U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
Nemamo mi šta iskorištavat situaciju nego samo tražimo ono šta je najnormalnije u civiliziranom svijetu. Nemože Srbija glumit mali HAG ovdje niti držat okupirane djelove Hr kao svoje ( enklavice s onu stranu DUnava ).
Nama je interes ipak da Srbija uđe u EU al ono kao pravna država a ne kao mi bi kako mi očemo.
Ne ide to tako.
Nama je interes ipak da Srbija uđe u EU al ono kao pravna država a ne kao mi bi kako mi očemo.
Ne ide to tako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
Englezi su ti koji će na sve moguče načine pokušavati radit spačke da Srbija ne uđe u EU ( pod utjecaj NJemačke i Pariza ).
To će se vidit najbolje kad Hr i Srbija riješe ove trzavice i onda će Englezi zakuvat nešto ili u BiH ili na KOsovu il Makedoniji samo da ova ostane van EU.
Razlog : pruge .....žele Srbiju pod svojim 100% utjecajem da blokira Nijemcima izlaz na Crno i Egesjko more.
To će se vidit najbolje kad Hr i Srbija riješe ove trzavice i onda će Englezi zakuvat nešto ili u BiH ili na KOsovu il Makedoniji samo da ova ostane van EU.
Razlog : pruge .....žele Srbiju pod svojim 100% utjecajem da blokira Nijemcima izlaz na Crno i Egesjko more.
2014-04-11
Kako držati Srbiju van EU tj njemačkog utjecaja ?
Englezi to proučavaju.
Uvale vam NATO ugovor a niste u NATOu.
Uvale vam približavanje EU a niste u EU.
Englezi to proučavaju.
Uvale vam NATO ugovor a niste u NATOu.
Uvale vam približavanje EU a niste u EU.
2014-04-11
2014-04-14
mi blokiramo srbiju koliko nam merkelica ili neki švabo dopusti. kada švabo kaže dosta , onda je dosta. samo neka srbi ližu dupe švabama, i onda će švabe poslati fax zagrebu da ne blokira srbe , i adio.
isto je bilo sa slovencima kada su kao nas pokušali blokirati - dok nije došao faks iz njemačke ambasade. njemačka sa 1500milijardi € izvoza, odlučuje tko će u EU a tko neće.. najbolje je da će RH sa 10milijardi € izvoza, odlučivati nešto protiv njemačkih 1500€.. toliko je omjer snaga njemačke i hrvatske.. 1500:10, ili 150:1..
isto je bilo sa slovencima kada su kao nas pokušali blokirati - dok nije došao faks iz njemačke ambasade. njemačka sa 1500milijardi € izvoza, odlučuje tko će u EU a tko neće.. najbolje je da će RH sa 10milijardi € izvoza, odlučivati nešto protiv njemačkih 1500€.. toliko je omjer snaga njemačke i hrvatske.. 1500:10, ili 150:1..
Guest- Guest
nece srbija da preduzima bilo kakve korake povodom stava hrvatske.
Guest- Guest
Budimo realni nikad hrvatska i srbija nece imati prijateljske i dobre odnose pa cak ni u eu...zasto se lagat..nije moglo u jugi a nece ni tu..vecina srba ne zeli u eu..eu vise gubi ako hrvatska odluci izaci iz (eu) nego da uvede srbiju u eu...hrvatska ima daleko veci strateski znacaj od srbije pa cak i od 90% clanica eu..ima more koje duboko prodire u srednju europu pa ajmo skoro rec do austrije...rusi to znaju i ameri to znaju..da ponudimo saveznistvo rujama njima isti cas srbija i srbi padaju drugi,treci plan..i zato mi moramo stiskati srbiju ne samo zbog srbije same vec ponajprije sebe samih..strateskim potezom drzimo dobre karte..ako nam bude previse eu srala zbog toga mi kazemo..ok nastavite tako mi cemo potrazit drugog saveznika..zna se koga...mozemo se cjenkat s rujama..ocete interese kod nas..stisnite srbiju da ispuni uvjete koje trazimo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vi možete da stisnete srbiju za onu stvar i malo da cimate. Oni iz Brisela i Berlina znaju kako sa vama. Jednu za uvo i pošalju na mesto.vuksadinare wrote:Budimo realni nikad hrvatska i srbija nece imati prijateljske i dobre odnose pa cak ni u eu...zasto se lagat..nije moglo u jugi a nece ni tu..vecina srba ne zeli u eu..eu vise gubi ako hrvatska odluci izaci iz (eu) nego da uvede srbiju u eu...hrvatska ima daleko veci strateski znacaj od srbije pa cak i od 90% clanica eu..ima more koje duboko prodire u srednju europu pa ajmo skoro rec do austrije...rusi to znaju i ameri to znaju..da ponudimo saveznistvo rujama njima isti cas srbija i srbi padaju drugi,treci plan..i zato mi moramo stiskati srbiju ne samo zbog srbije same vec ponajprije sebe samih..strateskim potezom drzimo dobre karte..ako nam bude previse eu srala zbog toga mi kazemo..ok nastavite tako mi cemo potrazit drugog saveznika..zna se koga...mozemo se cjenkat s rujama..ocete interese kod nas..stisnite srbiju da ispuni uvjete koje trazimo..
