Potopilo klošare
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Potopilo klošare
Starhemberg wrote:A još jučer sam jednog forumaša upozoravao da papu ne zove "Sranjo" i da ne pise kako ga "treba priklati kao svinju". Tema odmah do ove. Nije jedini da se tako izražavao.
Katolik se može ne slagati s Papom, može biti i jako ljut i ogorčen, ali na takav način se izražavati o njemu nema pravo...tj.ima jedino ako se odriče katoličanstva...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Pa ako ćemo iskreno ......ne bi se smio tako izražawati o nikome ako se smatra krščaninom.jasambrend wrote:Starhemberg wrote:A još jučer sam jednog forumaša upozoravao da papu ne zove "Sranjo" i da ne pise kako ga "treba priklati kao svinju". Tema odmah do ove. Nije jedini da se tako izražavao.
Katolik se može ne slagati s Papom, može biti i jako ljut i ogorčen, ali na takav način se izražavati o njemu nema pravo...tj.ima jedino ako se odriče katoličanstva...
Ja sam sćientolog pa za mene to ne wrijedi.
Kod nas je propisano newrijeđanje no prwi zakon je : OPSTANI .....a to u suštini znači ako te tko napada : NAPADNI.
Tzw mehanizam ćrne pantere.
NAPAD.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Doduše ne može se s jednom rečenićom opisati ta filozofija pa tko ne zna pomislio bi da mi uwijek napadamo.
Izwadak iz jedne knjige : Gori kuča , ti si watrogasna kola , juriš s jednog kraja grada na drugi ...bijesni psi trče za tobom , grizu ti gume ....šta ćeš naprawiti ?
Statit i napasti bjesne pse
Produžiti dalje
--------------
Odgowor je produžiti dalje.
Zato sam Pizdonu i rekao ono šta sam rekao : da ih nitko neče hebawat nula posto i sad neka pohedu swa ghowna sami koja su izasrali a mi idemo dalje.
PS : Mali pogled na owu sliku , knjige i to .....pokazuje ipak da ja tu scinetologiju ipak ne mogu u par rečenića opisat nego da je to razrađeno do jaja .....TAKO I TAJ NAPAD
Izwadak iz jedne knjige : Gori kuča , ti si watrogasna kola , juriš s jednog kraja grada na drugi ...bijesni psi trče za tobom , grizu ti gume ....šta ćeš naprawiti ?
Statit i napasti bjesne pse
Produžiti dalje
--------------
Odgowor je produžiti dalje.
Zato sam Pizdonu i rekao ono šta sam rekao : da ih nitko neče hebawat nula posto i sad neka pohedu swa ghowna sami koja su izasrali a mi idemo dalje.
PS : Mali pogled na owu sliku , knjige i to .....pokazuje ipak da ja tu scinetologiju ipak ne mogu u par rečenića opisat nego da je to razrađeno do jaja .....TAKO I TAJ NAPAD
2014-04-11
Da ne pričam o wokabularu kojeg koriste kad ih netko takne.
Tako je i owaj naslow smišljen u manje od nano sekunde.
Klošari.
Potopilo.
U prewodu : AJ BOG.
Klošari.
Potopilo.
2014-04-11
jedan oblik licemjerja,tj.nedosljednosti stavova i izostanka imanja misljenja.Starhemberg wrote:Bez obzira, sad ce hvalospjevi sa svih strana. Tesko licemjerje ili kratko pamcenje?
Druga je vrijeđanje krscana od strane nekih koji imaju druge Bogove,poput:Nemaboga..i sl.
No,kao sto vec rekoh,nekarakternost,a i los kucni odgoj.
:-)
2014-04-12
Prvo,ne sjećam se da sam rekao Sranjo,ali eto neka stoji,drugo,nisam rekao da ga treba priklat,već da se nadam da će ga islamisti koje je doveo s avionom priklati u bazilici,i treće,pošto sam se odrekao ne samo katoličanstva,već kršćanstva,pravo je zadovoljstvo kad napokon mogu bez zadrške tako se izražavati,ne samo za papu i glupu katolčad,nego cijelokupnu kršćansku dogmu i ideologiju,kako sa svjetovnog,tako i s duhovnog aspekta.jasambrend wrote:Starhemberg wrote:A još jučer sam jednog forumaša upozoravao da papu ne zove "Sranjo" i da ne pise kako ga "treba priklati kao svinju". Tema odmah do ove. Nije jedini da se tako izražavao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne vidim zašto se ti kao scientolog,mješaš u klošarska posla.RayMabus wrote:Da ne pričam o wokabularu kojeg koriste kad ih netko takne.
Klošari.
Potopilo.
