antife su jebeni idioti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
antife su jebeni idioti
http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/10/anti-fascists-crash-nationwide-protests-against-sharia-law/
Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
antife su glupi, Breitbart je...?
Guest- Guest
Re: antife su jebeni idioti
Objavljeno 20. svi. 2017.
Deseci tisuća ljudi hodali su za život Zagrebom i Splitom, u subotu 20. svibnja, na 2. nacionalnom Hodu za život. Miroljubivi hod u znak potpore životu – temeljnom ljudskom pravu, u Zagrebu je krenuo s Trga Franje Tuđmana prema Trgu bana Josipa Jelačića, a vesela je povorka cijelim putem pjesmom slavila dar života.
Deseci tisuća ljudi hodali su za život Zagrebom i Splitom, u subotu 20. svibnja, na 2. nacionalnom Hodu za život. Miroljubivi hod u znak potpore životu – temeljnom ljudskom pravu, u Zagrebu je krenuo s Trga Franje Tuđmana prema Trgu bana Josipa Jelačića, a vesela je povorka cijelim putem pjesmom slavila dar života.
Ti mater
Hodaju za zivot
A onda po ulici zaustavljaju ljude i zicaju za kruh, za napuštenu djecu , za bolesne ..
Mrs u pm
Hodaju za zivot
A onda po ulici zaustavljaju ljude i zicaju za kruh, za napuštenu djecu , za bolesne ..
Mrs u pm
glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
ništa krivo nije rekla, a ne znam o kom se radi, breitbart to cijelo vrijeme i tvrdi, nema islama nema problema
A tko i zašto organizira skupove protiv šerijata po Americi?
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
ništa krivo nije rekla, a ne znam o kom se radi, breitbart to cijelo vrijeme i tvrdi, nema islama nema problema
https://en.wikipedia.org/wiki/Katie_McHugh
komentirala je privatno na svom osobnom Twiteru napad u Londonu i dobila otkaz
što je onda Breitbart ako su antife idioti?
Last edited by glas uhljeba on 13/6/2017, 15:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
Pa ok
Ti to mozes teći na nivou retardiranog novinara kajav jesi bez dublje analize
Sramotimo je da prodaješ pamet na ovom forumu
Na taj nacin
Po meni zaradio si za takve izjave tužbu ili bar nogu u dupe
Smrt fašizmu , sloboda narodu , živio šerijat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
glas uhljeba wrote:marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
https://en.wikipedia.org/wiki/Katie_McHugh
komentirala je privatno na svom osobnom Twiteru napad u Londonu i dobila otkaz
što je onda Breitbart ako su antife idioti?
Blago tebi, znaš na vikipediji.
crvenkasti-
2014-04-17
sora de ne seri jeboteSora wrote:marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
Pa ok
Na taj nacin
evo i ja tvrdim da je islam po europi opca opasnost jer je taj islam sve radikalniji i radikalnij zahvaljujuci saudima i njihovom tumacenju islama kao superironog, vecina muslimana tvrdi da ce islam prevladat , znaci vecina od 99,9% a to znaci da mora doci do proljevanja krvi na euro tlu jer njih je sve vise svakim danom, kad dojde do odredjenog postotka pocet ce otvoreno stvaranje cisto muslimanskih zona koje su sad jos uvijek skrivene i zataskane i postoje,
rak rana i to maligna
Leviathan2 wrote:sora de ne seri jeboteSora wrote:marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
Pa ok
Na taj nacin
evo i ja tvrdim da je islam po europi opca opasnost jer je taj islam sve radikalniji i radikalnij zahvaljujuci saudima i njihovom tumacenju islama kao superironog, vecina muslimana tvrdi da ce islam prevladat , znaci vecina od 99,9% a to znaci da mora doci do proljevanja krvi na euro tlu jer njih je sve vise svakim danom, kad dojde do odredjenog postotka pocet ce otvoreno stvaranje cisto muslimanskih zona koje su sad jos uvijek skrivene i zataskane i postoje,
rak rana i to maligna
radikalni islam su ti ko ercegovci i vlaji znamo mi to kako završava.
Guest- Guest
islam je sam po sebi radikalan, neke struje u islamu su ga omeksale ali su jednostavno marginalne, najradikalniji je suni pa daleko dalje shia , najpitomiji su kureshije i sufije te alevije, al oni su minorancaGnječ wrote:Leviathan2 wrote:sora de ne seri jeboteSora wrote:marcellus wrote:glas uhljeba wrote:Brietbart neki dan dao otkaz svojoj novinarki koja je privatno na Twitteru komentrala kako ne bi bilo terorističkih napada da nije Islama u Britaniji
Pa ok
Na taj nacin
rak rana i to maligna
radikalni islam su ti ko ercegovci i vlaji znamo mi to kako završava.
marc, posto i ja sebe smatram antifasistom i ne podnosim organski fashizam nacizam i ostali izam molio bih te da nadalje stavljas dodatak, takozvane antife, ili genetski otpad antifasizma,marcellus wrote:http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/10/anti-fascists-crash-nationwide-protests-against-sharia-law/
ipak nije u redu sve vrijedjat , ti o kojima pises su ukrali antifasizam i nemaju blage veze sto je to, soroseva i americka definicija antifasizma nije ista originalu
» KOJI STE VI IDIOTI…
» sad će tek antife popizdit na reprezentaciju...
» antife i četnici se raduju
» Idioti godine u splitu...
» KOJI STE VI IDIOTI…
» sad će tek antife popizdit na reprezentaciju...
» antife i četnici se raduju
» Idioti godine u splitu...
Page 1 of 3