KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
IvyTeasdale wrote:tocno tako..postavi koji balvan,opljacka prvog susjeda,drugog ubije,treceg utamnici,cetvrtog protjera..vidis da sve znas :-Sdzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Naravno da nam je stalo..ne ponovilo se..
Ti vidis ustase i u snu..tko ce se s tobom racionalno raspravljat..
Sto bi tek bilo da postoje od '45. I da su ti klali i ubijali oko kuce prije dvadesetak godina..B-)
No,i dalje se nitko nije oko tvoje kuce motao..
Ok,predmnijevam,sad ces reci to je reakcija na Jasenovac..dokad,brate,vise..pa je li ti dosadilo pravdat perverzije ugrozenoscu i prosloscu..;-)
I,dobro ti kaze horni..pa otiđi vise u taj Jasenovac..
Postavio koji balvan da se brani od ustaške vlasti. Šta je tu neobično? Svako normalan bi to uradio. Šta bi bilo da ih je pustio? Možda isto što i sa Srbima po Osijeku i Sisku. Nestao bi tokom noći ili bi plivao Savom sa vezanim rukama na leđima. A vi bi imali još jedan Jasenovac u koji ne bi imao ko da dođe sem istih dželata koji i ove godine dolaze u onaj prvi Jasenovac.
Znao sam da će biti pozivanja na admina. Tome takvi i služe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
A sto je tvoje pravo lice? Drkanje u kući cvijeća i pjevanje jebes zemlju koja Bosne nema a ja u Australiji?!Ringo10 wrote:Naše pravo lice je ustaški dernek u Čavoglavama. Spontano, iskreno, neizvještačeno.
A ne patetično I lažno izmotavanje I prenemaganje u JAsenovcu.
Isto kao što je pravo lice Srba njihov četnički dernek na Ravnoj Gori. A ne Vučićevo glumatanje Europljanina I humaniste.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam ja ništa zanemario. Zanemario si ti Srbe po urbanim sredinama Osijeka, Sisaka i ostalih gradova, koji su nestajali noću i volšebno se poljavljivali Savi. Neki kažu da je za to kriva ista onakva ustaška policija koja je ordinirala 1 1941. Sad, ko će ga znati.Ero wrote:Zanemario si timing...predhodnih 4 , ustvari 5, godina mrcvarenja HR države.dzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Sto bi tek bilo da postoje od '45. I da su ti klali i ubijali oko kuce prije dvadesetak godina..B-)
Najprije je bilo totalno, ali baš totalno, etničko čišćenej "Krajine" od Hrvata i ostalih ne-Srba. Uz ubijanje, naravno.
Uslijedilo je pljačkanje njihove imovine, paljenje...
Podsjetio bih te i na 14.000 ubijenih i 30.-ak tisuća ranjenih i osakaćenih.
Možda vi ništa ne znate o ovome, ali vam je vrijeme da se upoznate s cjelovitom istinom.
Nikada nije njihova koliko vaša. Mora da se zna neki red. Hrvatska je država hrvatskog naroda a ostali su gosti i trpite ih koliko morate i dok su poslušni. U suprotnom im ne gine neka jama ili Sava.kaja_333 wrote:Mislis Srbi čija je Hrvatska kao i naša. Pa sto ne bi. Niste dobrodošli jedino cetnici iz Srbije a ni cetnici odavde. I Srbima ste dopizdili očito.dzango wrote:I ja isto kažem. Ove godine su na redu Tuđmanovi Srbi. Oni idu uz ove ustaše.Ero wrote:Pa kažem, Srbi-domoljubi dolaze, a kunoljupci i šešeljevci ne.dzango wrote:Jeste. NDH rodoljubi i njihovi posilni.Ero wrote:Samo domoljubi.dzango wrote:Od Srba samo Tuđmanovi. Kao naš admin i slični.Ero wrote:Šta san van reka?
Evo su se i Šitingovi dozvali pameti...
Srbi također dolaze. Mislim, domaći, jelda...
