Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
Budi Libanonac ili nema posla, nema vlasništva...Imaju samo zbirni centri za njih i to je to. Nije loša metoda discipliniranja stranaca, moram priznati...Oš neš, imaš Bangladeš ...
Budi Libanonac ili nema posla, nema vlasništva...Imaju samo zbirni centri za njih i to je to. Nije loša metoda discipliniranja stranaca, moram priznati...Oš neš, imaš Bangladeš ...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero,Kraljica tvoja proglasila NDH zlocinackom tvorevinom..Komentar??Ero wrote:Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
Guest- Guest
kurton ste vas par tu na forumu, a ne vrijedite zajedno za pol kurca ladne vode....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Sad nema vremena,jer mora komentirati tajne Marsa.bogomdani wrote:Ero,Kraljica tvoja proglasila NDH zlocinackom tvorevinom..Komentar??Ero wrote:Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
et..jel se sad osjecas bolje...??'ljubo1212 wrote:kurton ste vas par tu na forumu, a ne vrijedite zajedno za pol kurca ladne vode....
Guest- Guest
Al ovo sam predvidio,zato se toliko i smijem..Prvo se nakitili Hasinim slikama,potom krenuli u Boj,u Boj..!!,a na kraju ih KGK zalila amperom ladne vode...jastreb wrote:Sad nema vremena,jer mora komentirati tajne Marsa.bogomdani wrote:Ero,Kraljica tvoja proglasila NDH zlocinackom tvorevinom..Komentar??Ero wrote:Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
Guest- Guest
nezahvalan si, pitao si i dobio odgovor,
a ako ti nije bolje čekaj treea i sijeno
evo ko pravi dobri tuljan, već si otkrio ladnu vodu
evo ko pravi dobri tuljan, već si otkrio ladnu vodu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma tko kaze da sam nezahvalan.,.da sam takav,vec bih te velumno izmasakrirao ovdje,no nisi ti neki nivo,pa nisi interesantan..ljubo1212 wrote:nezahvalan si, pitao si i dobio odgovor,
Sto sa Tree-om??..kila mozga i tako?'..ne znam kakve veze on ima sa sijenom..
Guest- Guest
"Poštujem li njegovu potrebu za spolnim odnosom sa mnom i onda kada za to nisam raspoložena?", pitanje je koje bi si po ovom crkvenom letku trebala postaviti svaka žena. Ako je odgovor na njega ne, žena bi trebala razmisliti o tome da promijeni svoje ponašanje.
Letak nadalje savjetuje ženama da ne vjeruju u svoju intuiciju (koja se našla pod navodnicima) već samo svom mužu te da provode vrijeme rame uz rame s njim.
Letak nadalje savjetuje ženama da ne vjeruju u svoju intuiciju (koja se našla pod navodnicima) već samo svom mužu te da provode vrijeme rame uz rame s njim.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nemam. Nemam što reći, svaka joj je ka u Njegoša.bogomdani wrote:Ero,Kraljica tvoja proglasila NDH zlocinackom tvorevinom..Komentar??Ero wrote:Jučer slušam na Al Jazeeri kako se odnose spram doseljenih Palestinaca.
IvyTeasdale wrote:ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Kad si odgojen da ne vrijeđas i ne ponizavas tuđe,a stujes svoje,sve ti je jasno..:-)
Ma tko vas jadnike tulave retarde vrijeđa i ponižava? Kako vas nije sram razvlačiti ostatke pokojnika kao neku putujuću cirkusku predstavu?
