KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
možda kad je bio mali... al uredan, sređen, bez i jedne vaške...IvyTeasdale wrote:slusao price..ne vjerujem da je bio..;-)michaellcmacha wrote:mostar mu je bio krinka.... viš da o Sisku zna skoro koliko i crvenkasti......mnogo, skoro pa previše...IvyTeasdale wrote:a ne na RTS-u?dzango wrote:Jeste. Po Osijeku, Sisku... Rekli na HTV-u.IvyTeasdale wrote:i svoje ste ubijali?dzango wrote:Možda zbog onih iz Save sa rukama na leđima.IvyTeasdale wrote:cudim se i ja zasto branis zlocine i agresiju.
⌒.⌒
Znam,nista cudno.:S
:D
Ili se pricalo među narodom.
Nego,dzani,kad si ti u RH bio?
Ne spominji Mostar..;P
2015-08-08
Re: KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
michaellcmacha wrote:jesu, 4 dana na zatvorenom i 9 dana na otvorenom... i sad kad je prigrijalo tražio da me puste....Eva wrote:Miha, tebe nisu zaprli?
Što si ovaj put uradio?
crvenkasti-
2014-04-17
srknuo kavicu, zapalio dvjetri previše i u po noći odvelo....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesu, 4 dana na zatvorenom i 9 dana na otvorenom... i sad kad je prigrijalo tražio da me puste....Eva wrote:Miha, tebe nisu zaprli?
Što si ovaj put uradio?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:srknuo kavicu, zapalio dvjetri previše i u po noći odvelo....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesu, 4 dana na zatvorenom i 9 dana na otvorenom... i sad kad je prigrijalo tražio da me puste....Eva wrote:Miha, tebe nisu zaprli?
Što si ovaj put uradio?
Što su napisali zašto?
crvenkasti-
2014-04-17
jel to opet neka festa-dernek u jasenovcu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Kajtazi je šiptarski Rom i on nema nikakve veze sa pobijenim Romima iz Hrvatske,koji su uglavnom bili katolici.Ero wrote:Šta san van reka?
Evo su se i Šitingovi dozvali pameti...
Srbi također dolaze. Mislim, domaći, jelda...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znaci Romi idu, svi osim jastreba.
dijagram-
2015-08-09
Daklem, tko ide , tko ne ide?? Kome ce se zvizdati ove godine??? Boze dragi na sto je prebaceno teziste. Koji su vasi probemi. Blago vama. Iduce godine cete rsapravljati kolike ce vm satnice biti na kopanju kanala u Poljskoj. Istoj Poljskoj koja je imala i geto i logore. Jebe se vama. Zar ne vidite da svtko tko ima dvije mozdane stanice i odgovarajucu dob i ambiciju bjezi . Uskoro ceete samo vi Jasenovcari ostati u zemlji. Nemam dovoljno pepela da se pospem sto sam bio protiv Tudjmana. S kakovim govnima i kakovim govnima je napravio jednu od najljepsih zemlja na svijetu(citat sa danasnjeg eurosport-a). Kila mozga......
2014-04-14
...i Šitinga. Ne znam je li i Provo nji'ov?dijagram wrote:Znaci Romi idu, svi osim jastreba.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Romska posla
» Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
» Jok došli po službenoj dužnosti
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» Romska posla
» Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
» Jok došli po službenoj dužnosti
Page 7 of 7