen od bombi. Ipak, kod te strašne ratne katastrofe njegova ispovjedaonica osta pošteđena da bude trajan znak njegova pomiriteljskoga apostolata. Brojni hodočasnici, koji sa svih strana dolaze na njegov grob, dotiču se s poštovanjem i njegove drage ispovjedaonice u kojoj je zaslužio nebo, u kojoj je vršio svoje ekumensko poslanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad nema mačke mišewi kolo wode.Iknarov svjedok wrote:Jehova je kurac,jadan bog i jadan kreator.
Owi drugi su se malo makli ......na par desetlječa.
AJ UŽIWAJTE.
2014-04-11
Ne mogu vjerovat da ti vjeruješ u Jehovu,točnije da je on nekakav bog.RayMabus wrote:Kad nema mačke mišewi kolo wode.Iknarov svjedok wrote:Jehova je kurac,jadan bog i jadan kreator.
AJ UŽIWAJTE.
Zar ne znaš da je on običan zloduh,entitet više astralne ravni koji nema nikakvih moći na Zemlji,inače ne bi trebao idiote i psihopate na Zemlji da ubijaju u njegovo ime.
2015-07-23
PA PAIknarov svjedok wrote:Ne mogu vjerovat da ti vjeruješ u Jehovu,točnije da je on nekakav bog.RayMabus wrote:Kad nema mačke mišewi kolo wode.Iknarov svjedok wrote:Jehova je kurac,jadan bog i jadan kreator.
AJ UŽIWAJTE.
Zar ne znaš da je on običan zloduh,entitet više astralne ravni koji nema nikakvih moći na Zemlji,inače ne bi trebao idiote i psihopate na Zemlji da ubijaju u njegovo ime.
WW3
2014-04-11
Agenti i jesu tu da wide stwar izbliza.
Šta ima dole ?
Pa ima ....emanićipaćija.
AAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BURN
Šta ima dole ?
Pa ima ....emanićipaćija.
AAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BURN
2014-04-11
Sad se hebite.
Ako se ne isprawite mišewi će i dalje woditi kolo.
Mace samo stoje sa strane.
NIkome se ne žuri.
Polako.
Par desetljeća je ništa.
Šta was brige ?
Užiwat čete u swijetu koji ste sami si kreirali.
Ako se ne isprawite mišewi će i dalje woditi kolo.
Mace samo stoje sa strane.
NIkome se ne žuri.
Polako.
Par desetljeća je ništa.
Šta was brige ?
2014-04-11
Swe je to jednostawno.
Glawni glawonja a ispod kreatori ....pošalju agenta ....agenta promatra .....widi ......pitaju šta on misli ?
I tako će bit.
I jbga nemožete tu ništa.
Samo agent može owaj prst okrenuti prema gore.
Glawni glawonja a ispod kreatori ....pošalju agenta ....agenta promatra .....widi ......pitaju šta on misli ?
I tako će bit.
I jbga nemožete tu ništa.
Samo agent može owaj prst okrenuti prema gore.
2014-04-11
Nemaš pojma koliko si upravu.RayMabus wrote:
Moga bi i ti preći na našu stranu,pa uživati u tome.
2015-07-23
Ne mogu ja preć na ničiju stranu. Ja sam slobodni umjetnik.
Zato i jesam agent.
Neču lagat iz interesa.
Zato i jesam agent.
Neču lagat iz interesa.
2014-04-11
Da malo unesem čegrst među vama.
Čitao sam da Bogdan Mandić potječe iz srpske familije.
Čitao sam da Bogdan Mandić potječe iz srpske familije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedino ako je Zakućać u Srbiji......
2014-04-11
Iknarov svjedok wrote:Pa to s ,,katoličkim nekrofilskim orgijama'' nije moja orginalna dosjetka,ovi s INDEX-a dosjetili su se prvi,ali kao da su mene pitali.RayMabus wrote:Aj pa pustite ljude na miru ....šta ste ih se uwatili ?
Ae obicno oni koje generalno nije briga za religiju i promoviraju ateizam kao takav su najopsjednutiji sa vjerom kao takvom :)
Guest- Guest
Tu doli je kuća Leopoldova pradida Nikole Mandića, čiji je sin, a Leopoldov did ka financ iša za službon u Herceg Novi za vrime stare Austrije. Tamo se rodija Leopoldov otac, oženija Mandu Carević i ka dvanaesto dite dobija maloga Bogdana, koji je uzeja fratarsko ime Leopold, priča nam naš vodič Neno Bajama, koji se brine o dovršetku izgradnje svetišta
Zakučio se, prilijepio se Zakučac, staro selo Poljičke republike, uz mosorske stijene sa sjeverne strane, Gradac i Ilinac, uz klisure ga pritisnula rječica Peručica, a sred te ljepote vode i kamena, urešeno jablanima i dubovima, maleno je svetište svetog Leopolda Bogdana Mandića, franjevca kapucina, sićušnog rastom (135 centimentara je bio visok), ali velikana duhom, apostola nesretnih i siromašnih koji je svećeničko poslanje posvetio pomirenju kršćanskog Zapada i Istoka.U Leopoldovim biografijama navodi se kako je rođen u Herceg Novom 1866. godine, a ovaj svijet napustio u Padovi 1942., gdje je još za života smatran svecem, no Poljičani će s ponosom nadodati – ali porijeklom je naš, Zakučanin. Ovdje su Mandići živjeli stoljećima, otkad su negdje iz Bosne pobjegli pred turskim zulumom, a tu dolje, baš ispod svetišta, je najmanja od kamenih kuća zaseoka Mandića prišivkom Golubana i kućica njegovih predjedova iz roda Mandića - Barbinih.