Kunoljubci neće doći ako se im ne isplati rata.
Sve sam već objasnio....dzango wrote:Nisam ja ništa zanemario. Zanemario si ti Srbe po urbanim sredinama Osijeka, Sisaka i ostalih gradova, koji su nestajali noću i volšebno se poljavljivali Savi. Neki kažu da je za to kriva ista onakva ustaška policija koja je ordinirala 1 1941. Sad, ko će ga znati.Ero wrote:Zanemario si timing...predhodnih 4 , ustvari 5, godina mrcvarenja HR države.dzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Najprije je bilo totalno, ali baš totalno, etničko čišćenej "Krajine" od Hrvata i ostalih ne-Srba. Uz ubijanje, naravno.
Možda vi ništa ne znate o ovome, ali vam je vrijeme da se upoznate s cjelovitom istinom.
Znam. Svima nam je sve jasno na temi, ali se pravimo blesavi i naivni.Ero wrote:Sve sam već objasnio....dzango wrote:Nisam ja ništa zanemario. Zanemario si ti Srbe po urbanim sredinama Osijeka, Sisaka i ostalih gradova, koji su nestajali noću i volšebno se poljavljivali Savi. Neki kažu da je za to kriva ista onakva ustaška policija koja je ordinirala 1 1941. Sad, ko će ga znati.Ero wrote:Zanemario si timing...predhodnih 4 , ustvari 5, godina mrcvarenja HR države.dzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Nešto sam nabacio zbrda-zdola, ostalo istraži sam...dzango wrote:Znam. Svima nam je sve jasno na temi, ali se pravimo blesavi i naivni.Ero wrote:Sve sam već objasnio....dzango wrote:Nisam ja ništa zanemario. Zanemario si ti Srbe po urbanim sredinama Osijeka, Sisaka i ostalih gradova, koji su nestajali noću i volšebno se poljavljivali Savi. Neki kažu da je za to kriva ista onakva ustaška policija koja je ordinirala 1 1941. Sad, ko će ga znati.Ero wrote:Zanemario si timing...predhodnih 4 , ustvari 5, godina mrcvarenja HR države.dzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
ne pozivam se na admina da bi se zalila na tebe,samo da se slozim s njegovom idejom..uostalom,upoznat je on s tvojim stavovima i bez mene..ne izvrci i ne izvlaci se ;-)dzango wrote:IvyTeasdale wrote:tocno tako..postavi koji balvan,opljacka prvog susjeda,drugog ubije,treceg utamnici,cetvrtog protjera..vidis da sve znas :-Sdzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Ok,predmnijevam,sad ces reci to je reakcija na Jasenovac..dokad,brate,vise..pa je li ti dosadilo pravdat perverzije ugrozenoscu i prosloscu..;-)
Postavio koji balvan da se brani od ustaške vlasti. Šta je tu neobično? Svako normalan bi to uradio. Šta bi bilo da ih je pustio? Možda isto što i sa Srbima po Osijeku i Sisku. Nestao bi tokom noći ili bi plivao Savom sa vezanim rukama na leđima. A vi bi imali još jedan Jasenovac u koji ne bi imao ko da dođe sem istih dželata koji i ove godine dolaze u onaj prvi Jasenovac.
Mozda da se postovala susjedova kuca ne bi bilo toliko zrtava..znas,ne moze svaka kuca u selu bit tvoja..i da se postovala drzava i ljudi..zrtava bi sigurno s vase strane bilo puno,puno manje,nebrojeno,na razini incidenta ili ni to..na nasoj ih ne bi ni bilo..
No,megalomanija i velikosrpstvo su unistili nadu za mir i normalan zivot..
