Je li išta bolje onima koje Kolinda Grabar-Kitarović posjeti?
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Je li išta bolje onima koje Kolinda Grabar-Kitarović posjeti?
Ero wrote:Ja imam svoje tekstove i neovisno i slobodno ih iznosim. Ta nisam "neprofitni", Bogu hvala...
to i vaso kaže...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
A Vučić? Vulin? Šešelj? Šta oni kažu?sitting_bull wrote:Ero wrote:Ja imam svoje tekstove i neovisno i slobodno ih iznosim. Ta nisam "neprofitni", Bogu hvala...
to i vaso kaže...
De nam reci, možeš ti to iz prve ruke.
Eno,RH je procvala ekonomski i financijski...Hrvati uzivaju,dok Mlađ bjezi u druge drzave...
Guest- Guest
Bježali su ponajviše za vrime Tite...Milanović je samo nastavio gdje se stalo...bogomdani wrote:Eno,RH je procvala ekonomski i financijski...Hrvati uzivaju,dok Mlađ bjezi u druge drzave...
Ostat mogu samo "poštena" inteligencija i "neprofitni", ostali kuš u Dojčland.
Pregazen je titin broj gastarbajtera,podavno,kao i zaduzenje drzave..utrostruko..Ero wrote:Bježali su ponajviše za vrime Tite...Milanović je samo nastavio gdje se stalo...bogomdani wrote:Eno,RH je procvala ekonomski i financijski...Hrvati uzivaju,dok Mlađ bjezi u druge drzave...
kod Tite bar nisu kopali po kantama za otpad..
Ebo te Milanovic,ne zanima me..
Sve je pocelo jos 90tih sa siromasenjem drzave i "privatizacijom" novopecenih kapitalista..
sve je isto ko i prije...(singin)...
Guest- Guest
Ne da se mi mlatit praznu slamu. Isuviše sam dobro informiran...
Sve sam osobno doživio i preživio.
Aj dont tihink so..mislis da su drugi slijepi pored ociju pa ne vide sto se sad dogadja..svaki put kad dojdem dole,ono sve manje i manje ljudi..doslovno..pitaj Pišta Baćija,kako je u Osijeku..
Guest- Guest
Kad imaš trećerazrednu ekipu, moraš dovesti nove igrače i promijeniti izbornika.
Novi izbornik je pravi, a tim još škripi dok se ne uhoda...
Ero wrote:Ne da se mi mlatit praznu slamu. Isuviše sam dobro informiran...
muda labudova si informiran.
informiran si kao i svaki indoktrinirani iseljenik u nekoj katoličkoj misiji gdje stoluju likovi poput damira stojića.
kad si već deklarativno neka korenika, što u zbilji nisi ostao u svojoj bosanskoj pripizdini, nego si zbrisao u deželu???
sitting_bull-
2015-09-28
...pa kaze se od kud zena od tud i ti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Kad imaš trećerazrednu ekipu, moraš dovesti nove igrače i promijeniti izbornika.
pusti riječi, gdje su djela???
kad se pokaže kako je sanader za njih bio mala malca kaj bu onda?
takvi pametnjakovići koji su pobjegli iz svog zavičaja pa prodaju maglu za nečiju tuđu korist su gnoj na kojima najbolje profitiraju likovi poput plavuše i karamarka...
sitting_bull-
2015-09-28
bogomdani wrote:Pregazen je titin broj gastarbajtera,podavno,kao i zaduzenje drzave..utrostruko..Ero wrote:Bježali su ponajviše za vrime Tite...Milanović je samo nastavio gdje se stalo...bogomdani wrote:Eno,RH je procvala ekonomski i financijski...Hrvati uzivaju,dok Mlađ bjezi u druge drzave...
kod Tite bar nisu kopali po kantama za otpad..
Ebo te Milanovic,ne zanima me..
Sve je pocelo jos 90tih sa siromasenjem drzave i "privatizacijom" novopecenih kapitalista..
sve je isto ko i prije...(singin)...
Tudjman Ankica je prva koja je dala primjer ono kad je opljačkala zakladu za dicu. Onda je Franjo dao zeleno svitlo za
"....200 i kusur obitelji.." da se krene u pljačku
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Evo, ovo su vaša.sitting_bull wrote:Ero wrote:Kad imaš trećerazrednu ekipu, moraš dovesti nove igrače i promijeniti izbornika.
pusti riječi, gdje su djela???
„Za dom spremni” u Splitu
U Splitu je obeležena 25. godišnjica osnivanja 9. divizije Hrvatskih oružanih snaga (HOS), a predsednik istoimenog udruženja Marko Skejo pozvao je da se pozdrav „Za dom spremni”, kao službeni znak HOS-a, zaštiti zakonom.On je rekao da su se opet „ohrabrili protivnici hrvatske nezavisnosti i krenuli da vređaju hrvatske branitelje, a posebno HOS-ovce i njihov službeni pozdrav ’Za dom spremni’”.
