Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
Page 1 of 1
Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
http://www.maxportal.hr/uhicen-general-duro-matuzovic-i-jos-devet-pripadnika-hvo-a/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
smijesno...to zato sto se đuro nije dao '92.....koje zrtvovanje..ovo ej besmislena zrtva da se napravi usluga srbima i dodiku..orasje koje se herojski branilo 3 godine...gdje je zivot bio smrt a smrt zivot
2015-09-08
evo cak i na bosnjackim forumima..pricaju kako je ovo bezvezno uhicenje i nema veze sa mozgom nego se radi usluga srbima....
2015-09-08
..i opet najebase posavljaci...
2015-09-08
..pazite ovo na 'zahtjev Republike srpske'..bolje rec na zahtjev dode..odi mu covicu ljubi dupe zajedno sa epikurom i novim pridruzenim clanom jastrebom
2015-09-08
sta je ovo di ste dodoljupci....cpvicoljupci..di ej covic izjave..hercegbosanci izjave..prosvjedi...nista..jbg jebes orasje ne diraj siroki
2015-09-08
Podrška generalu matuzoviću i hrabrim braniteljima Orašja koji su uhiceni lažnim četničkim optužbama koji im nisu ništa mogli oružjem ali jesu njima svojstvenim lažima...dodo četniče
ORAŠJE NEPOKORENI GRAD
https://www.youtube.com/watch?v=ax63EO25J7g
ORAŠJE NEPOKORENI GRAD
https://www.youtube.com/watch?v=ax63EO25J7g
2015-09-08
Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..jastreb wrote:Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
2015-09-08
Ne znam sad točno koji. Mislim da je bilo o tome prije par godina na TV Bijeljina i da je postojao još u doba prije pada Posavine. Nisam siguran.vuksadinare wrote:..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..jastreb wrote:Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
2014-04-22
u jebote 'istina' TV Bjeljine koja je ociscena temeljitojastreb wrote:Ne znam sad točno koji. Mislim da je bilo o tome prije par godina na TV Bijeljina i da je postojao još u doba prije pada Posavine. Nisam siguran.vuksadinare wrote:..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..jastreb wrote:Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
2015-09-08
Ma o tom logoru. Čini mi se da je bio negdje kod Orašja ili Šamca. Ne sjećam se,davno sam gledao. E,u tom logoru da su mučili Srbe.vuksadinare wrote:u jebote 'istina' TV Bjeljine koja je ociscena temeljitojastreb wrote:Ne znam sad točno koji. Mislim da je bilo o tome prije par godina na TV Bijeljina i da je postojao još u doba prije pada Posavine. Nisam siguran.vuksadinare wrote:..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..jastreb wrote:Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
2014-04-22
....u samcu nije bio srpski logor..jer samac ej pao 16.4.1992...ni kod orasja nije bio logor...spominjao s elogor kod ođaka...ali na koncu se uspostavilo da nije bio..nego zatvorjastreb wrote:Ma o tom logoru. Čini mi se da je bio negdje kod Orašja ili Šamca. Ne sjećam se,davno sam gledao. E,u tom logoru da su mučili Srbe.vuksadinare wrote:u jebote 'istina' TV Bjeljine koja je ociscena temeljitojastreb wrote:Ne znam sad točno koji. Mislim da je bilo o tome prije par godina na TV Bijeljina i da je postojao još u doba prije pada Posavine. Nisam siguran.vuksadinare wrote:..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..jastreb wrote:Možda to ima veze sa onim logorom za Srbe,gdje su ih mučili?
2015-09-08
E,taj kod Odžaka. To je to.vuksadinare wrote:....u samcu nije bio srpski logor..jer samac ej pao 16.4.1992...ni kod orasja nije bio logor...spominjao s elogor kod ođaka...ali na koncu se uspostavilo da nije bio..nego zatvorjastreb wrote:Ma o tom logoru. Čini mi se da je bio negdje kod Orašja ili Šamca. Ne sjećam se,davno sam gledao. E,u tom logoru da su mučili Srbe.vuksadinare wrote:u jebote 'istina' TV Bjeljine koja je ociscena temeljitojastreb wrote:Ne znam sad točno koji. Mislim da je bilo o tome prije par godina na TV Bijeljina i da je postojao još u doba prije pada Posavine. Nisam siguran.vuksadinare wrote:
..je kako da ne...koji logor?..pa nije orasje bio siroki..tamo nije prosao dan bez teskih borbi..
2014-04-22
...inace u bos.posavini narocito ne u razdublju od 4 mjeseca 1992 do 7 mjeseca 1992...prakticno bilo ej nemoguce imat kakav logor jer je tad u stvari citava posavina bila bojisnica..jednostavno odvojit snage za cuvanje logora i logorasa je bilo nemoguce..jer logor zahtjeva veci broj ljudi u osiguranju..i logori su mahom bili u debeloj pozadini gdje nije bilo izravnih bojevih djelovanja...tako da spominjat logore u bos.posavini...je u sferi izmisljotina..moglo ej biti zlocina...ali ili u borbi ili ako ej neko mjesto osvojeno..
2015-09-08
Nebitno. Pomislio sam na pogrešno mjesto. Bilo kako bilo Hrvati u Hrvatskoj se zbog tog hapšenja baš neće previše uznemiravati.vuksadinare wrote:...inace u bos.posavini narocito ne u razdublju od 4 mjeseca 1992 do 7 mjeseca 1992...prakticno bilo ej nemoguce imat kakav logor jer je tad u stvari citava posavina bila bojisnica..jednostavno odvojit snage za cuvanje logora i logorasa je bilo nemoguce..jer logor zahtjeva veci broj ljudi u osiguranju..i logori su mahom bili u debeloj pozadini gdje nije bilo izravnih bojevih djelovanja...tako da spominjat logore u bos.posavini...je u sferi izmisljotina..moglo ej biti zlocina...ali ili u borbi ili ako ej neko mjesto osvojeno..
Takvi smo postali.
2014-04-22
vidio bi ti kako bi se digli covic i ekipa i tu u hrvatskoj udruge da je hapsenje izvrseno u sirokom ili mostaru...ovako koga briga za ionako nebitne i zrtvovane posavljake...jastreb wrote:Nebitno. Pomislio sam na pogrešno mjesto. Bilo kako bilo Hrvati u Hrvatskoj se zbog tog hapšenja baš neće previše uznemiravati.vuksadinare wrote:...inace u bos.posavini narocito ne u razdublju od 4 mjeseca 1992 do 7 mjeseca 1992...prakticno bilo ej nemoguce imat kakav logor jer je tad u stvari citava posavina bila bojisnica..jednostavno odvojit snage za cuvanje logora i logorasa je bilo nemoguce..jer logor zahtjeva veci broj ljudi u osiguranju..i logori su mahom bili u debeloj pozadini gdje nije bilo izravnih bojevih djelovanja...tako da spominjat logore u bos.posavini...je u sferi izmisljotina..moglo ej biti zlocina...ali ili u borbi ili ako ej neko mjesto osvojeno..
Takvi smo postali.
2015-09-08
Similar topics
» Nakon 'Generala' u ponedjeljak pocinje nova igrana serija na temu Domovinskog rata ovaj put u reziji - Joska Lokasa
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
» Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
» Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
Page 1 of 1