Kako se osjecate danas?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Kako se osjecate danas?
Noor wrote:opterećeno
baš tako - već sam zaboravila kad je počelo jutro .... za sat vremena pićim u tvoj kraj - do mraka trebam biti na dva mjesta, za treće nije bitno jel dan ili mrak, tak da sam to ostavila za kraj.
U povratku bi skočila do Ikee - takav je plan.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
dobro.... nakon ovotjedne gungule na svim nivojima stiže jedan miran vikend.
2017-06-06
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bem ti tempo...hjoojorion wrote:Noor wrote:opterećeno
baš tako - već sam zaboravila kad je počelo jutro .... za sat vremena pićim u tvoj kraj - do mraka trebam biti na dva mjesta, za treće nije bitno jel dan ili mrak, tak da sam to ostavila za kraj.
U povratku bi skočila do Ikee - takav je plan.
kak se negda lepo živelo, hoćem te cajte nazaj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
danas, kao i jučer i prekjučer i svih ovih dana od kad se pomaknuo sat osjećam se kao pilić u inkubatoru.
Noć se spušta prerano i traje predugo
Noć se spušta prerano i traje predugo
2017-06-06
Blago tebi, meni svaki dan isti :Dorion wrote:subota... osjećam se haj-mozak baj baj
Guest- Guest
:( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
2017-06-06
Meni je mozak svaki dan baj, baj :) (i sve više i više:))orion wrote::( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
Sretna si, imaš subotu!
I, to je nešto ;)
Guest- Guest
mativka wrote:Meni je mozak svaki dan baj, baj :) (i sve više i više:))orion wrote::( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
Sretna si, imaš subotu!
I, to je nešto ;)
imam i nedjelju
.... čitala sam malo temu Prokletstvo dobrih namjera ....kaj su danas dečki bili jako inspirirani ne temu teorija bez prakse razvoja bez rada ....
2017-06-06
Ja sam jutros i tijekom dana u pauzama.orion wrote:mativka wrote:Meni je mozak svaki dan baj, baj :) (i sve više i više:))orion wrote::( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
Sretna si, imaš subotu!
I, to je nešto ;)
imam i nedjelju
.... čitala sam malo temu Prokletstvo dobrih namjera ....kaj su danas dečki bili jako inspirirani ne temu teorija bez prakse razvoja bez rada ....
volim kada se tema razvije, tada se povučem i samo čitam :)
U svima vidim nešto dobro i razumno. Kada bi se barem sve to moglo spojiti u jedno...
Guest- Guest
mativka wrote:Ja sam jutros i tijekom dana u pauzama.orion wrote:mativka wrote:Meni je mozak svaki dan baj, baj :) (i sve više i više:))orion wrote::( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
Sretna si, imaš subotu!
I, to je nešto ;)
imam i nedjelju
U svima vidim nešto dobro i razumno. Kada bi se barem sve to moglo spojiti u jedno...
:) .... ekonomija je kao meteorologija - zbog teorije kaosa nemoguće točno predvidiva.
2017-06-06
Trebaju ženama prepustiti ekonomiju ;)orion wrote:mativka wrote:Ja sam jutros i tijekom dana u pauzama.orion wrote:mativka wrote:Meni je mozak svaki dan baj, baj :) (i sve više i više:))orion wrote::( ...... ponekad se čini da mi se mozak pretvorio u kašu, ponekad se pitam gdje je ta nirvana -zašto me zaobilazi.... ali zapravo ako ću biti poštena prema sebi - da mi ne odgovara takav tempo sigurno bih nešto poduzela i promijenila situaciju.
Sretna si, imaš subotu!
I, to je nešto ;)
imam i nedjelju
:) .... ekonomija je kao meteorologija - zbog teorije kaosa nemoguće točno predvidiva.
Guest- Guest
mativka wrote:orion wrote:mativka wrote:orion wrote:mativka wrote:Trebaju ženama prepustiti ekonomiju ;)
makro ekonomiju bi pretvorile u alkemiju
2017-06-06
Primjenjivu u jednostavnom obliku života :)orion wrote:mativka wrote:orion wrote:mativka wrote:orion wrote:
makro ekonomiju bi pretvorile u alkemiju
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Kako se osjecate danas?
» Kako će danas...