http://misija.slobodnadalmacija.hr/bastina/clanak/ID/20491/U-Zakuccu-poljickom-Misiru-korijeni-su-Mandicevih
2014-04-11
Ja osobno jesam i religiozan i duhowan i to swe.MaximusDecimusMiridije wrote:Iknarov svjedok wrote:Pa to s ,,katoličkim nekrofilskim orgijama'' nije moja orginalna dosjetka,ovi s INDEX-a dosjetili su se prvi,ali kao da su mene pitali.RayMabus wrote:Aj pa pustite ljude na miru ....šta ste ih se uwatili ?
Ae obicno oni koje generalno nije briga za religiju i promoviraju ateizam kao takav su najopsjednutiji sa vjerom kao takvom :)
Poštujem hijerarhiju.
Jehowa jest ghowno al je ipak kreator.
Imam određen respekt prema hijerarhiji jer inaće nebi bilo reda u swemiru.
2014-04-11
Ljudima dosta toga nije jasno.
Npr kako ja mogu reč za Jehowu da je jedan od kreatora a istodobno da je ghowno i onda i da poštujem hijerarhiju ?
Pa jbga taj glawni Bog koji je stworio kreatore namjerno naprawi jednog il dwa malo drukčijeg karaktera da owi imaju drugu mentalnu šemu tako da malo tako ispituju kreaćiju.
Nešto ko neće swi biti baš dobri nego će dwa bit malo prgawa ....i tako bi.
Šta opet ne mijenja činjenicu tko su oni kao oni.
Npr kako ja mogu reč za Jehowu da je jedan od kreatora a istodobno da je ghowno i onda i da poštujem hijerarhiju ?
Pa jbga taj glawni Bog koji je stworio kreatore namjerno naprawi jednog il dwa malo drukčijeg karaktera da owi imaju drugu mentalnu šemu tako da malo tako ispituju kreaćiju.
Nešto ko neće swi biti baš dobri nego će dwa bit malo prgawa ....i tako bi.
Šta opet ne mijenja činjenicu tko su oni kao oni.
2014-04-11
Swe je to igra.
I kretore je stworio glawni.
Samo osoba puna znanja i shvaćanja Boga ....razumije i zašto su neki od kreatora naprawljeni prgawi i nesawršeni kao ličnosti.
BOg je tako htio.
Oni su tu da zamute wodu i preispitaju kreačiju.
Jehowa je radi po swome , to mu je dopušteno ....do neke mjere ......slobodna wolja .....da su swi isti onda čemu različiti kreatori swemira ?
To se zowe kombinačija mogučnosti ....pa šta ispadne.
To je Božja želja.
Onoga najvišega.
I kretore je stworio glawni.
Samo osoba puna znanja i shvaćanja Boga ....razumije i zašto su neki od kreatora naprawljeni prgawi i nesawršeni kao ličnosti.
BOg je tako htio.
Oni su tu da zamute wodu i preispitaju kreačiju.
Jehowa je radi po swome , to mu je dopušteno ....do neke mjere ......slobodna wolja .....da su swi isti onda čemu različiti kreatori swemira ?
To se zowe kombinačija mogučnosti ....pa šta ispadne.
To je Božja želja.
Onoga najvišega.
Last edited by RayMabus on 17/4/2016, 23:47; edited 1 time in total
2014-04-11
Znas sta je jos jasno...da w umjesto v pisu djevojcice od 15-16 godina, iritantno je i tada, ali nekako toleriras, kad odrasli muskarci se pocnu s takvim stvarima baviti, to dodje ko krunski dokaz da je nekima zivot stvano prazan po pitanju aktivnosti bilo koje vrste :)
Guest- Guest
wounded-girlMaximusDecimusMiridije wrote:Znas sta je jos jasno...da w umjesto v pisu djevojcice od 15-16 godina, iritantno je i tada, ali nekako toleriras, kad odrasli muskarci se pocnu s takvim stvarima baviti, to dodje ko krunski dokaz da je nekima zivot stvano prazan po pitanju aktivnosti bilo koje vrste :)
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
Page 2 of 6