Pogodi film!
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Pogodi film!
betty.boop wrote:mislim da sam gledala neki film sa black jack sa slicnom pricom :D
sto znaci sracenjski ?
Ma tako nazivam bezvezne filmove. :D SraĆenjski od "sraćka". :) Pisala sam putem moba, a tada ne koristim dijakritičke znakove. Pardonirajte mom francuskom. :)
Guest- Guest
Ithildin wrote:betty.boop wrote:mislim da sam gledala neki film sa black jack sa slicnom pricom :D
sto znaci sracenjski ?
Ma tako nazivam bezvezne filmove. :D SraĆenjski od "sraćka". :) Pisala sam putem moba, a tada ne koristim dijakritičke znakove. Pardonirajte mom francuskom. :)
haha, a ja gledam i mislim se koliko sam neuka :D
betty.boop-
2015-01-23
Ona žrtvujeIthildin wrote:sunrise wrote:Novi zadatak
Je li ona žrtva ili nekog žrtvuje?
Guest- Guest
Pa jel nije jednostavnije napisati da je film sranje, a ne sracenjski, sraćkast. Ja sam na prvo pomislio da piše saracenski i mislio si pobogu kakve veze imaju saraceni s britney spearsbetty.boop wrote:Ithildin wrote:betty.boop wrote:mislim da sam gledala neki film sa black jack sa slicnom pricom :D
sto znaci sracenjski ?
haha, a ja gledam i mislim se koliko sam neuka :D
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 39 of 50