Evropu vode idioti
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evropu vode idioti
Matrijahalna imperija je neodržiwa ......uwijek je bila ....i sad će isto jer je to tako.
Došli roditelji pa naprawili owo društwo pa se čude šta im se sinowi ne žene
PA ŽENI TI TO AKO TI SE ŽENI.
JA NEĆU.
ŽIWI I PUSTI DRUGE DA ŽIWE.
PUSTI ME NA MIRU.
Došli roditelji pa naprawili owo društwo pa se čude šta im se sinowi ne žene
PA ŽENI TI TO AKO TI SE ŽENI.
JA NEĆU.
ŽIWI I PUSTI DRUGE DA ŽIWE.
PUSTI ME NA MIRU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je pogrešan citat jednog stiha R.čorbe.RayMabus wrote:Priča o ženama udawi.
Ide:Priča o ljubavi,obično ugnjavi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja baš priem kawu ....naprawija je maloprije.
Imam nekog poslića popodne pa onda .....
Imam nekog poslića popodne pa onda .....
2014-04-11
Bolje bi nam sjela ebena kofi,kad bi smo otišli kod jastreba na Krk,pa da nam on napravi jednu domaću.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ajmo malo prestat pričat o ženama. Stalno se ponawljam. Nemam šta wiše reči i postajem dosadan sam sebi. Ne zanimaju me i točka. Kad se ukine matrijahalna imperija možda tj zanimat če me kreirat obitelj a owako ne i to je to
2014-04-11
e jebi te se obojica,sad ću morat i ja na kofi,a ne sjeda mi baš sad kad sam ždero neke slatkiše
2015-07-23
Dobro,ako ti se ne priča o ženama,s obzirom da smo oba biseksualci,možemo i o dečkima.RayMabus wrote:Ajmo malo prestat pričat o ženama. Stalno se ponawljam. Nemam šta wiše reči i postajem dosadan sam sebi. Ne zanimaju me i točka. Kad se ukine matrijahalna imperija možda tj zanimat če me kreirat obitelj a owako ne i to je to
2015-07-23
Ja kavu ne pijem nikad. Eventualno kad dođem kod nekog kući pa žena već iznese.Iknarov svjedok wrote:e jebi te se obojica,sad ću morat i ja na kofi,a ne sjeda mi baš sad kad sam ždero neke slatkiše
Jedino tada,ali kod kuće ili u kafiću baš nikad.
Mislim,ono mogu je popiti,ali nisam ovisnik i kavopija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ebote... .Bogi,dupe uza Zid...Iknarov svjedok wrote:Dobro,ako ti se ne priča o ženama,s obzirom da smo oba biseksualci,možemo i o dečkima.RayMabus wrote:Ajmo malo prestat pričat o ženama. Stalno se ponawljam. Nemam šta wiše reči i postajem dosadan sam sebi. Ne zanimaju me i točka. Kad se ukine matrijahalna imperija možda tj zanimat če me kreirat obitelj a owako ne i to je to
Guest- Guest
Dobro,ti udaraš po pivuši,pa onda ne ide baš kava uz to.jastreb wrote:Ja kavu ne pijem nikad. Eventualno kad dođem kod nekog kući pa žena već iznese.Iknarov svjedok wrote:e jebi te se obojica,sad ću morat i ja na kofi,a ne sjeda mi baš sad kad sam ždero neke slatkiše
Jedino tada,ali kod kuće ili u kafiću baš nikad.
Mislim,ono mogu je popiti,ali nisam ovisnik i kavopija.
2015-07-23
Opusti se i budi moderan ko ja i Longi.bogomdani wrote:a ebote... .Bogi,dupe uza Zid...Iknarov svjedok wrote:Dobro,ako ti se ne priča o ženama,s obzirom da smo oba biseksualci,možemo i o dečkima.RayMabus wrote:Ajmo malo prestat pričat o ženama. Stalno se ponawljam. Nemam šta wiše reči i postajem dosadan sam sebi. Ne zanimaju me i točka. Kad se ukine matrijahalna imperija možda tj zanimat če me kreirat obitelj a owako ne i to je to
2015-07-23
Ne priča mi se ni o njima Naginjem ipak prema ženama.
Čuj stwari su jednostawne .....matrijahalna imperija ....nitko je nema muda niti wolje ukidat ....to ide dok ne krahira swe a kad se sjete to isprawljat ispast če da treba 20 godina dok djeća postanu weliki ( wojnći ili radna snaga ).
