ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne sagriješi bludno!

Page 8 of 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Go down

Ne sagriješi bludno! - Page 8 Empty Re: Ne sagriješi bludno!

Post by Trinity 18/8/2014, 20:28

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
von_Starhemberg wrote:Pat, ajde malo spusti loptu... nema potrebe za vrijeđanjem.
Pusti ga, neka se pokaže u pravom svjetlu...
U pravom svjetlu si se pokazala ti!Na moje mišljenje da se u braku u sexu može uživati te da se treba biti vjeran bračnom drugu,reagirala si zajedljivo!Zašto?Zato što kod tebe nije takop!Valjda!Pa nisam ti ja kriv!Normalna osoba bi na takvonešto rekla "Bravo".Nbi zajedljivo podbadala!
Ovo mi je super :
Ja sam podugo u braku i kao vjernik nikad nisam prevario ženu a ni ona mene i sexualni nam je život ,,,pravi,,baš uživancija

Ovo nije mišljenje o seksu u braku već čisto hvalisanje i na to sam reagirala.Sve ostalo je tvoje dobropoznato podmetanje i izvrtanje.
 Kako se često znaš po raznim temama pohvaliti svojim bogatim seksualnim životom i time valjda dati do znanja da ti to nije tabu tema, a kako se ovdje spominje što je, a što nije normalno, onda Patriote budi otvoren do kraja pa nam malo dočaraj kako to kod tebe (vas) izgleda.
Mogao bih naprimjer ovako odgovoriti:"Kurvi su sve žene kurve" ali neću!
Ja sam to shvatila kao da ti se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Ja mislim da ti to jesi,,,,
I to skupa ! :tu  A znaš zašto ? ;)

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 20:33

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama... :sherlock
To je ponekad tako,ne kod svakog,a i zahlađenja dođu i prođu!
Kod Patriota je kao prvog dana, napaljeni su i seksaju se kao zečevi !
(U prevodu, odrade to 1-2 puta godišnje...)
Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!
Obično iskompleksirani i narcisoidni ljudi misle da im drugi zavide.
Netočno,,dapače glupo rečeno!Jer kad izjavih da sam u braku vjeran te da uživam u sexu sa svojom ženom,,počela si bockat!Što te muči glede toga,,to što nisi vjerna ili što ne uživaš u sexu u braku?Ili oboje!
Kad kažeš da ti je seks sa ženom baš uživancija, to tako sladostrasno zvuči ( što ti je i bila namjera) ! Naprosto golica maštu !
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 20:36

kic wrote:
Patriot_1 wrote:Jer većina predbračnih veza se ne završava brakom!
svašta se nauči na forumu.
Pročita. Svakakvi se šarlatani prime tumačenja Biblije, sreća pa Bog prepozna takve i na vrijeme im onemogući studiranje teologije.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 20:47

danni1 wrote:
Trinity wrote:
danni1 wrote:
Trinity wrote:
kic wrote:
Trinity wrote:
kic wrote:
Patriot_1 wrote:
kic wrote:
Patriot_1 wrote:Po  meni(a nadam se da nauk Novog Zavjeta poznam) svaki sex VAN braka!
Tko se toga drži danas?
Gdje smo mi to?
Gdje je naša vjera?
Da pojasnim,,i prije braka je VAN braka!
Zatim,,svaki sex je grijeh ako se ne radi o MUŽU i ŽENI(opet u braku)!
Komentirajte,,,
koja je razlika između bludne radnje i spolnog odnošaja ili s njim izjednačene spolne radnje?
Ovo nebi ni najveći mudrac razumio što je pjesnik htjeo reći!
bludna radnja je i kad djevojku uhvatiš za sisu, je li novi zavjet mislio i na to?
Je...i to taksativno... :^0 Sad će ti Patriot navesti citate koji veze s vezom nemaju... :^0
moje mišljenje je, da je "ne sagriješi bludno" u duhu ostalih zapovjedi gdje je imperativ na:"ne poseži za tuđim, i nedozvoljenim...", ovo sex prije braka i izvan je simplificiranje..
Da...Što je u stvari blud? Seks dvoje ljudi koji na to dobrovoljno pristaju ali nisu u braku? 
Može li biti bluda među supružnicima? Ili je tu sve dozvoljeno?
I sad, što je dozvoljeno, što ne...što je normalno, što ne...
Sex bez ljubavi,zadovoljavanje pohote i da naravno da može biti bluda među supružnicima.
Što je normalno a što nije po tom pitanju se nikad neće postići nekakav konsenzus.
Pretpostavljam da ono što se  smatra ne-normalnim jest grijeh bluda. Ako se , dakle, oko toga nikada neće postići konzenzus, onda taj grijeh postaje subjektivan, relativan?

