Britanija: Mama i sin ljubavnici
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanija: Mama i sin ljubavnici
ima toga i kod nas samo se nitko ne hvali da se hebe sa svojom djecom
Clone Stormtrooper- Posts : 738
2016-02-19
Re: Britanija: Mama i sin ljubavnici
Posvojčad nije rod, istina, njihov seks me ne dira. Vjerujem da većina onih koji odrastu zajedno ponašaju se kao prava braća i sestre, a do seksualne privlačnosti može doći kod onih koji su posvojeni u kasnijoj dobi.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
Page 3 of 3