Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Oskvrnut spomenik NOB-a na groblju u Rukavcu
Tre, opusti se i diši duboko. Kaj se uzrujavaš a niš ne kopčaš?tre911 wrote:Jok, slončina i druker. Ako si svetca kritizarala onda i ovog kretena pošalji u pmEva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
Stručna Vlada, nema tu, trt mrtepikur37 wrote:Počeo je obračun s jugoslavenima i partizanima, kako je Karamarko i obećao...
Guest- Guest
Eva wrote:Tvoje selo možda ni bilo u sastavu HR, ali moje je. Čak je, zahvaljujući Titu, i ostal glavni grad svih Hrvata, a da to ni postala bosanska kasaba BL kak je štel bezglavnik.lobo1 wrote:Ajme zar te nije sramota, biti bedak,provocator wrote:Pa ako baš neće nitko bum ja... Mislim ako nema nikoga da objasni da su Hrvatsku, obnovivši joj državnost, spasili upravo partizani na čelu, ma koliko vam to bolno bilo, s hrvatskim komunistima, jer su oni preveli Hrvatsku na stranu sila pobjednica nad fašizmom, jer su oni osigurali uspostavu Hrvatske kao države nositeljice izvornog suvereniteta i kao "nacionalnu državu hrvatskog naroda" kako je definirana svojim ustavom.
Ništa na stvari na mijenja to što se i Hrvatska, zajedno s drugim državama, udružila u federativnu državu, odričući se dijela svojeg suvereniteta i prenoseći ga na zajedničku državu, čime je ova stekla međunarodni subjektivitet.
Pa i samo osamostaljenje Hrvatske bilo je moguće upravo zato jer je Hrvatska i kao SRH bila definirana kao država i bila država.
A tu državnost joj nisu priskrbili "crni" nego "crveni".
Po "crnima" ne bi postojala.
Nu jebali te Partizani i TITO, (izprika NIJE osobna uvreda )
Reci nama nepismenim , kako to da tu Hrvatsku koju stvarali partizani nismo imali već od 1945,, i kojem kurcu nam trebalo da ju opet stvaramo 1991?
Činjenica je da su Hrvati imali Hrvatsku , 1941-1945, Činjenica je da su baš Partizani=Četnici poubijali te iste Hrvate da bi imali titovu komunističku Jugoslaviju , naravno za koju se oni i borili.. a ni za bilo kakvu Hrvatsku , ni demokratsku , ni komunističku..
ČINJENICA je da smo upravo zbog TITO Serboslawije, ( čitaj jugoslavije) 1991 BILI PRISILJENI , nametnutim agresorskim ratom stvoriti današnju R.H..
Tak da ono, jednom smrkne (tebi) drugom (meni) svane. Niš osobno!"
2014-04-18
Ekonomski samostalnu, to je Joža mislil. I ni bil u krivu!
Guest- Guest
lobo1-
2014-04-18
Uštaske perlice oko vrata Jožice. I sve ih je sam objesil. Alfa mužjak, Zagorec, horvatski sin!
Guest- Guest
Ajde bre , nesramoti meni poštovane Zagorce, Vampir je hrvatski sin , koliko i ti Hrvatica..Eva wrote:Uštaske perlice oko vrata Jožice. I sve ih je sam objesil. Alfa mužjak, Zagorec, horvatski sin!
2014-04-18
Zagorci su si uvijek bili dobri s Hrvatima. A ja, fala Bogu, nisam Hrvatica.
Guest- Guest
No, evo jedne Hrvatice i jednog Zagorca kao dokaz mojoj tvrdnji da su navek bili dobri.
Guest- Guest
Karamarko je jučer rekao kako oko nas vlada žal za Jugoslavijom.
A ja Karamarku vjerujem.
A ja Karamarku vjerujem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
OK, ovu hrvaticu , ne cjenim baš previše, no ima jed bod, hitila VAMPIRA VAN ,,iz ureda hrvatskog predsjednika, još da ukloni onu sramotu naziva njegova trga u Zagrebu ,, bila bi primjerna Hrvatska predsjednica..Eva wrote:No, evo jedne Hrvatice i jednog Zagorca kao dokaz mojoj tvrdnji da su navek bili dobri.
2014-04-18
Shalom. A sheynem dank.Eva wrote:Baruh haba, havera jafaNickita wrote:Eto -
Guest- Guest
Dudette Nickita von Evidence. Noor i jako ljuta žena s chillijem ne stanuju na mojoj adresi. To je twilight zone.Eva wrote:Jok, to je moja prijateljica Dudette Nickita Noor von Evidence.tre911 wrote:To je tulava slončina, onaj kreten što bi palio tuđu djecu.kaja_333 wrote:Ovom manynamesu ko da je netko stavio ovu kamenu glavu, tako je pametan negdje...
Guest- Guest
čovjek profinjenog i istančanog ukusa
hahahhahaaaaupičkumaterinu dao da mi google potraži ovu sliku jer mi treba veća i kaže meni gugle:
Best guess for this image: dictator style lifestyles of the world's most colorful despots
Best guess for this image: dictator style lifestyles of the world's most colorful despots
Similar topics
» Generali podigli spomenik masovnom ubojici Koradeu na groblju na kojem leže njegove žrtve
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
» Saveznici, na našem groblju
» Za posjeta partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti iz Hrvatske i Srbije
» Škoro DP-u: Politički zomboidi, sretno vam buđenje na groblju političkih diletanata
» SPOMENIK KULTURE
Page 7 of 9