Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Svoje prisustvo najavili su Thierry Mariani i Herve Juvin, članovi konzervativne Nacionalne fronte na čijem je čelu Marine Le Pen. Mariani je obavijestio da su već došli u Banju Luku koju je nazvao "glavnim gradom Republike Srpske".
Kako je istakao, došli su na lični poziv člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika. Osim njega i Juvina, obilježavanju neustavnog praznika prisustvovat će i njihov stranački kolega Andrea Kotarac.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/francuski-desnicarski-parlamentarci-prisustvovat-ce-obiljezavanju-neustavnog-dana-rs-a/220108022
Kako je istakao, došli su na lični poziv člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika. Osim njega i Juvina, obilježavanju neustavnog praznika prisustvovat će i njihov stranački kolega Andrea Kotarac.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/francuski-desnicarski-parlamentarci-prisustvovat-ce-obiljezavanju-neustavnog-dana-rs-a/220108022
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Bilo bi lijepo i da Čović ponovno ode, ako pak on ne onda sigurno visoko izaslanstvo HRHB.
2015-08-06
2014-04-11
Re: Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Šta da slavi tamo ? Dan kad su oni odlučili da će stvoriti čisto srpsku teritorijalnu jedinicu očišćenu od Hrvata i muslimana ?epikur37 wrote:Bilo bi lijepo i da Čović ponovno ode, ako pak on ne onda sigurno visoko izaslanstvo HRHB.
2014-04-11
RayMabus wrote:Šta da slavi tamo ? Dan kad su oni odlučili da će stvoriti čisto srpsku teritorijalnu jedinicu očišćenu od Hrvata i muslimana ?epikur37 wrote:Bilo bi lijepo i da Čović ponovno ode, ako pak on ne onda sigurno visoko izaslanstvo HRHB.
Upostavu republike srpske, bili su i oni nama na uspostavi hercegbosne.
Podrška srpskoj u secesiji svakako!
2015-08-06
To je neustavno slavlje tako da i ova dvojica dolaskom tamo svjesno krše zakone BiH.
2014-04-11
Svaka politička stranka u EU ( jer s ovima van te ne dijelim isti subjekt ) koja dođe ili pošalje nekog svog predstavnika na ovaj datum tamo može smatrati da je upravo dobila novog neprijatelja.
A to nisu muslimani.
A to nisu muslimani.
2014-04-11
RayMabus wrote:To je neustavno slavlje tako da i ova dvojica dolaskom tamo svjesno krše zakone BiH.
Komšiću jesi to ti? Jaba te smrdljivi nametnuti ustav, BiH, sarajevski mahala i Amerika cela.
2015-08-06
Mir s tobom.
Ako si mislio da će onaj tko ode na to a slavi se osnivanje etnički čiste srpske republike u BiH dakle progon nesrba dale Hrvata biti moj prijatelj ...Srbe mogu shvatit al ove druge okolo šta dolaze tu na taj datum baš i ne.
Ima i drugih datuma i načina kako ćeš podržati dejtonsku RS a ovaj to NIJE.
Ako si mislio da će onaj tko ode na to a slavi se osnivanje etnički čiste srpske republike u BiH dakle progon nesrba dale Hrvata biti moj prijatelj ...Srbe mogu shvatit al ove druge okolo šta dolaze tu na taj datum baš i ne.
Ima i drugih datuma i načina kako ćeš podržati dejtonsku RS a ovaj to NIJE.
2014-04-11
Sve Ok kad je Marine Le Pen i pitanju. Moja inspirscija već odavno.
Guest- Guest
Meni nije već netko vrijeme otkako sam vidio tko joj je zamjenik a instikt me nije prevario.
Sad su samo dokazali da je to to.
2014-04-11
Dana 14. svibnja 2019., dvanaest dana prije europskih izbora, iznenadio je pozivom da se na ovim izborima glasa za krajnje desničarsku nacionalnu stranku Rassemblement (RN). U L'Opinionu Thierry Mariani, iz LR-a i kandidat na listi RN koju vodi Jordan Bardella, otkriva da se s njim susreo nekoliko puta u posljednjih godinu dana. Andréa Kotarac svoj stav opravdava ovim riječima: "Pozivam na glasovanje za jedinu suverenističku listu koja ističe neovisnost Francuske i koja je najbolje u stanju blokirati Emmanuela Macrona i njegov valjak. antisocijalni kompresor ".