PA okvirno gledajući Srbima je mjesto sa Rusima. Srbi nam mogu biti zahvalni.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
vuksadinare wrote:Budimo realni nikad hrvatska i srbija nece imati prijateljske i dobre odnose pa cak ni u eu...zasto se lagat..nije moglo u jugi a nece ni tu..vecina srba ne zeli u eu..eu vise gubi ako hrvatska odluci izaci iz (eu) nego da uvede srbiju u eu...hrvatska ima daleko veci strateski znacaj od srbije pa cak i od 90% clanica eu..ima more koje duboko prodire u srednju europu pa ajmo skoro rec do austrije...rusi to znaju i ameri to znaju..da ponudimo saveznistvo rujama njima isti cas srbija i srbi padaju drugi,treci plan..i zato mi moramo stiskati srbiju ne samo zbog srbije same vec ponajprije sebe samih..strateskim potezom drzimo dobre karte..ako nam bude previse eu srala zbog toga mi kazemo..ok nastavite tako mi cemo potrazit drugog saveznika..zna se koga...mozemo se cjenkat s rujama..ocete interese kod nas..stisnite srbiju da ispuni uvjete koje trazimo..
to je politilka a la zabaviste.
srbija ce ranije ili kasnije biti clanica eu.
koja to clanica vodi nepirajteljsku politiku
prema drugoj u okviru eu. ve cete biti
jedini bolesnici u tom sistemu.
nemci i austrijanci vas vec opominju
da to nije nesto sto ocekuju i zele.
Guest- Guest
Nije njemačka odblokirala pregovore sa RH nego USA. Kad je njemačka vršila prtisak na sloveniju ko se sjeće istog trena je doletila britanska kraljica u sloveniju i stvar je istog trena stala i tako je potrajalo još koju godinu dok ameri nisu uskočili u igru.preko_vode_do_slobode wrote:mi blokiramo srbiju koliko nam merkelica ili neki švabo dopusti. kada švabo kaže dosta , onda je dosta. samo neka srbi ližu dupe švabama, i onda će švabe poslati fax zagrebu da ne blokira srbe , i adio.
Guest- Guest
Upravo vi a naši zahtjevi idu u tom smjeru da vam to onemoguće. Dakle opet si uspio sam sebe izjebati kao i obično.pizzon wrote:vuksadinare wrote:Budimo realni nikad hrvatska i srbija nece imati prijateljske i dobre odnose pa cak ni u eu...zasto se lagat..nije moglo u jugi a nece ni tu..vecina srba ne zeli u eu..eu vise gubi ako hrvatska odluci izaci iz (eu) nego da uvede srbiju u eu...hrvatska ima daleko veci strateski znacaj od srbije pa cak i od 90% clanica eu..ima more koje duboko prodire u srednju europu pa ajmo skoro rec do austrije...rusi to znaju i ameri to znaju..da ponudimo saveznistvo rujama njima isti cas srbija i srbi padaju drugi,treci plan..i zato mi moramo stiskati srbiju ne samo zbog srbije same vec ponajprije sebe samih..strateskim potezom drzimo dobre karte..ako nam bude previse eu srala zbog toga mi kazemo..ok nastavite tako mi cemo potrazit drugog saveznika..zna se koga...mozemo se cjenkat s rujama..ocete interese kod nas..stisnite srbiju da ispuni uvjete koje trazimo..
to je politilka a la zabaviste.
srbija ce ranije ili kasnije biti clanica eu.
koja to clanica vodi nepirajteljsku politiku
prema drugoj u okviru eu. ve cete biti
jedini bolesnici u tom sistemu.
nemci i austrijanci vas vec opominju
da to nije nesto sto ocekuju i zele.
Guest- Guest
dzango wrote:Vi možete da stisnete srbiju za onu stvar i malo da cimate. Oni iz Brisela i Berlina znaju kako sa vama. Jednu za uvo i pošalju na mesto.vuksadinare wrote:Budimo realni nikad hrvatska i srbija nece imati prijateljske i dobre odnose pa cak ni u eu...zasto se lagat..nije moglo u jugi a nece ni tu..vecina srba ne zeli u eu..eu vise gubi ako hrvatska odluci izaci iz (eu) nego da uvede srbiju u eu...hrvatska ima daleko veci strateski znacaj od srbije pa cak i od 90% clanica eu..ima more koje duboko prodire u srednju europu pa ajmo skoro rec do austrije...rusi to znaju i ameri to znaju..da ponudimo saveznistvo rujama njima isti cas srbija i srbi padaju drugi,treci plan..i zato mi moramo stiskati srbiju ne samo zbog srbije same vec ponajprije sebe samih..strateskim potezom drzimo dobre karte..ako nam bude previse eu srala zbog toga mi kazemo..ok nastavite tako mi cemo potrazit drugog saveznika..zna se koga...mozemo se cjenkat s rujama..ocete interese kod nas..stisnite srbiju da ispuni uvjete koje trazimo..
