Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
Revivalu amebe , zabolice te glava, nemoj.Nickita wrote:Eto - Razu za ministricu kulture! Može i u uniformi, prigodno revivalu. Znamo čega.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:Neoustaštvo te budale nije toliki problem kao neoustaštvo Karamarka i njegove klike.Yehudi wrote:Kakvi budalaši izranjaju iz gnoja, to je za ne vjerovati.
Ima u mojemu susjedstvu takav jedan jadnik, svako malo
u portunu crta kukaste križeve, poput nekog debilnog diteta.
Isto tako u podrumu zgrade, u šupama, ispisuje pogrde.
Srbe na vrbe i slične gadarije. Navodno je "navijač" nekoga kluba
( košarka, nogomet, svejedno, bitno se opiti i arlaukati pizdarije)
No klošar kao klošar, svako malo žica par kuna, kavu, cukra..........i kruha
da da i kruha žica. I još kaže - nije bitno ako je od jučer- jadna majko
šta pička rodi.
No i naše strpljenje ima granicu.........a onda će biti plača..........opet
Slažem se jer karačmarković je zadnji dupljak, podlac iskompleksirani....jeba ga buljanjec.
Tako reče karačmarko da će 1000 eura po bebi dobiti oni koji su to zaslužili a ne oni potrebiti i siromašni ... i osto živ nakon toga
... pa jeboteeeee
To će sebi dati 1000 Eura i to retroaktivno od kako mu se prva žena porodila.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dobro aj, sto pizdite, ostati ce spomenik, jedino ćemo mu uniformu ofarbati u crno , bitno da je tu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudi wrote:
Tako reče karačmarko da će 1000 eura po bebi dobiti oni koji su to zaslužili a ne oni potrebiti i siromašni ...
Ti si s posebnim potrebama. Tako da ne brini.
Nickita wrote:I čim si se pojavilo odmah mi za vratom disalo. Attention whoringa je bilo dosta ustašice. Od sad te ne vidim, ne čujem, ne zarezujem. Može i Šekspir pisati pod tvojim nickom ili se registrovati pod vlastitim.metilda wrote:ManyNames wrote:Di je stari ustaša, Šekspir? Oćel na komemoraciju u Jasenovac?
Ljudi, ova ustašica metilda me stalno stalkira. Upomoć.
a e, nije me bilo dva mjeseca i stalkiram te, jadna ti...
ajde, nek si ti sada pod svojim prvim nickom, pardon, evidence još nije u igri, a ja ti ne mogu pomoći što se tebi svuda pričinja Šekspir...to ćeš morati riješiti sama sa sobom...
Guest- Guest
Vaše heroje?jastreb wrote:
Svijet naše heroje priznaje kao heroje i borce za slobodu,dočim vaši "vitezovi" spadaju u bunjište historije.
Tko su to Vaši heroji? Tvoji iz Aleksandrova? Alo, v.policajac, nema više juge.
Domaći z Rukavca će sami to srediti, ne treba im pomoć kraljevih podanika.
bakho-
2015-10-22
Baruh haba, havera jafaNickita wrote:Eto -
Guest- Guest
metilda wrote:ManyNames wrote:Pa normalno. Haso je u tome najuvjerljiviji.mrincredible wrote:Sad se sve hrvatske vlade do tamo negdje 2648. moraju službeno ispričavati zbog ovog udara na antifašizam.
haso je trn u oku, neka hase, obezglavio je many nevladinih udruga koje su radile na razbijanju hrvatske... umorna dušo, odmori se na meditativnoj glazbi...
Žalosno ,još uvjek ima te crvene bande,(komunalnog smeća), koji mrze Hrvatsku!
2014-04-18
Pa ako baš neće nitko bum ja... Mislim ako nema nikoga da objasni da su Hrvatsku, obnovivši joj državnost, spasili upravo partizani na čelu, ma koliko vam to bolno bilo, s hrvatskim komunistima, jer su oni preveli Hrvatsku na stranu sila pobjednica nad fašizmom, jer su oni osigurali uspostavu Hrvatske kao države nositeljice izvornog suvereniteta i kao "nacionalnu državu hrvatskog naroda" kako je definirana svojim ustavom.
Ništa na stvari na mijenja to što se i Hrvatska, zajedno s drugim državama, udružila u federativnu državu, odričući se dijela svojeg suvereniteta i prenoseći ga na zajedničku državu, čime je ova stekla međunarodni subjektivitet.
Pa i samo osamostaljenje Hrvatske bilo je moguće upravo zato jer je Hrvatska i kao SRH bila definirana kao država i bila država.
A tu državnost joj nisu priskrbili "crni" nego "crveni".
Po "crnima" ne bi postojala.
Ništa na stvari na mijenja to što se i Hrvatska, zajedno s drugim državama, udružila u federativnu državu, odričući se dijela svojeg suvereniteta i prenoseći ga na zajedničku državu, čime je ova stekla međunarodni subjektivitet.
Pa i samo osamostaljenje Hrvatske bilo je moguće upravo zato jer je Hrvatska i kao SRH bila definirana kao država i bila država.