Ipak,ni to nije najveca tragedija,nego sto ih i danas ima koji bi opet pokusali..ocito..:/
2014-04-12
Pa ne bi ja tebe više deranžirao, ipak si u godinama. Ima nekih koji su mi sve ispričali na potanko odavno.Ero wrote:Nešto sam nabacio zbrda-zdola, ostalo istraži sam...dzango wrote:Znam. Svima nam je sve jasno na temi, ali se pravimo blesavi i naivni.Ero wrote:Sve sam već objasnio....dzango wrote:Nisam ja ništa zanemario. Zanemario si ti Srbe po urbanim sredinama Osijeka, Sisaka i ostalih gradova, koji su nestajali noću i volšebno se poljavljivali Savi. Neki kažu da je za to kriva ista onakva ustaška policija koja je ordinirala 1 1941. Sad, ko će ga znati.Ero wrote:Zanemario si timing...predhodnih 4 , ustvari 5, godina mrcvarenja HR države.dzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
dzango dozivio katarzu
2014-04-19
I da se žališ, zabole me. Koja država da se poštuje? Jugoslavija? Ili ona što pušta Srbe niz Savu sa rukama vezanim na leđima? Da se poštuje susedova kuća a komšijin stan ne? Pa mu dođe država u sred noći i odvede ga da ga niko više nikada ne vidi? More jebeš susedovu kuću.IvyTeasdale wrote:ne pozivam se na admina da bi se zalila na tebe,samo da se slozim s njegovom idejom..uostalom,upoznat je on s tvojim stavovima i bez mene..ne izvrci i ne izvlaci se ;-)dzango wrote:IvyTeasdale wrote:tocno tako..postavi koji balvan,opljacka prvog susjeda,drugog ubije,treceg utamnici,cetvrtog protjera..vidis da sve znas :-Sdzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Mozda da se postovala susjedova kuca ne bi bilo toliko zrtava..znas,ne moze svaka kuca u selu bit tvoja..i da se postovala drzava i ljudi..zrtava bi sigurno s vase strane bilo puno,puno manje,nebrojeno,na razini incidenta ili ni to..na nasoj ih ne bi ni bilo..
Ipak,ni to nije najveca tragedija,nego sto ih i danas ima koji bi opet pokusali..ocito..:/
IvyTeasdale wrote:
To i jest ono najgore, nismo ih do kraja, i svi ti koji su ostali i dalje su četnici.
Da su barem doživjeli katarzu, kao što smo priželjkivali...
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam odavno. Moram da organizujem neku pijanku.prckov wrote:dzango dozivio katarzu
cekaj,stani,naucili smo..napadajte,unistavajte,ubijajte,necemo se braniti..pritom mislim na tebe i slicne..;-)dzango wrote:I da se žališ, zabole me. Koja država da se poštuje? Jugoslavija? Ili ona što pušta Srbe niz Savu sa rukama vezanim na leđima? Da se poštuje susedova kuća a komšijin stan ne? Pa mu dođe država u sred noći i odvede ga da ga niko više nikada ne vidi? More jebeš susedovu kuću.IvyTeasdale wrote:ne pozivam se na admina da bi se zalila na tebe,samo da se slozim s njegovom idejom..uostalom,upoznat je on s tvojim stavovima i bez mene..ne izvrci i ne izvlaci se ;-)dzango wrote:IvyTeasdale wrote:tocno tako..postavi koji balvan,opljacka prvog susjeda,drugog ubije,treceg utamnici,cetvrtog protjera..vidis da sve znas :-Sdzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Da,u tvojim vlaznim snovima..tebe i tvoje nitko nikad nije ubijao,pa se i mozes sprdat sa zrtvama..samo,neukusno je..:-o
2014-04-12
A,ti si vec pomijesao snove i javu..standardno ;-)crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
To i jest ono najgore, nismo ih do kraja, i svi ti koji su ostali i dalje su četnici.
Ne,niste nas do kraja,ali i iz razloga sto niste svi cetnici..B-)
2014-04-12
dzango wrote:Nisam odavno. Moram da organizujem neku pijanku.prckov wrote:dzango dozivio katarzu
Ne može to više puta, glupane. Jedanput, i gotovo, miran si.
crvenkasti-
2014-04-17
A zakaj bi svi morali mislit isto? Pa kaj nije doba jednoumlja završilo 1990-te? Jedino zajedničarka inzistira na nekom jednoumnom stavu. No, to joj može proć kod prvog rognje u Hrvata ali ne i kod Židova.
