Pogodi film!
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Pogodi film!
bettysaurbetty.boop wrote:auuu, vranu sam gledala u kinu prije milijun godina <3
Guest- Guest
Uuuuuu, znam, znam, znam!
Al' pričekat ću još malo da vidim zna li još netko od ovih koji igraju...
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Uuuuuu, znam, znam, znam!
Htjedoh postaviti onu njegovu fotku u oskudnom kostimiću :D, ali bilo bi još uzdignutih ruku tada.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Da, čizmice i oskudni kompletić s tregerima su jako prepoznatljivi.
: )) Zaboravila si... pletenicu. :)
--
Nego, malko sam se vraćala unatrag pa vidjeh Gorki mjesec. Ajme.. Kakav film. Zamišljam Emmanuelle Seigner u Devetim vratima kao Rebeccinu dvojnicu iz Crne lože. :)
Guest- Guest
Jao, da, ako se ne varam, mislim da sam ja stavila sličice iz Bitter Moona. Odličan film. Jedan od rijetkih u kojem mi je Hugh Grant probavljiv. Deveta vrata sam gledala davno, davnooo tako da mi je veći dio u nekakvoj izmaglici.
Guest- Guest
nekrofilija u prvom svjetskom ratu? nemam pojma, šteta. budem i ja nešto teže stavio jednom :D
Guest- Guest
Našao sam par filmova koji bi mogli odgovarati ovome, ali neću bezveze bubati.
Kad netko pogodi ili ti kažeš vidjet ću jel sam bio u pravu
Kad netko pogodi ili ti kažeš vidjet ću jel sam bio u pravu
Guest- Guest
Ma slobodno nagađaj...
Na temu navraća svega šačica ljudi tako da ona redovito zamre na duže vrijeme pa mislim da ne trebamo biti prekruti s formom
Na temu navraća svega šačica ljudi tako da ona redovito zamre na duže vrijeme pa mislim da ne trebamo biti prekruti s formom
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 21 of 50