EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ 'Zašto sam za smjenu Lozančića, što me najviše smeta u Hrvatskoj i kakav je moj odnos s premijerom'
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-intervju---kolinda-grabar-kitarovic---zasto-sam-za-smjenu-lozancica---sto-me-najvise-smeta-u-hrvatskoj-i--kakav-je-moj-odnos-s-premijerom-/1523907/
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivni-intervju---kolinda-grabar-kitarovic---zasto-sam-za-smjenu-lozancica---sto-me-najvise-smeta-u-hrvatskoj-i--kakav-je-moj-odnos-s-premijerom-/1523907/
Re: EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
Svaka joj je ka u Njegoša.
kraljica balkana bi trebala paziti kome daje izjave
kako ono desni dio forumasa zove jutarnji ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
sitting_bull-
2015-09-28
Pametna je ona ne brini.I dosla je na to mjesto jer je to Amerika htijela.Ne glasaci.
Ucka-
2016-02-15
Došla je na to mjesto jer su tako htjeli oni koji nisu htjeli Josipovića.Ucka wrote:Pametna je ona ne brini.I dosla je na to mjesto jer je to Amerika htijela.Ne glasaci.
Usprkos nenaklonosti Radmanovih medija.
Jutarnji štela nišan...Kuš većeg užitka.debotoijusto wrote:kraljica balkana bi trebala paziti kome daje izjave
A tko je htio Josipovica ? Nitko. Inace ti bi trebao znat kako se priprema politicko gnjezdo. Ja sam ti Kolindin susjed, pa malo glasina dopre i do mene.
Ucka-
2016-02-15
Iz Wikipedie:Ucka wrote:A tko je htio Josipovica ? Nitko. Inace ti bi trebao znat kako se priprema politicko gnjezdo. Ja sam ti Kolindin susjed, pa malo glasina dopre i do mene.
Niko nije prorok u svom selu je čuvena rečenica koju je Isus iz Nazareta uputio meštanima svoga rodnog mesta, koji ga, zajedno sa njegovom rodbinom, nisu prihvatali kao proroka. Zabeležena je u svim kanonskim jevanđeljima (po Mateju, Marku, Luki i Jovanu), kao i u nekanonskom evanđelju po Tomi.
Erinoj zaljubljanosti Pod Stare dane ,nema kraja.. ..ne kazu zalud da su Djeca i Starci isti...
Guest- Guest
Ero wrote:Iz Wikipedie:Ucka wrote:A tko je htio Josipovica ? Nitko. Inace ti bi trebao znat kako se priprema politicko gnjezdo. Ja sam ti Kolindin susjed, pa malo glasina dopre i do mene.
Niko nije prorok u svom selu je čuvena rečenica koju je Isus iz Nazareta uputio meštanima svoga rodnog mesta, koji ga, zajedno sa njegovom rodbinom, nisu prihvatali kao proroka. Zabeležena je u svim kanonskim jevanđeljima (po Mateju, Marku, Luki i Jovanu), kao i u nekanonskom evanđelju po Tomi.
I sta je forumski prorok iz Dezele htio reci ?
Ucka-
2016-02-15
Jebote balkan kojega ne možeš izbiti iz glavurde, kakve veze ima predsjednica RH sa balkanom?debotoijusto wrote:kraljica balkana bi trebala paziti kome daje izjave
Guest- Guest
Gledaces ju još 10 godina pa nabavi peptorane.sitting_bull wrote:još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Drug stazić opet na braniku jugoslavije stoji, ko savo kovačević kada su ga išpricali na sutjesci a on i dalje stoji i pritišće obarač..kaja_333 wrote:Gledaces ju još 10 godina pa nabavi peptorane.sitting_bull wrote:još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
Guest- Guest
PRVU godinu mandata predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović obilježit će u subotu prijemom za građane u sklopu „Dana otvorenih vrata“ koji će tom prilikom prvi moći vidjeti i poprsje prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, rad akademskog kipara Krune Bošnjaka.
Druženje počinje u 11 sati, a iz Ureda predsjednice navode da se očekuje dolazak oko 200 građana koji su preko internet stranice Ureda prijavili dolazak.
Grabar-Kitarović će im se obratiti te svečano otkriti poprsje prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koje će se nalazit uz poprsja drugih hrvatskih velikana u Uredu predsjednice.
uzbudljivo
treba nabavit kartu prije nego padne server
cop cop noge lagane
Druženje počinje u 11 sati, a iz Ureda predsjednice navode da se očekuje dolazak oko 200 građana koji su preko internet stranice Ureda prijavili dolazak.
Grabar-Kitarović će im se obratiti te svečano otkriti poprsje prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koje će se nalazit uz poprsja drugih hrvatskih velikana u Uredu predsjednice.
uzbudljivo
treba nabavit kartu prije nego padne server
cop cop noge lagane
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Osim što ima veliki plućni kapacitet radi se i o jako pametnoj ženi.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
kaja_333 wrote:Gledaces ju još 10 godina pa nabavi peptorane.sitting_bull wrote:još jedan uradak za popravljanje izgubljenog imiđa.
ja, ja i samo ja.
plavuša.
nema plavka veze sa hrvatskom i hrvatskim narodom.
kad ujka samu ne bude trebala otići će brže nego je došla, a to će biti čim trump postane predsjednik (obzirom na plavušino lizanje sa clintonicom)...
sitting_bull-
2015-09-28
debotoijusto wrote:Grabar-Kitarović će im se obratiti te svečano otkriti poprsje prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koje će se nalazit uz poprsja drugih hrvatskih velikana u Uredu predsjednice.
izravni prijenos na z1, voditelj programa diler s inauguracije, pjeva nives celzijus, poprsje glumi tim orešković...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
Page 1 of 2