Jedni cigani pljuju na druge cigane,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
Ja kao Hrvat više nepodnosim hrvatsku katolčad nego katolčad u drugim zemljama,jer ova naša katolčad nas jebe,počevši s ovim vatikanskim lihvarskim ugovorima,te vjeronaucima u školi,mješanju biskupa u politiku.
2015-07-23
I ne wolim četnike.Iknarov svjedok wrote:,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
.
2014-04-11
Ucka wrote:
1 - Zidovi jos i danas lupaju glavom o zid kad se mole.
2 -Valjda se i jos danas kaju.
3 -Oni su sto se tice religije, Isusa, svoje napravili.
4 -Nije da se svaki dan nekoga pribija na kriz.
1 - Di si ti to vidio i kada?
Ono šta ti i slični vidite na -Zidu plača- nije nikakvo udaranje glavom u zid
Hajmo malo razuma. Njihanje torzom je način poklona, klanjanja, naklona pred Svemogućim
PS- Daj naučite barem temeljne stvari prije nego komentirate jer neznanjem samo dovodite druge neuke u neznanje.
2 - A za šta to? ( i opet to -valjda- koje pokazuje neznanje)
3 - Da, odbacili kao i druge lažne
4 - Kako ne? Eto se svake godine na Filipinima raspinju.
Uostalom koliko ti znaš o raspinjanju?
Taj Isus nije ni prvi niti zadnji koji je raspet. I kakve to "muke Isusove" se spominju kao najgore???????????????? HAHAHAHAHAHAHA, KOMEDIJA
---------------PRIJE I NAKON TOGA RASPINJNJA, RAZAPETO JE NA DESETINE TISUĆA DOMOLJUBA------------
Samo u jednome danu, rimski general Var je razapeo na križ -20 000- patriota i boraca za slobodu Izraela.
Od Cezareje do Jeruzalema su uz cestu stajali križevi sa mučenicima za vjeru Izraela, za vjeru Abrahama, Izaka i jakova
Zašto pričate o stvarima o kojima -POJMA NEMATE-
Uzmite knjige u ruke pa se informirajte najprije.
josip Flavije je naišao na stotine raspetih medju kojima je prepoznao trojicu poznanika i zatražio je od rimskog prokuratora
da ih poštedi. Ta su -trojica skinuta sa križa ali je samo jedan preživio- i to imate zapisano u knjizi prevedenoj i na Hrvatski.
Ostavite se wickipedije i sl.-znanja- knjige u ruke.
Prije 30-te god. bilo je pogubljenja raspinjanjem a i 70-tih Godina a da ne spominjem ustanak iz 130-te godine kad se bar Kohba
pobunio protiv Rima i njihove tiranije.
Veliki Rabin Akiba ga je pratio i smatrao Mesijom.
Deseci tisuća su raspeti na križeve i tako mučenički umirali po par dana raspeti.
-Muke velikog Rabi Akibe su muke - a ne Isusove (to je bilo uobičajeno, bičevanje i raspinjanje....jako mudo)
Rabi Akiba je mučen tako da je bičevan, raspet a onda su mu, još živome dakako, čeličnim češljevima strugali kožu sa tijela
iščupali jezik ( jer je propovijedao), kodali mu dio po dio mesa, kože sa tijela, sve dok nije ispustio dušu.
O čemu dakle pričate tu ----------vi neznalice
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Realnost je takwa da će naša ushrana desniča owo počet prikaziwat kao ono eto pa NDHa owo ono ...ok sama NDHa u smislu želje naroda za swojom držawom je jedno al owi će to počet malo kao pa nije owo ono mješat babe i žabe pa ču i tim fašistima kad widim da owo koriste za relatiwizaćiju nekih stwari koje su pogrešne ....isto hebat mater.
2014-04-11
RayMabus wrote:Realnost je takwa da će naša ushrana desniča owo počet prikaziwat kao ono eto pa NDHa owo ono ...ok sama NDHa u smsilu želje naroda za swojom držawom je jedno al owi će to počet malo kao pa nije owo ono mješat babe i žabe pa ču i tim fašistima kad widim da owo koriste za relatiwizaćiju nekih stwari koje su pogrešne ....isto hebat mater.
Neće to proći jer ima dovoljno zdravih ljudi koji odbijaju ići ekstremno desno ili lijevo.
2014-04-20
Četnici,ustaše,partizani,sve je to isti kurac,a ti kao intergalaktički admiral trebao bi drugačije gledati na te prizemne stvari.RayMabus wrote:I ne wolim četnike.Iknarov svjedok wrote:,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
.
2015-07-23
Pa to mi je na owim prostorima najdraža igračka.Iknarov svjedok wrote:Četnici,ustaše,partizani,sve je to isti kurac,a ti kao intergalaktički admiral trebao bi drugačije gledati na te prizemne stvari.RayMabus wrote:I ne wolim četnike.Iknarov svjedok wrote:,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
.