EU ekonomija će krahirat , waljanje wamo tamo .....bit če weselo jer matrijahalna imperija znači krah sistema a krah sistema je PIZDARIJA NA KWADRAT.
SWE ŠTA SU ŽENE ZARADILE SWOJIM RADOM ČE PROPAST.
SIZIFOWKE.
DEBILI.
Čuj stwari su jednostawne .....matrijahalna imperija ....nitko je nema muda niti wolje ukidat ....to ide dok ne krahira swe a kad se sjete to isprawljat ispast če da treba 20 godina dok djeća postanu weliki ( wojnći ili radna snaga ).
EU ekonomija će krahirat , waljanje wamo tamo .....bit če weselo jer matrijahalna imperija znači krah sistema a krah sistema je PIZDARIJA NA KWADRAT.
SWE ŠTA SU ŽENE ZARADILE SWOJIM RADOM ČE PROPAST.
SIZIFOWKE.
DEBILI.
2014-04-11
Surowo al efikasno.Iknarov svjedok wrote:Šta misliš o spartanskom društvu Ray ?
2014-04-11
Sjetih se 300:Rise of an empire,kako lika naguraju na koljena,kao i zenu i u trenu kad jedan zeni zguza zabije Kitu,drugi njenom muzu presjece grkljan...opako,prilicno..RayMabus wrote:Surowo al efikasno.Iknarov svjedok wrote:Šta misliš o spartanskom društvu Ray ?
Guest- Guest
Prije 20-ak dana sam skočija na trojiću al sam se poskliznija pa sam se natuka , još mi prsti na lijewoj rući nisu došli u red tj nemogu ih sawit .....kad sam se diga jednoga sam zgrabija za prsi al mi se izmigoljija a nisam se moga zatrčat jer sam i nogu nabija .....klizawo bilo a ja skočija ka tigar al tko je iša za tim da je to klizaowo ......swa trojića isparila a swi moje jačine i mlađi.bogomdani wrote:Sjetih se 300:Rise of an empire,kako lika naguraju na koljena,kao i zenu i u trenu kad jedan zeni zguza zabije Kitu,drugi njenom muzu presjece grkljan...opako,prilicno..RayMabus wrote:Surowo al efikasno.Iknarov svjedok wrote:Šta misliš o spartanskom društvu Ray ?
Ne treba meni Sparta ....JA JESAM SPRATA.......eto niste ni znali da sam se prije dawadeset dana potuka tj iša potuć sa trojićom al su utekli.
Ne goworim ja puno toga o sebi .......eto znate i owaj podatak ....kad smo weć kod SPARTE.
2014-04-11
Interesantno je to,kad krenes na jednog,ovaj se suprotstavi,kad krenes na dvojicu-trojicu,prilicno se zbune i useru...valjda misle,ovaj je pravo ludjak..
Guest- Guest
Ne znam ja šta oni misle .....meni pukne film pa ih watam pa tko žiw tko mrtaw ....još mi se nisu prsti isprawili tj nemogu ih stegnit do kraja normalno ....tribat če mi ih netko izwuč da te kosti malo porawna unutra al ok hebe me se .....isprawit će se s wrimenom .....swaki dan ih swe bolje stiskam u šaku.
2014-04-11
Ma hebeš to. Prominimo temu. Koliko je meni to bitno samo gowori podatak da to nisa ni spomenija na forumu. Čisto kako ste spoenili SPartu pa eto događaj od prije nekih 20 dana.
AJmo na owo :
Weslo weselo ......najlakše se potuć ...tko oće batine ka owa trojića šta su mislila da mogu swašta jer ih je wiše i ima ih komad ( ko i mene ) ..........malo su se zahebali ...u proračunu.
AJmo na owo :
Weslo weselo ......najlakše se potuć ...tko oće batine ka owa trojića šta su mislila da mogu swašta jer ih je wiše i ima ih komad ( ko i mene ) ..........malo su se zahebali ...u proračunu.
2014-04-11
ebi ga Longi,sam pad bez pripomoci te dobro izlomio..ebote,imas kojih 500 kilograma???
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» KOJI STE VI IDIOTI…
» Idioti godine u splitu...
» antife su jebeni idioti
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» KOJI STE VI IDIOTI…
» Idioti godine u splitu...
» antife su jebeni idioti
Page 4 of 5