Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
znam šustera,ali to nemaju u vegasu ja nevolim more,kopneno sam stvorenje,hvali more drz se kopna,ajd bio sam jednom kad sam bio klinjo mater me odvukla na silu,kasnije se jednom vozio brodom doduse samo 2 sata do destinacije,to mi je bilo o.kmetilda wrote:The Republic of Dream wrote:to sam vec napravio,jos mi zvoni u ushima od onih mashina za kockanje,samo nisam imao sta prokockati,a i da jesam nikad nisam naucio poker i te glupe kockarske igremetilda wrote:The Republic of Dream wrote:malo odmoriti,moza nesto napraviti zabavno,nemam pojma
ti si u americi ako sam dobro shvatila... da sam ja tamo otišla bih u vegas i prokockala svu svoju ušteđevinu od tri kune
mene su djeca bila naučila igrati poker ali sam zaboravila.. ma naći ćeš već nešto za utrošiti tjedan slobodnih dana.. ja bih osim vegasa otišla na neki svjetionik daleko od gužve i uživala u moru i galebovima.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:
znam šustera,ali to nemaju u vegasu ja nevolim more,kopneno sam stvorenje,hvali more drz se kopna,ajd bio sam jednom kad sam bio klinjo mater me odvukla na silu,kasnije se jednom vozio brodom doduse samo 2 sata do destinacije,to mi je bilo o.k
što je šuster? zanimljivo, ni ja dugo nisam voljela more, naučila plivati tek u četvrtom osnovne, u međuvremenu se utapala tri puta, onda smo jednom išli trajektom za anconu, upali u neke ogromne valove, mene bilo strah stati u kabini pa rekoh idem se suočiti s tom aždajom, ako imam poginuti nek to bude oči i oči.. izašla na palubu kad ono valovi preko broda.. nisam bila jedina.. neki momak se također dovukao na palubu pa smo pričali o zajedničkom strahu i tako je na kraju brod izašao iz valova... otad volim more i miris joda.. još jedan dokaz one što te ne ubije to te ojača
Guest- Guest
bome se ovo vrijeme mijenja iz sata u sat.. čas oblaci, čas sunce, čas rosulja, čas sparno.. inače bi sve bilo izvrsno
Guest- Guest
to ti je ona igra karata gdje su as i desetke pune a sa sedmicama mozes pobijatimetilda wrote:The Republic of Dream wrote:
znam šustera,ali to nemaju u vegasu ja nevolim more,kopneno sam stvorenje,hvali more drz se kopna,ajd bio sam jednom kad sam bio klinjo mater me odvukla na silu,kasnije se jednom vozio brodom doduse samo 2 sata do destinacije,to mi je bilo o.k
što je šuster? zanimljivo, ni ja dugo nisam voljela more, naučila plivati tek u četvrtom osnovne, u međuvremenu se utapala tri puta, onda smo jednom išli trajektom za anconu, upali u neke ogromne valove, mene bilo strah stati u kabini pa rekoh idem se suočiti s tom aždajom, ako imam poginuti nek to bude oči i oči.. izašla na palubu kad ono valovi preko broda.. nisam bila jedina.. neki momak se također dovukao na palubu pa smo pričali o zajedničkom strahu i tako je na kraju brod izašao iz valova... otad volim more i miris joda.. još jedan dokaz one što te ne ubije to te ojača
2018-03-12
zaboravila sam i kako se igraju žandari...
otvorim ovaj forum iz navike i nema ništa što bih pročitala sa zanimanjem...
otvorim ovaj forum iz navike i nema ništa što bih pročitala sa zanimanjem...
Guest- Guest
2018-03-12
2018-03-12
gnjavili su nas po nekoj travi i malo su nas zbunili svojim uštogljenim stavom, a znaš nas mediterance...onda smo mi propustili šansu da ih nadmudrimo pa su nas gnjavili još nekih pola sata.. džaba je bilo naše urlanje i skakanje i vrištanje, oni mrtvi hladni.. onda su nas neki ljudi u plavom natjerali da se igramo ubacivanja lopte u neku mrežu.. tamo ti ispred mreže stoji čovac kojega nazivaju golmanom.. njihov je uhvatio dvije lopte, naš tri.. dalje ne znam jer od pucnjave i vrištanja u gradu nisam ništa čula..ali sve skupa me je to jako nanerviralo...jutros mi bio nizak tlak i jako mi se spava cijeli dan.. jesam li dobro objasnila?
Guest- Guest
a toje ono kad 10 likova trce za loptom a cijela drzava pizdi na to,uvjek sam bio cudan sto me za to bolio kuki
je to je to, neki to zovu football.. u pravilu ne gledam, ali sa 5 muških u kući teško je pobjeći.. za domaću ligu ne marim, bolje bi igrale konice s placa, a i na višoj razini obično dobijemo više lopti u mrežu nego što ih zabijemo... meni je zabavno gledati kako muškarci plaču kad izgube... to je valjda jedina prilika kad mogu otvoreno plakati
Guest- Guest
jesi gledala onu sa jajastom loptom,to je pravi footall
samo nešto malo u filmovima ali ne razumijem tu igru
gledala sam sad tekmu i navijala za japance.. izgubili smo u 95-toj minuti
gledala sam sad tekmu i navijala za japance.. izgubili smo u 95-toj minuti
Guest- Guest
tlak mi je 111/67 ... znojim se kao da me je netko ubacio u neretvu.. ali glavno da ne pada snijeg i da ne pljušti kiša... išla sam u spizu i rekla susjedi mariji samo dobro jutro.. inače me zadrži makar pola sata.. baš sam zla...
Guest- Guest
šta je spiza? kazu da je bijeli luk najbolji regulator pritiska
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...