Taj pozdrav, prema njegovim rečima, kao službeni znak HOS-a, mora biti ugrađen u novi zakon o hrvatskim braniteljima, kako bi za sva vremena „prestala rasprava o ovom svetom pozdravu”. On je naveo kako su Hrvati vekovima sanjali i borili se za svoju slobodu, te da se „stogodišnji san o hrvatskoj slobodi za kratko ostvario 1941. godine osnivanjem NDH”.
Ali je, kako je rekao, „nažalost izdajom dela naroda, ugašena NDH i hrvatski narod utonuo u najcrnji komunistički mrak u kojem se progonila svaka hrvatska reč i ideja, u kojem su se proganjali i ubijali svi Hrvati koji su sanjali slobodu i nezavisnost”.
Pukovnik Skejo završio je govor rečima „Za dom” a zatim su pripadnici 9. divizije HOS-a, koji su na odeći nosili natpis „Za dom spremni”, uzvratili „Spremni”. Tanjug
Popović: Hrvatska se i danas podsmeva srpskim žrtvama
Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je da je očigledno da kontinuitet fašističko-ustaške politike Hrvatske prema srpskom narodu nikad nije prekinut. „Zato Srbija mora da učini sve da zaštiti srpski narod u Hrvatskoj, i da ne dozvoli da se ustaška zverstva počinjena u Drugom svetskom ratu i tokom ’Oluje’ ikada ponove”, izjavio je Povović. On je istakao da je genocid nad Srbima u NDH „jedan od najvećih zločina u istoriji čovečanstva”. „Hrvatska nikad nije kažnjena za zverstva koje je tada počinila protiv Jevreja, Srba i Roma, već se i danas podsmeva srpskim žrtvama, veličajući Anta Pavelića, uzvikujući na fudbalskim utakmicama ustaške pozdrave, slaOstalo ovdje:
http://www.politika.rs/sr/clanak/352835/Srbi-nece-i-ne-smeju-da-zaborave-Jasenovac
Šta tebe boli qratz, gledaj svoja posla.Yehudi wrote:
Tudjman Ankica je prva koja je dala primjer
Čudno, zbrisao kroz Hrvatsku u "deželu", a?sitting_bull wrote:Ero wrote:Ne da se mi mlatit praznu slamu. Isuviše sam dobro informiran...
kad si već deklarativno neka korenika, što u zbilji nisi ostao u svojoj bosanskoj pripizdini, nego si zbrisao u deželu???
Bi li htio čut za razloge?
reci...zanimljivo bi bilo procitatEro wrote:Čudno, zbrisao kroz Hrvatsku u "deželu", a?sitting_bull wrote:Ero wrote:Ne da se mi mlatit praznu slamu. Isuviše sam dobro informiran...
2015-09-08
Ako kopa po kontejnerima a zdrav je i mlad znaci lijen i nesposoban...opravdanje imaju samo penzici i bolesni tj invalidi
2015-09-08
Dosta sam ovdje uveseljavao neke čudne ljude, ne mislim više to činiti.vuksadinare wrote:reci...zanimljivo bi bilo procitatEro wrote:Čudno, zbrisao kroz Hrvatsku u "deželu", a?sitting_bull wrote:Ero wrote:Ne da se mi mlatit praznu slamu. Isuviše sam dobro informiran...
Pozdrav momu bratu Epiju.
Ero wrote:Čudno, zbrisao kroz Hrvatsku u "deželu", a?sitting_bull wrote:kad si već deklarativno neka korenika, što u zbilji nisi ostao u svojoj bosanskoj pripizdini, nego si zbrisao u deželu???
čudno? ne. mogao si ići preko drine pa naokolo, ili plivati do italije pa opet naokolo.
ovako si imao samo unu i breganu...
pobjegulja kao ti uvijek ima gomile "dobrih" razloga zašto bježi, oni koji su ostali u pravilu imaju samo jedan dobar razlog zašto su ostali - nisu pobjegulje...
sitting_bull-
2015-09-28
Bilo je to u vrime koje slaviš, a tada se nisi biJo ni rodiJo, skojevac.sitting_bull wrote:Ero wrote:Čudno, zbrisao kroz Hrvatsku u "deželu", a?sitting_bull wrote:kad si već deklarativno neka korenika, što u zbilji nisi ostao u svojoj bosanskoj pripizdini, nego si zbrisao u deželu???
čudno? ne. mogao si ići preko drine pa naokolo, ili plivati do italije pa opet naokolo.
ovako si imao samo unu i breganu...
pobjegulja kao ti uvijek ima gomile "dobrih" razloga zašto bježi, oni koji su ostali u pravilu imaju samo jedan dobar razlog zašto su ostali - nisu pobjegulje...
Svatko je iz nekog razloga morao negdje otici...ja sam eto kao dragovoljac otisao u bos.posavinu a mnogi nisu...ali meni je kao hrvatu bilo cast otici braniti hrvatskog covjeka ma gdje bio..bila to bosna,vojvodina,crna gora svejedno
2015-09-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» VELIKO ISTRAŽIVANJE U POVODU DRUGE GODIŠNJICE MANDATA PREDSJEDNICE Većina građana složna: Kolinda Grabar-Kitarović posao bolje obavlja od Josipovića
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
Page 4 of 8