Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
tzv. jnaAntijunak wrote:Svaka čast!
Treba razbiti i posljednji spomenik pripadnicima jna!
Ono nasmijao sam se kad je stari bandit nazvao razvaljivanje kipa nehumanim posupanjem.
2014-04-19
obezglavljenom: rutaru, tifusaru, konjokradici, banditu, ne radniku jednom riječju partizanu.kaja_333 wrote:A možda da ga ostavimo ali nazovemo spomenik obezglavljenom partizanu.metilda wrote:ManyNames wrote:Šekspire, jes' to ti?
ma dudette, gdje se mi ne bismo sreli...
2014-04-19
Srbi ti nešto kanda ne mirišu? Kad vam treba odjednom postanete i nacisti...Eva wrote:Otac svih Hrvata i deda dvojice Srbin!
Ma nek su ga oštetili, trebali su ga i srušiti. Ionako nas ti spomenici samo podsjećaju na prošlost, a trebamo se okrenuti budućnosti.
Ja volim samo sebe, svoju jedinu sebeEro wrote:Srbi ti nešto kanda ne mirišu? Kad vam treba odjednom postanete i nacisti...Eva wrote:Otac svih Hrvata i deda dvojice Srbin!
Guest- Guest
Prava cionistica, nema što. Valjda je zato cionizam i označen kao rasizam.
To neki turist preurđuje Vis prema svome ukusu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nije Vis nego Opatija. Možda se vratio opat.
Eva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
zakaj mene guraš u to?
Guest- Guest
lobo1 wrote:Ajme zar te nije sramota, biti bedak,provocator wrote:Pa ako baš neće nitko bum ja... Mislim ako nema nikoga da objasni da su Hrvatsku, obnovivši joj državnost, spasili upravo partizani na čelu, ma koliko vam to bolno bilo, s hrvatskim komunistima, jer su oni preveli Hrvatsku na stranu sila pobjednica nad fašizmom, jer su oni osigurali uspostavu Hrvatske kao države nositeljice izvornog suvereniteta i kao "nacionalnu državu hrvatskog naroda" kako je definirana svojim ustavom.
Ništa na stvari na mijenja to što se i Hrvatska, zajedno s drugim državama, udružila u federativnu državu, odričući se dijela svojeg suvereniteta i prenoseći ga na zajedničku državu, čime je ova stekla međunarodni subjektivitet.
Pa i samo osamostaljenje Hrvatske bilo je moguće upravo zato jer je Hrvatska i kao SRH bila definirana kao država i bila država.
A tu državnost joj nisu priskrbili "crni" nego "crveni".
Po "crnima" ne bi postojala.
Nu jebali te Partizani i TITO, (izprika NIJE osobna uvreda )
Reci nama nepismenim , kako to da tu Hrvatsku koju stvarali partizani nismo imali već od 1945,, i kojem kurcu nam trebalo da ju opet stvaramo 1991?
Činjenica je da su Hrvati imali Hrvatsku , 1941-1945, Činjenica je da su baš Partizani=Četnici poubijali te iste Hrvate da bi imali titovu komunističku Jugoslaviju , naravno za koju se oni i borili.. a ni za bilo kakvu Hrvatsku , ni demokratsku , ni komunističku..
ČINJENICA je da smo upravo zbog TITO Serboslawije, ( čitaj jugoslavije) 1991 BILI PRISILJENI , nametnutim agresorskim ratom stvoriti današnju R.H..
e, da mi je imat tvoju pamet, makar za vikend...da se malo odmorim
http://kontraportal.com/sto-donosi-slavljenje-revolucije-od-10-04-1941/
Guest- Guest
Eva wrote:Ekonomski samostalnu, to je Joža mislil. I ni bil u krivu!
ti se to lobi trudiš objasniti??!!
Guest- Guest
NickAok2865549 wrote:Dudette Nickita von Evidence. Noor i jako ljuta žena s chillijem ne stanuju na mojoj adresi. To je twilight zone.Eva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
האם אתה בי?
Guest- Guest
Dobro jutro! Ispravljena je pogreška, Nicikta mi sve objasnila
Guest- Guest
Noor wrote:NickAok2865549 wrote:Dudette Nickita von Evidence. Noor i jako ljuta žena s chillijem ne stanuju na mojoj adresi. To je twilight zone.Eva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
האם אתה בי?
Ken
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:NickAok2865549 wrote:Dudette Nickita von Evidence. Noor i jako ljuta žena s chillijem ne stanuju na mojoj adresi. To je twilight zone.Eva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
האם אתה בי?
Ken
Lo hevanti
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
Page 8 of 9