Guest- Guest
mozete zajedno..dođite barem do pola svaki,pa se spojite u jednog normalnog ;-)crvenkasti wrote:dzango wrote:Nisam odavno. Moram da organizujem neku pijanku.prckov wrote:dzango dozivio katarzu
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:A,ti si vec pomijesao snove i javu..standardno ;-)crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
Ne,niste nas do kraja,ali i iz razloga sto niste svi cetnici..B-)
Tko koga sad? Ništa ne razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
IvyTeasdale wrote:cekaj,stani,naucili smo..napadajte,unistavajte,ubijajte,necemo se braniti..pritom mislim na tebe i slicne..;-)dzango wrote:I da se žališ, zabole me. Koja država da se poštuje? Jugoslavija? Ili ona što pušta Srbe niz Savu sa rukama vezanim na leđima? Da se poštuje susedova kuća a komšijin stan ne? Pa mu dođe država u sred noći i odvede ga da ga niko više nikada ne vidi? More jebeš susedovu kuću.IvyTeasdale wrote:ne pozivam se na admina da bi se zalila na tebe,samo da se slozim s njegovom idejom..uostalom,upoznat je on s tvojim stavovima i bez mene..ne izvrci i ne izvlaci se ;-)dzango wrote:IvyTeasdale wrote:tocno tako..postavi koji balvan,opljacka prvog susjeda,drugog ubije,treceg utamnici,cetvrtog protjera..vidis da sve znas :-Sdzango wrote:Što bre oko moje kuće? Što ne oko kuće nekog Srbina u Krajini? Ono, zakolje ili overi na kućnom pragu i onda opljačka. Pre 20 godina.IvyTeasdale wrote:nisam uvijek u pravu,ali za razliku od nekih pojedinaca znam priznat kad nisam..makar je to rijetko :Ddzango wrote:A da. Zaboravio sam. Ti su uvek u pravu. Trebalo je da dođu i najebu se majke ostalim ustašama u publici.IvyTeasdale wrote:patetika zesca nece promijenit cinjenicu da sam rekla istinu ;-)dzango wrote:Naravno da vam je stalo. Šta znaju oni Cigani, Srbi i Jevreji. Pa nisu njihovi pobijeni.IvyTeasdale wrote:gle,dzani,meni je jasno da ti mene nisi u stanju razumjeti jer je tebi preuspitivanje odluka i ideja baziranih na velikonacionalnoj hegemoniji,cista nepoznanica...o (samo)kritici da i ne govorimo..;-)dzango wrote:Ma jok, ustašama više stalo do pobijenih Srba, Cigana i Jevreja, nego njima samima. Mozak zove Megi.IvyTeasdale wrote:nemoj zezat,stvarno mislis da ovo ne rade iz ideala,principa i moralnosti..sve je to potkusurivanje..kako bi Kerum rekao 'kokosari'..da im zaista iskreno nesto smeta,bez nacela cjenkanja,dosli bi tamo i u govoru to rekli.preko_vode_do_slobode wrote:a stvarno, postalo izdrkavanje političara dok mladi bježe iz države
Da,u tvojim vlaznim snovima..tebe i tvoje nitko nikad nije ubijao,pa se i mozes sprdat sa zrtvama..samo,neukusno je..:-o
Branite se tako što odvodite ljude usred noći iz njihovih stanova i ubijate ih? I onda se ja sprdam?
Jebiga kad sam mnogo grešan. Moram to na rate.crvenkasti wrote:dzango wrote:Nisam odavno. Moram da organizujem neku pijanku.prckov wrote:dzango dozivio katarzu
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Romska posla
» Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
» Jok došli po službenoj dužnosti
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Romska posla
» Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
» Jok došli po službenoj dužnosti
Page 3 of 7