ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a - Page 3 Empty Re: Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a

Post by vuksadinare 13/4/2016, 16:13

asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:... Znas li ti asila da ti je rodjo Kao ratni reporter se povukao medju zadnjima s gardistima Iz prvog zapaljenog sela u djelatnosti Ćelije ... O da Je takodjer Kao jedini novinar usao nesigurnosti u Dalju tijekom borbi i dosao gotovo ne opkoljene i napadnute policijske postaje ... IMA ČOVJEK Muda ja Stvarno IDE polukružno najrizicnija podrucja
znači da J. daje ZA PRAVO da danas može otvoreno propagirati vehabijske teroriste na državnoj televiziji snimajući propagadne uratke o pacovskim kanibalima Kao romantičnim revolucionarima?
pa di ti je dokaz da Siri vehabijsku propagandu? ... da sto se slikao sa nekakvim arapskim borcima i dobio OD njih intervju .... pa Onda 90% reportera u SVIJETU propagira vehabizma ... pa malo reporterstva narocito ratnog Je da se nadjes sto blize pogibelji pa CAK i da dobijes neku reportazu OD neprijatelja ... po tebi Su Onda sam Željko Malnar propagirao vehabizam Jer se slikao s mudjehidima u afganistanu, pakistanu i OD njih dobivao reportazne intervjue ..
arapskim borcima? hahaha bliskim al kaidi, Koji režu Glave i jedu jetru zarobljenika, TE Hoče uspšostavu Kalifata na teritoriju GDJE mudro tuckaš svoje umotvorine, Vuče moj naivan si ko Boža
Pa daj cvrsti dokaz jebote...a ne rezu glave i jedu jetra..i zeljko malnar je netom nakon sto su mudjehidi odrali kozu i odrezali glavu nevjerniku razgovarao sa njihovom vodjom

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a - Page 3 Empty Re: Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a

Post by Kermit 13/4/2016, 16:29

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:... Znas li ti asila da ti je rodjo Kao ratni reporter se povukao medju zadnjima s gardistima Iz prvog zapaljenog sela u djelatnosti Ćelije ... O da Je takodjer Kao jedini novinar usao nesigurnosti u Dalju tijekom borbi i dosao gotovo ne opkoljene i napadnute policijske postaje ... IMA ČOVJEK Muda ja Stvarno IDE polukružno najrizicnija podrucja
znači da J. daje ZA PRAVO da danas može otvoreno propagirati vehabijske teroriste na državnoj televiziji snimajući propagadne uratke o pacovskim kanibalima Kao romantičnim revolucionarima?
pa di ti je dokaz da Siri vehabijsku propagandu? ... da sto se slikao sa nekakvim arapskim borcima i dobio OD njih intervju .... pa Onda 90% reportera u SVIJETU propagira vehabizma ... pa malo reporterstva narocito ratnog Je da se nadjes sto blize pogibelji pa CAK i da dobijes neku reportazu OD neprijatelja ... po tebi Su Onda sam Željko Malnar propagirao vehabizam Jer se slikao s mudjehidima u afganistanu, pakistanu i OD njih dobivao reportazne intervjue ..
arapskim borcima? hahaha bliskim al kaidi, Koji režu Glave i jedu jetru zarobljenika, TE Hoče uspšostavu Kalifata na teritoriju GDJE mudro tuckaš svoje umotvorine, Vuče moj naivan si ko Boža
Pa daj cvrsti dokaz jebote...a ne rezu glave i jedu jetra..i zeljko malnar je netom nakon sto su mudjehidi odrali kozu i odrezali glavu nevjerniku razgovarao sa njihovom vodjom
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 13/4/2016, 16:29

Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a - Page 3 12998582_1584677018514365_6348500710496313314_n
Đubre sa pacovima
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2016, 16:32

Hrvatski saveznici, naši prijatelji i moralne vertikale.  Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a - Page 3 1f4a3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/4/2016, 16:53

Možemo se mi smijati na intervju Zoltana i vehabije u borbi za demokraciju, a šta ako nam kolindicu dolje pošalju da izvrši smotru i baci par pametnih...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/4/2016, 16:56

asilovski wrote:Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a - Page 3 12998582_1584677018514365_6348500710496313314_n
Đubre sa pacovima

Bit će piše heroj, a ne zločinac :))))
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Ero 13/4/2016, 17:01

Eva wrote:Ero jarane, kud ćeš klanjat pod stare dane. Ni ti to dobro za koljena. :clown
Odšutit ću na takvu primjedbu, jer sam fini (stariji) gospon'... :clown

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ero 13/4/2016, 17:02

asilovski wrote:ostaviti samo Hrt3 ostalo zapaliti
Najprije ćemo u Pešti. Oćemol' zajedno? :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics