U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
red wolf wrote:Jesmo li opet nešto usrali?
Naprotiv, pomažemo Srbiji da pronađe sebe... a i bez cinizma, Rusija je danas mnogima i na zapadu bliža nego Washington i Brisel
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: U Briselu i Washingtonu se hvataju za glavu,Hrvatska blokadom Srbije gura ju prema Rusiji
A istodobno pola Slavonije pobjeglo u Njemačku, lol.melkior wrote:Zabijte si MMF, peder parade, islamiste i političku korektnost u neku stvar. Za što? Za obećanje da će Pripizdina Donja dobiti kanalizaciju iz EU fondova?melkior wrote:Srbija malo bi na Zapad, malo ne bi, pa pregazite ju zapadni mudonje! Lol, Rusija poslala vojsku u Ukrajinu a Zapad nema muda vojno pacificirati Srbiju i Balkan!vuksadinare wrote:Kako pise USA Today Hrvatska je potezom blokade 23 poglavlja na jedan nacin vratila Srbiju prema ruskoj interesnoj zoni.Hrvati koriste priliku da iskoriste taj polozaj da mogu blokirati,da rijese u svoju korist neke medjusobne probleme sa Srbijom.Tu se nadovezalo veliko nezadovoljstvo presudom Vojislavu Seselju.Takav potez izazvao je odredjenu nervozu u Bruxellesu i Washingtonu,gdje su se briselski i vasingtonski birokrati uhvatili za glavu smatrajuci da je sluzbeni Zagreb izazvao jacanje i onako ne bas slabih veza Moskve i Beograda.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hrvatska ce gloomiti kod joj otvoreno ne poruce
da prestane da kenja. pocelo je iz beca i rima.
da prestane da kenja. pocelo je iz beca i rima.
Guest- Guest
kad je nesto sl. napisem marc mi replicira da sam kreten.
pa ga sad pozdravljam
svaka uvreda od strane hrvata meni je kompliment
pa ga sad pozdravljam
Guest- Guest
Kada se tučemo s njima vaki naki, kad im pomažemo vaki naki. E đavle
jos se vi sa nama niste tukli.
nemoj da vas pamet vara.
to sto je bilo nema veze sa realnim.
nemoj da vas pamet vara.
Guest- Guest
pizzon wrote:jos se vi sa nama niste tukli.
nemoj da vas pamet vara.
Inace 4 godine rata su tebi bile nerealne.
Dogodine u Kninu ?
Ucka-
2016-02-15
gaće.kaja_333 wrote:Mogu se hvatati za glavu a mogu nas uhvatiti i za
Dolazi nam Pižon zahvaliti na povećanju srbijanskoga pučanstva.Ucka wrote:pizzon wrote:jos se vi sa nama niste tukli.
nemoj da vas pamet vara.
Inace 4 godine rata su tebi bile nerealne.
Dogodine u Kninu ?
Miro kovac je rekao cisto jasno o blokadi...eu zna koji su nasi uvjeti..dosta je bilo da moramo uvijek ledja podmetati i iskupljivati se...generala markaca su proganjali kao divljac samo zato sto je isao u lov a seselja pustaju..jos ktome se prijetilo blokadom pregovora ako se markac odmah ne vrati u hag...ovim potezom hrvatska ne igra ni za ruse ni za zapad..igra za sebe i svoje dostojanstvo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:kad je nesto sl. napisem marc mi replicira da sam kreten.
pa ga sad pozdravljam
To ti je ono kad se dovedes u stanje, nakon zivota u zemlji u kojoj si svjestan da su svi apsolutno sjebani. Da ti uvrede iz superiornije nacije dodju kao melem na ranu. :) jos ce od tebe covjeka biti.....mislim, nece jebiga...ali ajde imas ulogu kao forumski pedro :)
Guest- Guest
bilo ih je jos koji su si umislili da su superiorni
2014-04-14
Winter is coming wrote:bilo ih je jos koji su si umislili da su superiorni
Mislis na Zvezdu koja je danas izgubila u Zagrebu ?
Ucka-
2016-02-15
Od Cedevite? I još platila za Vukovar. E, jebi ga, Pižone.
Blokira Vučića i ostale ugursuze. Srbija jeste sa Rusijom.
Ćuj a kao Englezima nije u interesu da Srbija nikad ne uđe u EU da je može guzit i ucjenjivat kao malu nebitnu balkansku državu koju će učinit ovisnom o sebi ?
Ulaskom Srbije u EU Srbija bi morala propustit EU vojsku preko svog teritorija jer nije u NATOu istodobno a ovako Srbija ima ugovor s NATOom a nije NATO a nije ni EU.
Savršena balkanska prčija.
Ulaskom Srbije u EU Srbija bi morala propustit EU vojsku preko svog teritorija jer nije u NATOu istodobno a ovako Srbija ima ugovor s NATOom a nije NATO a nije ni EU.
Savršena balkanska prčija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa je,osim pizdona on je evropejacdzango wrote:Blokira Vučića i ostale ugursuze. Srbija jeste sa Rusijom.
2014-04-14
Realno se nije drugo ni ocekivalo.
HR da bi usla u EU, morala je da ima dobre odnose sa susednim zemljama.
Srbija nije blokirala HR pri ulasku u EU, ali sada se vidi lice HR, koje se nikad nije promenilo i uvek ista prica sa njima, kao i za vreme Juge.
Sada, HR ni vekovima ako moze blokirala, samo ce pod pritiskom da promene misljenje.
Balkanska posla.
HR da bi usla u EU, morala je da ima dobre odnose sa susednim zemljama.
Srbija nije blokirala HR pri ulasku u EU, ali sada se vidi lice HR, koje se nikad nije promenilo i uvek ista prica sa njima, kao i za vreme Juge.
Sada, HR ni vekovima ako moze blokirala, samo ce pod pritiskom da promene misljenje.
Balkanska posla.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
zasto bi ih blokirali,gore im je u EU i ovima u EU gore je sa njima
2014-04-14
Serbinho-3 wrote:
Srbija nije blokirala HR pri ulasku u EU,
gle ovog, taman ste vi mogli nekog blokirat ,pa ni kosovo ne možete kao ne članica.
Hrvatska treba iskoristiti situaciju sada kad ste na koljenima da vam utjera sve što može.....ako vam se ne sviđa uvijek možete rusima ali ako hoćete u našu zapadnu obitelj...trpi...heh
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemamo mi šta iskorištavat situaciju nego samo tražimo ono šta je najnormalnije u civiliziranom svijetu. Nemože Srbija glumit mali HAG ovdje niti držat okupirane djelove Hr kao svoje ( enklavice s onu stranu DUnava ).
Nama je interes ipak da Srbija uđe u EU al ono kao pravna država a ne kao mi bi kako mi očemo.
Ne ide to tako.
Nama je interes ipak da Srbija uđe u EU al ono kao pravna država a ne kao mi bi kako mi očemo.
Ne ide to tako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Izvršni savet Uneska prihvatio Kosovo,Dačić:Vratićemo srpske svetinje kad-tad!
» MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Izvršni savet Uneska prihvatio Kosovo,Dačić:Vratićemo srpske svetinje kad-tad!
» MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
» Hrvatska - prijatelj ili kočničar BiH na putu ka Briselu?
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
Page 2 of 4