Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
Pa daj cvrsti dokaz jebote...a ne rezu glave i jedu jetra..i zeljko malnar je netom nakon sto su mudjehidi odrali kozu i odrezali glavu nevjerniku razgovarao sa njihovom vodjomasilovski wrote:arapskim borcima? hahaha bliskim al kaidi, Koji režu Glave i jedu jetru zarobljenika, TE Hoče uspšostavu Kalifata na teritoriju GDJE mudro tuckaš svoje umotvorine, Vuče moj naivan si ko Božavuksadinare wrote:pa di ti je dokaz da Siri vehabijsku propagandu? ... da sto se slikao sa nekakvim arapskim borcima i dobio OD njih intervju .... pa Onda 90% reportera u SVIJETU propagira vehabizma ... pa malo reporterstva narocito ratnog Je da se nadjes sto blize pogibelji pa CAK i da dobijes neku reportazu OD neprijatelja ... po tebi Su Onda sam Željko Malnar propagirao vehabizam Jer se slikao s mudjehidima u afganistanu, pakistanu i OD njih dobivao reportazne intervjue ..asilovski wrote:znači da J. daje ZA PRAVO da danas može otvoreno propagirati vehabijske teroriste na državnoj televiziji snimajući propagadne uratke o pacovskim kanibalima Kao romantičnim revolucionarima?vuksadinare wrote:... Znas li ti asila da ti je rodjo Kao ratni reporter se povukao medju zadnjima s gardistima Iz prvog zapaljenog sela u djelatnosti Ćelije ... O da Je takodjer Kao jedini novinar usao nesigurnosti u Dalju tijekom borbi i dosao gotovo ne opkoljene i napadnute policijske postaje ... IMA ČOVJEK Muda ja Stvarno IDE polukružno najrizicnija podrucja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Pa daj cvrsti dokaz jebote...a ne rezu glave i jedu jetra..i zeljko malnar je netom nakon sto su mudjehidi odrali kozu i odrezali glavu nevjerniku razgovarao sa njihovom vodjomasilovski wrote:arapskim borcima? hahaha bliskim al kaidi, Koji režu Glave i jedu jetru zarobljenika, TE Hoče uspšostavu Kalifata na teritoriju GDJE mudro tuckaš svoje umotvorine, Vuče moj naivan si ko Božavuksadinare wrote:pa di ti je dokaz da Siri vehabijsku propagandu? ... da sto se slikao sa nekakvim arapskim borcima i dobio OD njih intervju .... pa Onda 90% reportera u SVIJETU propagira vehabizma ... pa malo reporterstva narocito ratnog Je da se nadjes sto blize pogibelji pa CAK i da dobijes neku reportazu OD neprijatelja ... po tebi Su Onda sam Željko Malnar propagirao vehabizam Jer se slikao s mudjehidima u afganistanu, pakistanu i OD njih dobivao reportazne intervjue ..asilovski wrote:znači da J. daje ZA PRAVO da danas može otvoreno propagirati vehabijske teroriste na državnoj televiziji snimajući propagadne uratke o pacovskim kanibalima Kao romantičnim revolucionarima?vuksadinare wrote:... Znas li ti asila da ti je rodjo Kao ratni reporter se povukao medju zadnjima s gardistima Iz prvog zapaljenog sela u djelatnosti Ćelije ... O da Je takodjer Kao jedini novinar usao nesigurnosti u Dalju tijekom borbi i dosao gotovo ne opkoljene i napadnute policijske postaje ... IMA ČOVJEK Muda ja Stvarno IDE polukružno najrizicnija podrucja
Kermit-
2014-04-17
Hrvatski saveznici, naši prijatelji i moralne vertikale.
Guest- Guest
Možemo se mi smijati na intervju Zoltana i vehabije u borbi za demokraciju, a šta ako nam kolindicu dolje pošalju da izvrši smotru i baci par pametnih...
asilovski wrote:
Đubre sa pacovima
Bit će piše heroj, a ne zločinac :))))
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Odšutit ću na takvu primjedbu, jer sam fini (stariji) gospon'...Eva wrote:Ero jarane, kud ćeš klanjat pod stare dane. Ni ti to dobro za koljena.
Najprije ćemo u Pešti. Oćemol' zajedno?asilovski wrote:ostaviti samo Hrt3 ostalo zapaliti
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
» Ne, za to se nismo borili! Politički cirkus u režiji Milanovića i SDP-a
» Plenki ide na LNG plutajući terminal, naravno u režiji Hanžekovića
» Nuhić: Hrvatsko naoružavanje vehabija je spin u režiji AID-a
» Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
» Ne, za to se nismo borili! Politički cirkus u režiji Milanovića i SDP-a
» Plenki ide na LNG plutajući terminal, naravno u režiji Hanžekovića
» Nuhić: Hrvatsko naoružavanje vehabija je spin u režiji AID-a
Page 3 of 3