Ufff...nebih se baš složio s tom tvrdnjom.

Crkva ne propisuje način niti učestalost odnosa,naravno govorimo o heteroseksualnom odnosu sve ostale varijacije su grijeh,nego da je taj odnos između supružnika i da je dobrovoljan i naravno otvoren prema mogućnosti začeća.
Dal netko više ovakvu ili onakvu pozu,kolko puta na dan,tjedan...to su stvari kojima se crkva ne bavi.
Grijeh je relativan i razlikuje se od religije do religije ali za pripadnika određene crkve uglavnom je jasno što je grijeh što ne.
Naravno da je pitanje grijeha složeno i o tome se može dugo raspravljati ali uglavnom je jasno što su teški grijesi a što sitne i manje bitne pizdarije.
P.S.
I sad na kraju uviđam da ustvari tvoja konstatacija da ono nenormalno jest grijeh bluda zapravo stoji.
Ufff...nebih se baš složio s tom tvrdnjom.
Koja joj je mana? Osim što ti se ne sviđa?

Crkva ne propisuje način niti učestalost odnosa,naravno govorimo o heteroseksualnom odnosu sve ostale varijacije su grijeh,nego da je taj odnos između supružnika i da je dobrovoljan i naravno otvoren prema mogućnosti začeća.
Dal netko više ovakvu ili onakvu pozu,kolko puta na dan,tjedan...to su stvari kojima se crkva ne bavi.
A kako se onda zna što je grijeh bluda u braku? Čime se bavi crkva po pitanju bluda u braku? 
Grijeh je relativan i razlikuje se od religije do religije ali za pripadnika određene crkve uglavnom je jasno što je grijeh što ne.
Grijeh je relativan unutar jedne religije ili si mislio relativan od religije do religije? 

Eh da, ovo uglavnom znači da baš i nije uvijek jasno?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 20:52

Patriot_1 wrote:Da,,samo ,mislim da i tu crkva nekad ima čudan stav!Po njima je sex grijeh ako nije pro-kreacija!Dakle,nikakva kontracepcija ili prekid snošaja nije prihvatljiv!Ja imam mišljenje da je sex ponakad prihvatljiv i bez te prokreacije,,sex radi sexa,ničeg drugog!I nije mi jasno da može netko misliti da je kondom grijeh koristiti,,pa i spirala.A pogotovo,prekid snošaja!
Da, kad se tebi nešto ne sviđa, onda crkva ima čudan stav, a kad se nekom drugom nešto ne sviđa onda se praviš pametan !
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 20:57

Sora wrote:Rijetko biramo religiju 
Ona je odgojem u porodici usvojena
Rijetko da, istina.
Ali kao odrasli korigiramo svoj odnos prema religiji u kojoj smo odgajani.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 18/8/2014, 21:38

Patriot_1 wrote:Budala,dosad mišljah da si normalna žena!Kad ono,,rošpija na kvadrat!Što ne prestaneš čitati moje upise ako ti se ne sviđaju?I što ne prestaneš spominjati me ,,stalno?Gadiš mi se!

Srčeko, ovo me naročito pogodilo ...A nedavno si me ovdje javno zaprosio....šmrc...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by danni1 18/8/2014, 21:38

Grijeh je relativan od religije do religije.
Što se tiče bluda u braku tu je stvar jasna prisilan odnos,odnos bez pažnje prema partneru još kad pritom maštaš o susjedi il sl...
Naravno da su međuljudski odnosi kompleksi i tu postoje tisuće nijansi i raznih sitvacija tako da se o grijehu može stvarno puno raspravljati ali bitnih stvari su svi svjesni samo je pitanje koliko smo ih spremni poštivati.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 23:46

Patriot_1 wrote:Sex prije braka je posezanje za tuđim!Jer većina predbračnih veza se ne završava brakom!