pa ovakvi prdekavci tipa vuksadinare nama odgovaraju,ne zele prijateljske odnose,odlicno,Srbiji bi pasalo zahladjenje odnosa i sankcije,ovako oni vise izvoze u Srbiju nego mi u Hr a sankcije bi nam dobro dosle da se prestanemo zaduzivati,oustalom sankcije bi bile samo od zapdnih zemalja gdje su stacionirani svi tradicionalni Srpski neprijatelji
2014-04-14
Oni su svi bili i onda kurac na biciklu. Ameri NAREDILI Sloveniji da Hrvatska mora u EU i tako bilo, haha. Jebena država s druge strane oceana da nekome izdaje naredbe za nešto što nije ni dio svega toga. To je bio vrh! Kontinent prava kolonija, nema šta...tre911 wrote:Nije njemačka odblokirala pregovore sa RH nego USA. Kad je njemačka vršila prtisak na sloveniju ko se sjeće istog trena je doletila britanska kraljica u sloveniju i stvar je istog trena stala i tako je potrajalo još koju godinu dok ameri nisu uskočili u igru.preko_vode_do_slobode wrote:mi blokiramo srbiju koliko nam merkelica ili neki švabo dopusti. kada švabo kaže dosta , onda je dosta. samo neka srbi ližu dupe švabama, i onda će švabe poslati fax zagrebu da ne blokira srbe , i adio.
Guest- Guest
jebeš ga ali je to tako(na žalost ili sreću) Nekada nam dobro zbog toga ispadne a nekada loše. Sjeti se samo da nije bilo njh RH bi bila optužena za zločinački poduhvat što je nevjerojatna glupost i pakost koje su nam briti upakirali.Fénix wrote:Oni su svi bili i onda kurac na biciklu. Ameri NAREDILI Sloveniji da Hrvatska mora u EU i tako bilo, haha. Jebena država s druge strane oceana da nekome izdaje naredbe za nešto što nije ni dio svega toga. To je bio vrh! Kontinent prava kolonija, nema šta...tre911 wrote:Nije njemačka odblokirala pregovore sa RH nego USA. Kad je njemačka vršila prtisak na sloveniju ko se sjeće istog trena je doletila britanska kraljica u sloveniju i stvar je istog trena stala i tako je potrajalo još koju godinu dok ameri nisu uskočili u igru.preko_vode_do_slobode wrote:mi blokiramo srbiju koliko nam merkelica ili neki švabo dopusti. kada švabo kaže dosta , onda je dosta. samo neka srbi ližu dupe švabama, i onda će švabe poslati fax zagrebu da ne blokira srbe , i adio.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:PA okvirno gledajući Srbima je mjesto sa Rusima. Srbi nam mogu biti zahvalni.
slažem se....a slaže se i dobar dio srba...kmeče ovi pizzonovi liberali i naši yugosi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:PA okvirno gledajući Srbima je mjesto sa Rusima. Srbi nam mogu biti zahvalni.
slažem se....a slaže se i dobar dio srba...kmeče ovi pizzonovi liberali i naši yugosi
ok, izbori su za 2 nedelje, 24.o4. nije problem.
videcemo rezultate, i koliko dobija eu opcija.
Guest- Guest
to sto se vi slazete, lepo, (s)lazite se i dalje
pitanje je jedino, koliko minus ili plus 50% dobija Vučić !?
pitanje je jedino, koliko minus ili plus 50% dobija Vučić !?
Guest- Guest
Pa Dugin nas je dobro svrstao. Hrvati oduvijek naginju Nijemcima, a Srbi Rusima. Ovih par malih bukača koji imaju medije stvaraju probleme i Srbima i nama.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:PA okvirno gledajući Srbima je mjesto sa Rusima. Srbi nam mogu biti zahvalni.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
vi naginjite nemcima, nije problem.
mi naginjemo globalno, eu kao zajednici naroda i drzava evrope.
samo, koliko se vidi, vi naginjete nemcima, ali namci nas dobro cimaju.
mi naginjemo globalno, eu kao zajednici naroda i drzava evrope.
samo, koliko se vidi, vi naginjete nemcima, ali namci nas dobro cimaju.
Guest- Guest
uopste zapad zna da su srbi narod koji je naklonjen zajednici
srbija ce biti promoter eu programa u politickom smislu na ovom
delu balkana. hrvati su pickice, plase se integracija, mi ne.
non stop kenjaju o nekom svom suverenitetu, kao da jedino
hrvatska ima suverenitet, pa sad, strašno, jaoj, nedamo :)
srbija ce biti promoter eu programa u politickom smislu na ovom
delu balkana. hrvati su pickice, plase se integracija, mi ne.
non stop kenjaju o nekom svom suverenitetu, kao da jedino
hrvatska ima suverenitet, pa sad, strašno, jaoj, nedamo :)
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Izvršni savet Uneska prihvatio Kosovo,Dačić:Vratićemo srpske svetinje kad-tad!
» MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Izvršni savet Uneska prihvatio Kosovo,Dačić:Vratićemo srpske svetinje kad-tad!
» MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
Page 3 of 4