Da je Leopold živ jebo bi vam majku i oca.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:"Poštujem li njegovu potrebu za spolnim odnosom sa mnom i onda kada za to nisam raspoložena?", pitanje je koje bi si po ovom crkvenom letku trebala postaviti svaka žena. Ako je odgovor na njega ne, žena bi trebala razmisliti o tome da promijeni svoje ponašanje.
pa istina ali nisi primjetio da su ženske nekada bzvz nevoljne za seks, kao "boli me glava šema" a kasnije "jao bilo je super"... trebaju u ovoj situaciji slušati muškarca
Guest- Guest
A iznošenje istine, tj. činjenice da mu je faca rekonstruirana i da je to materijal od kojeg se delaju prezervativi, je kaj? Koga istina vrijeđa, očito ima neki issue, no to ni moj problem.abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Guest- Guest
I Crkva je utjecala vrlo negativno, dapače pogubno na život Giordana Bruna. Viš da svatko za sve ima argumentaciju, i nema svetih krava.abraham wrote:Tito je definitivno utjecao i to vrlo negativno na moj zivot. Krscanstvo i vjera opcenito i nije. Nit u crkvu idem niti me tko tjera da to radim. Na stafetu su me tjerali kao dijete. U crkvu nisu. Tito i partija su krojili zivote, bili odluka zivot ili smrt. Da pojasnim . I da sam bio u ZG ne bih otisao pogledati svetca. Jos da stojim u redu, nemojmo se zajebavati. Isto tako nisam htio ni u kucu Anne Frank. Dakle ljudi stoje u redu i vjeruju u nesto ili postuju to. Meni svejedeno. Vrijedjat ih necu. Dok se ne petljaju i ne utjecu na moj zivot. Masi kokoskom iznad glave ali ne moje.deda na aparatima wrote:A Tita možeš vrijeđati i svetinje NOBa, no ni slučajno da netko nije dirnuo u kršćanstvo?abraham wrote:Zasto ne???Tko ti daje pravo da se petljas u tudji rad i zivot??? Cime si to pravo zasluzio??? Sto dolazi nakon vrijedjanja????deda na aparatima wrote:abraham wrote:Bitno je da ne vrijedjas one koji ne rade kao ti.
Zašto je to bitno?
Što bi ti htio da dolazi nakon toga? Asila je pričao o nekakvom rasporivanju trbuha.
Guest- Guest
Domoljublje, aktuni stadij, tak su mi rekli doktori.frakcija wrote:Al godinama ista škvadra na forumu visi da bi pljuvala po hrvatskoj državi i narodu. Ne osijećaju se pripadnicima istog korpusa i njihove kritike nisu odraz altruističke zabrinutosti, nego neke opsesivne zluradosti. Malo baca na koprofiliju preforsirani plitki humor. Meni kad je nešto odbojno, to zaobilazim u širokom luku. Ne kužim te motive , ni dijagnozu.IvyTeasdale wrote:ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Kad si odgojen da ne vrijeđas i ne ponizavas tuđe,a stujes svoje,sve ti je jasno..:-)
Guest- Guest
sta je,eski? :D ostris li zube..:0)Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
Ma tko vas jadnike tulave retarde vrijeđa i ponižava? Kako vas nije sram razvlačiti ostatke pokojnika kao neku putujuću cirkusku predstavu?
Da je Leopold živ jebo bi vam majku i oca.
2014-04-12
frakcija moja,neka misli sto tko hoce i osjeca sto moze..svatko ima svoje sklonosti i kapacitete..ja se volim i nasmijat i svasta procitat..u svakom slucaju,neka javne rijeci..i iskrenosti..samo,treba znat i 'dat i primit',kako bi se u nasim krajevima reklo..B-)frakcija wrote:Al godinama ista škvadra na forumu visi da bi pljuvala po hrvatskoj državi i narodu. Ne osijećaju se pripadnicima istog korpusa i njihove kritike nisu odraz altruističke zabrinutosti, nego neke opsesivne zluradosti. Malo baca na koprofiliju preforsirani plitki humor. Meni kad je nešto odbojno, to zaobilazim u širokom luku. Ne kužim te motive , ni dijagnozu.IvyTeasdale wrote:ma,sto se zamaras,abo..svakome njegovo izdanje na slavu il'ruglo..;-)abraham wrote:Kriticko iznosenje misljenja i vrijedjanje su dvije razlicite stvari.
2014-04-12
Megi, naučit će i Abraham, primat. Ak je savladal davanje, kaj ne bi i primanje.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu
» Index: katoličke nekrofilske orgije
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Srpkinje su omiljene za orgije na Jadranu