Ovaj koncept mi je uvijek bio sulud. Kakvim tuđim? Čijim? Vlasništvom buduće/g supruge/a?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/8/2014, 23:47

Mame i tate..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 19/8/2014, 00:10

Vegvísir wrote:
Patriot_1 wrote:Sex prije braka je posezanje za tuđim!Jer većina predbračnih veza se ne završava brakom!

Ovaj koncept mi je uvijek bio sulud. Kakvim tuđim? Čijim? Vlasništvom buduće/g supruge/a?
Kažem ja, svakavi si šarlatani uzimaju za pravo da drugima sole pamet... :^0
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Patriot_1 19/8/2014, 00:54

Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
bogomdani wrote:S obzirom na moje bogato iskustvo sa zenama,tijekom vremena,prvo strada seks..tu ne mislim na cisto brutalnu nabijacinu,nego na postepeno odumirasnje osjecaja uslijed zivotnih problema..partneri se sve vise udaljavaju,uvlaci se dosada i kolotecina,a rutina postaje svakodnevna..nitko tu nije kriv,jednostavno je u biologiji ljudi da vremenom pocnu traziti druge partnere...prvenstveno radi emocionalnih stvari,koje prve stradaju u braku,a time i sve ostalo polako... nema krivca,jednostavno je tako... kako je netko rekao: U pocetku kad me je poceskala po glavi,meni se dizao..tudej,20 godina poslije..kad me poceska doli,kosa na glavi mi se dize...mogu misliti kako je onda zenama... :sherlock
Obično su nemoralne osobe te koje zavide drugima koji žive moralno i uživaju u ljubavi ,uzajamnom poštovanju pa i sexu!
Netočno,,dapače glupo rečeno!Jer kad izjavih da sam u braku vjeran te da uživam u sexu sa svojom ženom,,počela si bockat!Što te muči glede toga,,to što nisi vjerna ili što ne uživaš u sexu u braku?Ili oboje!
Kad kažeš da ti je seks sa ženom baš uživancija, to tako sladostrasno zvuči ( što ti je i bila namjera) ! Naprosto golica maštu !
Pa svakom normalnom čovjeku i normalnoj ženi,sex u braku je uživancija!Što je tu nakaradno da se okomiš na mene?
Nikakva namjera nego izjava čovjeka koji voli svoju ženu i koji je siguran da ona voli njega i zna da ona jednako uživa!
Zar sam ja žrtva,krivac ako kod tebe nije tako?
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 19/8/2014, 00:58

Trinity wrote:
kic wrote:
sda nam teologiju tumače bludnice!Kako bi to bilo?vašta se nauči na forumu.
Pročita. Svakakvi se šarlatani prime tumačenja Biblije, sreća pa Bog prepozna takve i na vrijeme im onemogući studiranje teologije.
Jel?
A da  nam teologiju počmu tumačiti bludnice,kako bi to bilo?Bog bi bio sretan!Ha Ha Ha,,
Možeš li ti kao neka kvazikršćanka reći da si nevina ušla u brak,da nikad nisi muža prevarila sa drugim?Ja mogu! :tss Ti ne,siguran sam!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 19/8/2014, 01:01

Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
bogomdani wrote:
Trinity wrote:

se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju... :clown
Ne valjda i Patriot ? ! :bless
Zašto ti je patriot trn u oku?Kad me toliko spominješ?Zato što sumnjam  da si lezba(mada to nisam decidirano izjavio) ili ča?
Lezba kažeš? To još nisam probala ! Sad si mi  ubacio bubu u uho !
Nebih se čudio da i to probaš!Muža si ionako već varala sa drugim,,priznaj!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Patriot_1 19/8/2014, 01:08

Vegvísir wrote:

Pa naravno!Nije bitno dali se radi o muškarcu ili ženi,,,ako se sexa sa nekim i odu svojim putem nako 6 g. zajedničkog života a nisu muž i žena postali,ona se uda za drugog,on oženi drugu,zar nisu posezali za tuđim?"Moja žena",,,"moj muž",,,jasno je što znači!A ako dvoje samo žive zajedno,ne zovemo ih mužem i ženom!
Patriot_1
Patriot_1

2014-04-30

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2014, 01:55

Upozorio sam, nije slušao...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 19/8/2014, 07:28

