Evropu vode idioti
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evropu vode idioti
ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
Guest- Guest
Ma 100 al nije to nego kako sam iša skočit na dwojiću onda sam skoćija na jednu metalnu ogradu da se odbaćim na njih a to bilo klizawo i onda bočno kako sam skliznija nogom s kojom sam sta samo o nju tresnija al odma se diga i trečeg za prsi al mi se izmigoljija a nabija sam i nogu pa nisam moga za njim jer se nisam moga zatrčat .....swa trojiča nestala sa widika jeba in ja mater,bogomdani wrote:ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
Klizaw metal ...nije zid nego ograda od pola metra i skočija na nju da se bačim na owu dwojiću swom snagom al tko je iša za tim da je to tako klizawo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Misliš da je Longi predebeo ?bogomdani wrote:ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
RayMabus wrote:Ma 100 al nije to nego kako sam iša skočit na dwojiću onda sam skoćija na jednu metalnu ogradu da se odbaćim na njih a to bilo klizawo i onda bočno kako sam skliznija nogom s kojom sam sta samo o nju tresnija al odma se diga i trečeg za prsi al mi se izigoljija a nabija sam i nogu pa nisam oga za njim jer se nisam moga zatrčat .....swa trojiča nestala sa widika jeba in ja mater,bogomdani wrote:ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
zaebo si i Velikog Meštra..
Guest- Guest
Ma jok,masivan je i jak,visok...no takvi imaju beda i kad sami opizde uslijed...gravitacije...Iknarov svjedok wrote:Misliš da je Longi predebeo ?bogomdani wrote:ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
Guest- Guest
Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
Kreteni imaju sreče šta sam miroljubiw i ne nosim oružje a niti mi treba za te kretene inače bi ih skupljali po uliči.
Kreteni imaju sreče šta sam miroljubiw i ne nosim oružje a niti mi treba za te kretene inače bi ih skupljali po uliči.
2014-04-11
Znači ipak imaš malo trbušćići.Ja imam 190 a imam jedva 94 kg.RayMabus wrote:Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
2015-07-23
Jel ovo neko izmjenjivanje mjera,prije oficijelnog upoznavanja??...potsjeca me na chat pokojni.,..Iknarov svjedok wrote:Znači ipak imaš malo trbušćići.Ja imam 190 a imam jedva 94 kg.RayMabus wrote:Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
Guest- Guest
haha jebo te,pa zar izgleda takobogomdani wrote:Jel ovo neko izmjenjivanje mjera,prije oficijelnog upoznavanja??...potsjeca me na chat pokojni.,..Iknarov svjedok wrote:Znači ipak imaš malo trbušćići.Ja imam 190 a imam jedva 94 kg.RayMabus wrote:Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
2015-07-23
boga mi,izgleda,stovise podsjetilo me na bivstvovanje u Sobi za Staru Ekipu,i snubljenje zena,Mlatki i onijah udanih nezadovoljnica...Iknarov svjedok wrote:haha jebo te,pa zar izgleda takobogomdani wrote:Jel ovo neko izmjenjivanje mjera,prije oficijelnog upoznavanja??...potsjeca me na chat pokojni.,..Iknarov svjedok wrote:Znači ipak imaš malo trbušćići.Ja imam 190 a imam jedva 94 kg.RayMabus wrote:Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
Guest- Guest
Internet droljiće.bogomdani wrote:
boga mi,izgleda,stovise podsjetilo me na bivstvovanje u Sobi za Staru Ekipu,i snubljenje zena,Mlatki i onijah udanih nezadovoljnica...
2014-04-11
ne,ne,ne Longi,samo zapostavljene,nezadovoljne,i razocarane djeve,zeljne iskrene paznje i njeznosti...RayMabus wrote:Internet droljiće.bogomdani wrote:
boga mi,izgleda,stovise podsjetilo me na bivstvovanje u Sobi za Staru Ekipu,i snubljenje zena,Mlatki i onijah udanih nezadovoljnica...
Guest- Guest
Pa to sam i rekao : Interent droljiće.bogomdani wrote:ne,ne,ne Longi,samo zapostavljene,nezadovoljne,i razocarane djeve,zeljne iskrene paznje i njeznosti...RayMabus wrote:Internet droljiće.bogomdani wrote:
Last edited by RayMabus on 17/4/2016, 17:40; edited 1 time in total
2014-04-11
ehh,nemas ti pojma kakva je muka zeni primati istu dosadnu mjuzevu kitu 10-20 godina...refrešing sa strane dodje kao kiša u sušnom periodu..RayMabus wrote:Interent droljiće.bogomdani wrote:ne,ne,ne Longi,samo zapostavljene,nezadovoljne,i razocarane djeve,zeljne iskrene paznje i njeznosti...RayMabus wrote:Internet droljiće.bogomdani wrote:
Guest- Guest
A ništa,razmjenili smo technical data,sad još brojeve moba ibogomdani wrote:boga mi,izgleda,stovise podsjetilo me na bivstvovanje u Sobi za Staru Ekipu,i snubljenje zena,Mlatki i onijah udanih nezadovoljnica...Iknarov svjedok wrote:haha jebo te,pa zar izgleda takobogomdani wrote:Jel ovo neko izmjenjivanje mjera,prije oficijelnog upoznavanja??...potsjeca me na chat pokojni.,..Iknarov svjedok wrote:Znači ipak imaš malo trbušćići.Ja imam 190 a imam jedva 94 kg.RayMabus wrote:Ma imam 187 ćm i oko 99 kila kila gore dole ....linija ko Klint Eastwood a ni faća nije daleko.
2015-07-23
kic wrote:a majketi bogove..RayMabus wrote:To je i Nostradamus napisa prije pet stoljeća.
Mogu i citirat tj točno izvuć citat.
Oooooooooooooooooooooo muda ti isisova
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mnogi idjoti vode puno toga..od velikih pa sve do minornih stvari...
Guest- Guest
Neki dan sam u jednim novinama naišao na riječ panseksualac.RayMabus wrote:Bi seks ......nisam ograničen ....
Možda si ti panseksualac?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glupa riječ. Ona bi na češkom značila gospodin seksualac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» KOJI STE VI IDIOTI…
» Idioti godine u splitu...
» antife su jebeni idioti
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» KOJI STE VI IDIOTI…
» Idioti godine u splitu...
» antife su jebeni idioti
Page 5 of 5