Britanija: Mama i sin ljubavnici
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Britanija: Mama i sin ljubavnici
upravo tako..pitanje je vremena,ali ide u tom pravcu..
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
Oboje su punoljetni i njihov izbor bi trebalo poštivati.
Jes da je taj odnos nakazan i bolestan ali ništa manje od homoseksualnog odnosa.
Jes da je taj odnos nakazan i bolestan ali ništa manje od homoseksualnog odnosa.
Ovo je jedna od pričah koje će se sve masovnije pojavljivati da nas naviknu na kojekakve umobolnosti. Jedna od takvih emisijah je Moderna obitelj.
i kazneno djelo rodoskrvnućadanni1 wrote:Oboje su punoljetni i njihov izbor bi trebalo poštivati.
Rodoskvrnuće
Članak 179.
(1)Tko izvrši spolni odnošaj ili s njim izjednačenu spolnu radnju sa srodnikom u ravnoj lozi, bratom, sestrom, polubratom ili polusestrom, po krvi ili po posvojenju.Članak 179.
kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
Kermit-
2014-04-17
Zakaj po posvojenju? Kaj je u Americi onda to dozvoljeno jer Woodey Allen je oženil svoju usvojenu kćer?
Guest- Guest
Allen je pedofil kao i onaj Polanski. Samo prilog tezi o umjetnicama kao nakupini s niskom razinom moralnih vrjednotah.
Jesam, katotaliban sam i nije mi normalno jebati vlastitu majku. Što ćeš, zaostali sam primitivac s mozgom ispod peke, uopće nisam napredan i otvorena uma.
Pričamo o posvojenima i ostalima koji si nisu krvni srodnici.
Guest- Guest
Ne baš, tema su biologijska mama i biologijski sin. Ali ni ovo s posvojčetom nije normalno.
Mi, nas dvoje, pričamo o posvojenima. Mene to začudilo da je u HR zakonu. Posvojena braća i sestre nisu krvni srodnici i ak se desi ljubav, ne vidim prepreke.
Guest- Guest
Znam, ali djeca su svjesna i sama da nisu srodnici, pa razvijaju možda i drugačije emocije.
Guest- Guest
Ako se želi naglasiti neka nasljedna osobina, najbolje je razmnožavati ljude unutar 4. koljena. Tada je rizik od retardacije minimalan u odnosu na promociju nasljednih osobina.
Između ostalog tako su nastale ljudske rase. Izolirane populacije ljudi bile su odvojene od drugih grupa te su se razmnožavale sa članovima svoje šire obitelji.
Tako funkcionira evolucija, kada bi se svi razmnožavali sa svima, ljudi bi ostali majmuni koji nikad nisu sišli s grane, živjeli u Africi i imali IQ 50.
Kako bi neka ljudska rasa osim u prostoru napredovala i u vremenu, nužno je da se njenje jedinke razmnožavaju sa pripadnicima vlastite rase, svoje šire obitelji, da se ne miješaju sa drugima.
Između ostalog tako su nastale ljudske rase. Izolirane populacije ljudi bile su odvojene od drugih grupa te su se razmnožavale sa članovima svoje šire obitelji.
Tako funkcionira evolucija, kada bi se svi razmnožavali sa svima, ljudi bi ostali majmuni koji nikad nisu sišli s grane, živjeli u Africi i imali IQ 50.
Kako bi neka ljudska rasa osim u prostoru napredovala i u vremenu, nužno je da se njenje jedinke razmnožavaju sa pripadnicima vlastite rase, svoje šire obitelji, da se ne miješaju sa drugima.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Ako se želi naglasiti neka nasljedna osobina, najbolje je razmnožavati ljude unutar 4. koljena. Tada je rizik od retardacije minimalan u odnosu na promociju nasljednih osobina.
Tako su između ostalog i nastale ljudske rase. Izolirane populacije ljudi bile su odvojene od drugih grupa te su se razmnožavale sa članovima svoje šire obitelji.
Tako funkcionira evolucija, da se svi razmnožavaju sa svima ostali bi majmuni koji nikad nisu sišli s grane, živjeli u Africi i imali IQ 50.
Treći Darvinov glavni faktor evolucije je izolacija. U odvojenim skupinama nastaju naprednije jedinke koje jedine opstanu nakon što ostali izumru uslijed kakve katastrofe.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva wrote:Nasljedna "osobina" poput hemofilije.
Mnoge od adaptacija za posljedicu imaju negativne efekte kod nekih pojedinaca.
Neke studije su npr. primjetile da sestre homoseksualaca imaju više djece nego prosječna žena, i naglašenije seksualne atribute. Postoji li neka genetska pozadina još nisu utvrdili, no podatak je zanimljiv, možda je riječ o nekoj adaptaciji koja proizvodi hiper-ženke, a kao posljedicu ima zakržljale mužjake.
http://www.theguardian.com/uk/2004/oct/13/highereducation.research
Guest- Guest
Moguće. Viš i da su ruske kneginje bile zmajevi od žena, a onaj mali hemofiličar. I da je porasto, vjerojatno bi postal vizažist.
Guest- Guest
ima toga i kod nas samo se nitko ne hvali da se hebe sa svojom djecom
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
» Britanija propada : Velika Britanija: Otvorila se rupa u zemlji i neprestano se širi
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Australske žene tvrde: Muškarci koji su biseksualci su bolji ljubavnici i očevi
» Slavni fudbaler 2 godine varao ženu, ljubavnici se predstavio kao prodavac automobila
Page 2 of 3