Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
ti patis od insomnie ;-)kic wrote:ne mog zaspati a za dvasata budjenje :naaay
2014-04-12
nisam ni minute zaspao, a sad opet ne mogu.. popodneni drijemezi su kraljevstvo nedostizno za mene trenutno..maggie13 wrote:ti patis od insomnie ;-)kic wrote:ne mog zaspati a za dvasata budjenje :naaay
hmm,pa kako se osjecas? @_@kic wrote:nisam ni minute zaspao, a sad opet ne mogu.. popodneni drijemezi su kraljevstvo nedostizno za mene trenutno..maggie13 wrote:ti patis od insomnie ;-)kic wrote:ne mog zaspati a za dvasata budjenje :naaay
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Jutros sam se probudila izvanstranački. I odmah su me stavili na listu. Bila sam druga, a poviše mene je bio jedan fini gospodin koji je djelovao dosta manijačno.Na glavi je držala cjediljku, tako da su joj kroz one rupice ulazile samo parcijalne spoznaje koje su se u glavi ispreplitale, da bi na kraju izlazile na usta kao siječanjski manifest za dvije osobe.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
supergut..nekom klincu i krscanski blagdani..morgen i montag ne radim..
Guest- Guest
Jutros sam bila dosta skeptična prilikom buđenja. Najprije sam provjerila da li sam to ja, a onda sam se tek probudila. Strašno ne volim kad se umjesto mene probudi netko drugi. Nekidan se tako umjesto mene probudila susjeda Katica i dok sam ja spavala ona je otišla na pazar, očistila kuću, spremila ručak, završila fakultet i ispuhala nos.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zatezanje je samo krpanje postojećeg. Korjenito servisiranje je učinkovitije.
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...
» Kako će danas...