2014-04-11
Jordan Bardella rođen je 13. rujna 1995. u Drancyju, u Seine-Saint-Denisu2. Jedino dijete, dolazi iz domaćinstva talijanskog porijekla. Njegova majčina obitelj napustila je industrijsku regiju Torino 1960-ih.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Jordan_Bardella#Naissance_et_origines
Talijanski fašisti.
https://fr.wikipedia.org/wiki/Jordan_Bardella#Naissance_et_origines
Talijanski fašisti.
2014-04-11
Rekao bi kolega veber kog boli kurac za temu jel nekakvi francuzi dolaze bosancini srbinu
vuksadinare- Posts : 100322
2015-09-08
vuksadinare wrote:Rekao bi kolega veber kog boli kurac za temu jel nekakvi francuzi dolaze bosancini srbinu
Tako je najbolje :)
2015-08-06
I onda im se od niotkuda pojavio ovaj lik da im razbije krajnju desnicu na dvije frakcije odnsono oslabi ovu stranku Le Pen u kojoj je zamjenik dakle drugi čovjek te stranke talijanski fašista.RayMabus wrote:Meni nije već netko vrijeme otkako sam vidio tko joj je zamjenik a instikt me nije prevario.
2014-04-11
Ovako :
Postoji mnogo načina na koji se može pomoći Srbe u BiH ili Srbe općenito i pomoći entitetu RS koja je formirana u Dejtonu al otić na slavlje kad su oni odlučili da će formirati entički čistu srpsku republiku u BiH dakle slaviš dan odluke progona svih nesrba di su oni vojno zauzeli teren dakle slaviš i progon Hrvata od tamo ...
Pa pa
Postoji mnogo načina na koji se može pomoći Srbe u BiH ili Srbe općenito i pomoći entitetu RS koja je formirana u Dejtonu al otić na slavlje kad su oni odlučili da će formirati entički čistu srpsku republiku u BiH dakle slaviš dan odluke progona svih nesrba di su oni vojno zauzeli teren dakle slaviš i progon Hrvata od tamo ...
Pa pa
2014-04-11
Zamisli da ja odem u Francusku na neko obilježavanje npr di su nacisti pobili neke Francuze i to slavim ?
Bii neka politička stranka u Francuskoj više ikad željela imat bilo kakvog posla s menom ?
Ne. Pa normalno da ne bi. Nisu nenormalni i ludi. E pa tako neću ni ja.
Le Pen i njena politička stranka su za mene mrtvi kao bilo kakva opcija kao politički partner na razini EU i inače.
Bii neka politička stranka u Francuskoj više ikad željela imat bilo kakvog posla s menom ?
Ne. Pa normalno da ne bi. Nisu nenormalni i ludi. E pa tako neću ni ja.
Le Pen i njena politička stranka su za mene mrtvi kao bilo kakva opcija kao politički partner na razini EU i inače.
2014-04-11
Milorad Dodik je iskoristio instituciju Bosne i Hercegovine, koju često negira, da bi uputio poziv francuskim parlamentarcima za prisustvo na obilježavanju neustavnog dana Republike Srpske.
Poziv je upućen parlamentarcima radikalno desne stranke Nacionalno okupljanje, koja se ranije zvala Nacionalna fronta, a na čijem je čelu Marine Le Pen. Dodik je poziv uputio kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Na pozivu je memorandum ove državne institucije.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-zloupotrijebio-predsjednistvo-bih-da-bi-pozvao-francuske-parlamentarce-na-neustavni-dan-rs-a/220108049
Dodika ne krivim ništa. Koristi svoje ovlasti i ruga se institucijama BiH.
Poziv je upućen parlamentarcima radikalno desne stranke Nacionalno okupljanje, koja se ranije zvala Nacionalna fronta, a na čijem je čelu Marine Le Pen. Dodik je poziv uputio kao član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Na pozivu je memorandum ove državne institucije.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-zloupotrijebio-predsjednistvo-bih-da-bi-pozvao-francuske-parlamentarce-na-neustavni-dan-rs-a/220108049
Dodika ne krivim ništa. Koristi svoje ovlasti i ruga se institucijama BiH.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pokrenuti postupci protiv pripadnika OS BiH koji su bili na obilježavanju neustavnog dana RS
» Netanyahu na obilježavanju dana pobjede u Moskvi
» eu parlamentarci o djukanovicu
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Netanyahu na obilježavanju dana pobjede u Moskvi
» eu parlamentarci o djukanovicu
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
Page 1 of 4