Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
dobro, malkice mi žao što danas nije subota uvečer, al kaj se more ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Imam osjecaj da napokon hvatam zraka....sad hocu li opet morat pod vodu,vidjet cemo..
Guest- Guest
danas se osjećam gotovo izvrsno, ali sutra počinje novi radni tjedan pa eto, crvić kopa po podsvijesti i kvari mi dobro raspoloženje...
Guest- Guest
Kao crna rupa bez dna.
Rijetko osjetim da je bolje da me nema...
Rijetko osjetim da je bolje da me nema...
Guest- Guest
vozis nekog na hitnu, a lampica za motor se upali..
i sve dobro prodje prodje!
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:cekam vikend tjedan dana slobodan
šta ćeš raditi tjedan dana? ljenčariti?
Guest- Guest
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:malo odmoriti,moza nesto napraviti zabavno,nemam pojma
ti si u americi ako sam dobro shvatila... da sam ja tamo otišla bih u vegas i prokockala svu svoju ušteđevinu od tri kune
Guest- Guest
to sam vec napravio,jos mi zvoni u ushima od onih mashina za kockanje,samo nisam imao sta prokockati,a i da jesam nikad nisam naucio poker i te glupe kockarske igremetilda wrote:The Republic of Dream wrote:malo odmoriti,moza nesto napraviti zabavno,nemam pojma
ti si u americi ako sam dobro shvatila... da sam ja tamo otišla bih u vegas i prokockala svu svoju ušteđevinu od tri kune
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:to sam vec napravio,jos mi zvoni u ushima od onih mashina za kockanje,samo nisam imao sta prokockati,a i da jesam nikad nisam naucio poker i te glupe kockarske igremetilda wrote:The Republic of Dream wrote:malo odmoriti,moza nesto napraviti zabavno,nemam pojma
mene su djeca bila naučila igrati poker ali sam zaboravila.. ma naći ćeš već nešto za utrošiti tjedan slobodnih dana.. ja bih osim vegasa otišla na neki svjetionik daleko od gužve i uživala u moru i galebovima.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...