Pogodi film!
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Pogodi film!
Problem je što već 10 godina nisam gledao TV
Curse you internet. Zanemario sam stare filmovr
Gledao sam ga davno i na vrhu jezika mi je
Curse you internet. Zanemario sam stare filmovr
Gledao sam ga davno i na vrhu jezika mi je
Guest- Guest
aj ovako
prva slika je jedna od rijeci naslova filma
prva slika je jedna od rijeci naslova filma
betty.boop-
2015-01-23
To je trebao biti prvi odgovor ali sam odabrao Vertigo,lol
Vidis da sam znao o kojem je filmu rijec
Vidis da sam znao o kojem je filmu rijec
Guest- Guest
jea, jea ...
idem se pokusat komirat, nastavak neki drugi put
idem se pokusat komirat, nastavak neki drugi put
betty.boop-
2015-01-23
sunrise wrote:Noć
Evo nešto lagano
Bas volim ovu scenu..
https://youtu.be/p1CbBkunbrY
Guest- Guest
Film se zove Crossroads
Radnja je ta da John Doe cijelo vrijeme nepomično stoji i razmišlja jer se ne može odlučiti kuda da skrene.
Kraj neću otkriti
Inače, jako dobar i zanimljiv film
Radnja je ta da John Doe cijelo vrijeme nepomično stoji i razmišlja jer se ne može odlučiti kuda da skrene.
Kraj neću otkriti
Inače, jako dobar i zanimljiv film
Guest- Guest
Tako je. :)
Film je iz 1986. Spominjem godinu jer postoji jos jedan (sracenjski) film istog naziva. Betty, nista mu ne vjeruj. :p Jedan malac krece u potragu za posljednjom pjesmom Roberta Johnsona, blues glazbenika koji je navodno "prodao dusu vragu" za svoje gitarsko umijece. U ponoc, nasao se na ovom raskrizju (okej, u filmu je dan), prisao mu je neznanac u crnom, ugodio mu gitaru i otad nijedan mu glazbenik nije bio ravan. :) Dusa se moze nanovo pridobiti tek kroz gitarski duel. Ma zanimljiv film. Gledala sam ga u vrijeme kad sam bila potpuno uronjena u (delta) blues pa i ima posebno mjesto. :) Otad volim i Steve Vaija. Ako budes gledala, on svira za "vraga". :)
Film je iz 1986. Spominjem godinu jer postoji jos jedan (sracenjski) film istog naziva. Betty, nista mu ne vjeruj. :p Jedan malac krece u potragu za posljednjom pjesmom Roberta Johnsona, blues glazbenika koji je navodno "prodao dusu vragu" za svoje gitarsko umijece. U ponoc, nasao se na ovom raskrizju (okej, u filmu je dan), prisao mu je neznanac u crnom, ugodio mu gitaru i otad nijedan mu glazbenik nije bio ravan. :) Dusa se moze nanovo pridobiti tek kroz gitarski duel. Ma zanimljiv film. Gledala sam ga u vrijeme kad sam bila potpuno uronjena u (delta) blues pa i ima posebno mjesto. :) Otad volim i Steve Vaija. Ako budes gledala, on svira za "vraga". :)
Guest- Guest
mislim da sam gledala neki film sa black jack sa slicnom pricom :D
sto znaci sracenjski ?
sto znaci sracenjski ?
betty.boop-
2015-01-23
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 38 of 50