Ajme zar te nije sramota, biti bedak,provocator wrote:Pa ako baš neće nitko bum ja... Mislim ako nema nikoga da objasni da su Hrvatsku, obnovivši joj državnost, spasili upravo partizani na čelu, ma koliko vam to bolno bilo, s hrvatskim komunistima, jer su oni preveli Hrvatsku na stranu sila pobjednica nad fašizmom, jer su oni osigurali uspostavu Hrvatske kao države nositeljice izvornog suvereniteta i kao "nacionalnu državu hrvatskog naroda" kako je definirana svojim ustavom.
Nu jebali te Partizani i TITO, (izprika NIJE osobna uvreda )
Reci nama nepismenim , kako to da tu Hrvatsku koju stvarali partizani nismo imali već od 1945,, i kojem kurcu nam trebalo da ju opet stvaramo 1991?
Činjenica je da su Hrvati imali Hrvatsku , 1941-1945, Činjenica je da su baš Partizani=Četnici poubijali te iste Hrvate da bi imali titovu komunističku Jugoslaviju , naravno za koju se oni i borili.. a ni za bilo kakvu Hrvatsku , ni demokratsku , ni komunističku..
ČINJENICA je da smo upravo zbog TITO Serboslawije, ( čitaj jugoslavije) 1991 BILI PRISILJENI , nametnutim agresorskim ratom stvoriti današnju R.H..
2014-04-18
Ono od 1941-45 nije bila nikakva Hrvatska,već proširena BIH,sa ciljem prebacivanja sjedišta u Banjaluku.lobo1 wrote:
Ajme zar te nije sramota, biti bedak,
Reci nama nepismenim , kako to da tu Hrvatsku koju stvarali partizani nismo imali već od 1945,, i kojem kurcu nam trebalo da ju opet stvaramo 1991?
Činjenica je da su Hrvati imali Hrvatsku , 1941-1945, Činjenica je da su baš Partizani=Četnici poubijali te iste Hrvate da bi imali titovu komunističku Jugoslaviju , naravno za koju se oni i borili.. a ni za bilo kakvu Hrvatsku , ni demokratsku , ni komunističku..
ČINJENICA je da smo upravo zbog TITO Serboslawije, ( čitaj jugoslavije) 1991 BILI PRISILJENI , nametnutim agresorskim ratom stvoriti današnju R.H..
Bio je to avanturizam predvođen grupicom međunarodnih kriminalaca,terorista,švercera i vagabunda.
Ako od 1945.nije bilo Hrvatske,slijedom neke logike,nije bilo niti Srbije?
Ako nije bilo Hrvatske,i nije bilo Srbije,tko je onda ratovao 90-tih?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tvoje selo možda ni bilo u sastavu HR, ali moje je. Čak je, zahvaljujući Titu, i ostal glavni grad svih Hrvata, a da to ni postala bosanska kasaba BL kak je štel bezglavnik.lobo1 wrote:Ajme zar te nije sramota, biti bedak,provocator wrote:Pa ako baš neće nitko bum ja... Mislim ako nema nikoga da objasni da su Hrvatsku, obnovivši joj državnost, spasili upravo partizani na čelu, ma koliko vam to bolno bilo, s hrvatskim komunistima, jer su oni preveli Hrvatsku na stranu sila pobjednica nad fašizmom, jer su oni osigurali uspostavu Hrvatske kao države nositeljice izvornog suvereniteta i kao "nacionalnu državu hrvatskog naroda" kako je definirana svojim ustavom.
Tak da ono, jednom smrkne (tebi) drugom (meni) svane. Niš osobno!"
Guest- Guest
To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
Nije kolegice, ovo je onaj kreten što bi palio ustašku djecu, slonić tonić sa net.hrmetilda wrote:kaja_333 wrote:A možda da ga ostavimo ali nazovemo spomenik obezglavljenom partizanu.metilda wrote:ManyNames wrote:Šekspire, jes' to ti?
ma dudette, gdje se mi ne bismo sreli...
manynames je naša dična dudette, ona je antifašist i dobra u duši, voli napuštene psiće i ne voli djecu ubijenu na bleiburgu...
Guest- Guest
Nije dudete ali druker jeste, zadnje smećekaja_333 wrote:A drukerica? Bljak. I voli psiće osim ako ih masakriraju cigici i ostale manjine . Oni mogu. Jer je tak ustaski osuditi ih.. Za popizd.metilda wrote:kaja_333 wrote:A možda da ga ostavimo ali nazovemo spomenik obezglavljenom partizanu.metilda wrote:ManyNames wrote:Šekspire, jes' to ti?
ma dudette, gdje se mi ne bismo sreli...
manynames je naša dična dudette, ona je antifašist i dobra u duši, voli napuštene psiće i ne voli djecu ubijenu na bleiburgu...
Guest- Guest
Jok, slončina i druker. Ako si svetca kritizarala onda i ovog kretena pošalji u pmEva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
Počeo je obračun s jugoslavenima i partizanima, kako je Karamarko i obećao...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tre, opusti se i diši duboko. Kaj se uzrujavaš a niš ne kopčaš?tre911 wrote:Jok, slončina i druker. Ako si svetca kritizarala onda i ovog kretena pošalji u pmEva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
Page 6 of 9