Žiwot je igra.
2014-04-11
Bila je i meni,ali ta igračka mi je malo dosadila,osim toga,nije ljudski izrugivat se s bolesnim i potrebitim ljudima a tto je ono što su razno razni idolopoklonici ustaša,partizana i četnika.RayMabus wrote:Pa to mi je na owim prostorima najdraža igračka.Iknarov svjedok wrote:Četnici,ustaše,partizani,sve je to isti kurac,a ti kao intergalaktički admiral trebao bi drugačije gledati na te prizemne stvari.RayMabus wrote:I ne wolim četnike.Iknarov svjedok wrote:,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
.
Žiwot je igra.
2015-07-23
Pa od kad je Wučić na wlasti u Srbiji dakle raja ga je izabrala demokratski .....meni to baš opet..... aktualno.Iknarov svjedok wrote:Bila je i meni,ali ta igračka mi je malo dosadila,osim toga,nije ljudski izrugivat se s bolesnim i potrebitim ljudima a tto je ono što su razno razni idolopoklonici ustaša,partizana i četnika.RayMabus wrote:Pa to mi je na owim prostorima najdraža igračka.Iknarov svjedok wrote:Četnici,ustaše,partizani,sve je to isti kurac,a ti kao intergalaktički admiral trebao bi drugačije gledati na te prizemne stvari.RayMabus wrote:I ne wolim četnike.Iknarov svjedok wrote:,osim ako se kao Hrvat koji nije katolik,ipak na neki način solidariziraš s katolčadi samo zato što si Hrvat kao i oni.
.
Žiwot je igra.
2014-04-11
Balkan je owo.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Realnost je takwa da će naša ushrana desniča owo počet prikaziwat kao ono eto pa NDHa owo ono ...ok sama NDHa u smsilu želje naroda za swojom držawom je jedno al owi će to počet malo kao pa nije owo ono mješat babe i žabe pa ču i tim fašistima kad widim da owo koriste za relatiwizaćiju nekih stwari koje su pogrešne ....isto hebat mater.
Neće to proći jer ima dovoljno zdravih ljudi koji odbijaju ići ekstremno desno ili lijevo.
Efekt leptira.
Doduše malo nas štiti na mentalnoj razini šta smo u NATO i EU pa nismo bar u tom kontekstu wiše nit na nebu nit na zemlji.
Yehudi owo je Balkan .....a Đawa .....NIKAD NE SPAWA.
SMOTRA pripadnika tzv. Albanske nacionalne armije naoružanih do zuba koji pozivaju na mobilizaciju svojih članova u borbu za, kako je rekao jedan od "komandanata" ove terorističke formacije, "zaštitu nacionalnih interesa" zabrinula je Srbe u pokrajini. Reagujući na okupljanje naoružanih Albanaca, Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, u izjavi "Novostima" rekao je da Kfor i međunarodna zajednica moraju da pruže garancije da takvih pojava u našoj južnoj pokrajini neće biti.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:600980-ANA-ponovo-zvecka-oruzjem
2014-04-11
Pa zapravo,možda i spava,u zadnje vrijeme teško ga je dobiti,ne odgovara na pozive..RayMabus wrote:.....a Đawa .....NIKAD NE SPAWA.
2015-07-23
Opčenito ti owdje shranja nekako počmu prwo sa Srbi i Albanći .....onda se to malo prenese drugdje jer owih Srba ima swugdje pošto su ih Turći raspršili stolječima prije i tako to ....pa treba biti oprezan.
I spreman.
ZA DOM SPREMAN.
I spreman.
ZA DOM SPREMAN.
2014-04-11
Nakon Šiptara,Srbalji će imati problema i s balijama u BiH.
2015-07-23
A BiH je wojno gledano meki trbuh Hrwatske i eto nas na početku priče.Iknarov svjedok wrote:Nakon Šiptara,Srbalji će imati problema i s balijama u BiH.
Leptirow efekt.
2014-04-11
To su pičke šiptarske koje bi dobile po čatrunu samo da Ameri nisu odlučili napasti Srbiju.
To je jednako kao da netko od 40 godina ide istući dite od 5 godina...................sramota.
A ni to nisu mogli sami već ih je sudjelovalo 7-8 zemalja..................jadno
To je jednako kao da netko od 40 godina ide istući dite od 5 godina...................sramota.
A ni to nisu mogli sami već ih je sudjelovalo 7-8 zemalja..................jadno
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin šamara klošare...
» Za nichetinja i ostale klosare
» Zadar potop
» SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU
» CROBAROMETAR Spašavanje Agrokora potopilo Plenkovića i vladu
» Za nichetinja i ostale klosare
» Zadar potop
» SNAŽNO NEVRIJEME POTOPILO ISTRU