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Pa svakom normalnom čovjeku i normalnoj ženi,sex u braku je uživancija!Što je tu nakaradno da se okomiš na mene?
Nikakva namjera nego izjava čovjeka koji voli svoju ženu i koji je siguran da ona voli njega i zna da ona jednako uživa!
Zar sam ja žrtva,krivac ako kod tebe nije tako?
Još te drži bijes ? Nisi se ti poseksao tako skoro...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 19/8/2014, 07:29

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
bogomdani wrote:
Trinity wrote:

se žena u krevetu ponaša kao kurva.
Mozda jedna od najskivenijih i najzeljenih snova svakog muskarca..Standardno,bi svi da dobiju Djevicu,ali da bude "kurva" u krevetu...ja ne zelim Djevicu ni u kom slucaju... :clown
Ne valjda i Patriot ? ! :bless
Zašto ti je patriot trn u oku?Kad me toliko spominješ?Zato što sumnjam  da si lezba(mada to nisam decidirano izjavio) ili ča?
Lezba kažeš? To još nisam probala ! Sad si mi  ubacio bubu u uho !
Nebih se čudio da i to probaš!Muža si ionako već varala sa drugim,,priznaj!
I još neke stvari...Ne bih sad o tome...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 19/8/2014, 07:32

Patriot_1 wrote:
Vegvísir wrote:

Pa naravno!Nije bitno dali se radi o muškarcu ili ženi,,,ako se sexa sa nekim i odu svojim putem nako 6 g. zajedničkog života a nisu muž i žena postali,ona se uda za drugog,on oženi drugu,zar nisu posezali za tuđim?"Moja žena",,,"moj muž",,,jasno je što znači!A ako dvoje samo žive zajedno,ne zovemo ih mužem i ženom!
To je ono suludo razmišljanje da  netko postaje nečijim vlasništvom , točnije vlasnikom  ako je u braku.

Last edited by Trinity on 19/8/2014, 07:44; edited 1 time in total
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity 19/8/2014, 07:37

Patriot_1 wrote:
Trinity wrote:
kic wrote:
sda nam teologiju tumače bludnice!Kako bi to bilo?vašta se nauči na forumu.
Jel?
A da  nam teologiju počmu tumačiti bludnice,kako bi to bilo?Bog bi bio sretan!Ha Ha Ha,,
Možeš li ti kao neka kvazikršćanka reći da si nevina ušla u brak,da nikad nisi muža prevarila sa drugim?Ja mogu! :tss Ti ne,siguran sam!
Do kuda sežu tvoja zloća i pokvarenost?
Podmećeš, izvrćeš, insinuiraš, etiketiraš, lažeš a sada si posegnuo i za mijenjanjem tuđih postova sve kako bi nekoga ocrnio i diskreditirao ?!
Kršćanski, nema šta. Kvazipismoznanac i samoprozvana  moralna vertikala. 
Licemjer nad licemjerima.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Iknar 19/8/2014, 17:09

Trinity wrote:
Vegvísir wrote:

Kažem ja, svakavi si šarlatani uzimaju za pravo da drugima sole pamet... :^0
krivo se Pat mali izrazio,nsita cudno za njega ovkao treba reci

dakle ako covjek zeli bitis retan i u skladus a Bogom onda treba biti u braku pred Bogom,te ce biti nagrađen za to,a ako se netko zivi izvan braka i seksa se sa svim is vakim ond aje to zlo,ti ljudi ne dozive srecu kao oni u braku,a i ne rade dobro,dakle bez obzira da li imaju jednog partnera ili vise
dakal je cvojek u Brraku,naglasavam pred Bogom a to znaci da dvije osobe postaji "jedno tijelo" a to zanci da se se zavjetovali da ce biti u dobru i u zlu dok ih smrt ne rastavi

ali u necemu je Pat mali u pravu,a to je da osobe koje nisu ub raku a imaju seksualne odnose sa drugima  nikada ne dobe nagrade ajmo to takor eci,kao osoba koj eje u braku sa nekim rped Bogom,a to znaci sdamo usko-zensko i nikako drugacije
da pat je sarlatan recimo ,ipak je protestant i slican onima koje proziva kurvama
Iknar
Iknar

Male
2014-05-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 19 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Next

Back to top